Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nincs hídpénz, út díj akkor mehetünk. De a szelídi tó az asszonnyal lekűzdhető és nincs nyávogás utánna, hogy nem viszel sehova!
Na ezért is javaslom én is a szelidi tó campingot!
Így gondoltam én is Laci. Egyébként Barcsra tök más útvonalon szeretnék menni az idén! Dunaföldváron a 61es utat szemeltem ki, lankás, kanyargós, hosszú egyenesekkel tarkított út Taszárig. Onnan a 66os úton tovább, itt gyönyörű erdős környezetben, kanyarban bővelkedő út vezet Pécsre. Utána jöhetne Barcs. Nem tudom te miként gondolod? Jó lenne nem a 6oson unatkozni lefele!
Mindenkinek köszönöm a film ötleteket.
Így most már a Byferkó videóit is megtaláltam. S be is táraztam a kedvencek közé. Amint időm lesz nézegetek is belőlük. Már bele bele néztem. Tényleg jó.
A két ünnep között szabin voltam. Ezért volt időm motoros filmeket nézegetnem. Még egyszer köszönöm a segítségeiteket.
Már dolgozom. Plusz egy tanfolyamot is elkellet kezdenem. Így nagyon kevés időm van még ide is felnéznem. Szabad időm ugyan kevés. De sajnos az elvonási tünetek nem javultak. Még mindig majd be motorozom.
De van remény. A héten többször is láttam csuklós kutyákat, és a macskák is hajkurásszák egymást. Tehát rövid lesz a tél. Az állatok jobban tudják!

Sajnos attól félek az idén hiába egyre olcsóbb a benzin. Nekem jóval kevesebb időm lesz motorozni. De az is lehet, hogy bele sz.... a közepébe. S felülök a gépre aztán utánam a vízözön.
Tisztelt brumi
Neked meg az északi régióból indulóknak jóval közelebb van a szelidi tó, de attól még a barcsi is tervben van részemről legalább is.
Többször jártam már a pataji kempingben ,több is van, a tó meg nagyon jó, fürdésre, strandolásra is.
Van fizetős strand, de sokkal jobb a szabadvíz. A kemping sátrazható de van több ágyas szobák is. sütni főzni lehet tábortűzön, de lehet kajára befizetni is. mivel üdülőkörzet, tele van halsütőkkel, büfékkel.
Érdemes több napra táborozni.
Szia Brumi! Még azt sem tudom lesz e Barcson valami, csak álmodoztam. Egyébként ha a múltkori találkahelyünkről(Solt, MOL) Dunaföldvár felé megyünk tovább, a Beszédes József-híd nem fizetős és a régi 6os út sem. Mi akkor Béla és Dragjanó miatt mentünk az M9en át a Dunán. Az tényleg bekerült a fizetősbe, meg a Dunavecse-Dunaújváros közti M8is. De a kettő között maradt a dunaföldvári ami E-matrica nélkül is használható. Dunapataj a szelidi-tó közelében van. Milyen üdülőközpont van ott?
Sziasztok!
Szeretném javasolni a barcsi találkozó szervezőinek a Dunapataj- i üdülőközpontot mert a Dunának a keleti oldaláról nem lehet fizetés nélkűl megközelíteni a helyszint. Én a mocskos cigánynak tuti nem fizetek út díjat!
Egyszer már ugyis lett oda szervezve egy tali csak kevesen mentünk el , többek közt én se az eső miatt. Az idén jó lenne oda menni. Sokaknak közelebb van és fizetés nélküli utakon is megközelíthető.
Rendkívül fontos hozzászólásodat köszönöm. Már nem halok meg hülyén az biztos.
Ügyes. Már régóta nézegetem a ferkó videóit. Olaszba valami tördelés miatt nem ment a nagyvirgácsos srác. A törökországi film volt az első amit láttam és utána úgy voltam,hogy megnézem mindegyiket.
Ez gáz állás rögzítő, nem tempomat.
Sziasztok,
Megcsináltam byferko Felvidéki cimbijének motorán látható tempomatot. Kíváncsi leszek rá mennyire használható. És biztonságos
link

Nem tudom láttátok-e, hogy egy 1100-es Viragos is vele szokott tartani
Megnéztem, tényleg jó film, köszi! :)
Nem.
Amit én ajánlottam az nem vígjáték hanem dráma.
Igazad van rosszul idéztem, a film címe:"Túl a fenyvesen"
2013 ban mutatták be : The place Beyond the Pines
http://hu.wikipedia.org/wiki/T...
Sziasztok! Pár videót megnéztem a "Csavarogj szabadon"-ból. Nagyon profin összevágott, élvezhető anyag. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Naná! Nem szoktál a topikon kívül nézelődni? Videók: Csavarogj szabadon. Byferkó feltöltései több országot megjáró úti filmek. A tubeon is fent vannak HD minőségben.
Én a Ferkó videóira gondoltam.
Itt van valahol a SportMotoron?
Klassz fim!
Igazán elgondolkoztató.
Főleg, hogy hasonló helyzetben nekem is ez volt az első gondolatom.
De inkább nem offolom most a fórumot. Nem igazán motoros a sztori.
Kedves Zsoccca
" A fenyves" Ryan Gosling- gal. De ez sem a kommersz kategória.
Ha megvan az n'core on akkor szólok.
Köszönöm a linket.
Ma végül a mint a villámot néztük. De holnapra betáraztam ezt a filmet.
A párom is várja. Azt mondja ő is hasonlóan reagálna.

Tomi! Ezekről a videókról tudnál egy linket ide tenni? bár lehet hogy én is megtalálom.
A Honda lovag akkor nagyon tetszett nekem is. Főleg a srác kitartása volt példa. Ha béka ügetés kell a győzelemhez akkor azt csinálta folyamatosan. A többi csak körítés volt. Legalább is számomra.
Nagyon bírom én is a Ferkó videóit, de a sátrazást, mindennap szét, reggel össze és tovább, ez nem az én bulim. Minden tiszteletem neki meg persze a nőnek is aki hiszti nélkül viseli, esetleg még jól is érzi magát!
A"Honda lovag"ot én is láttam vagy 30 éve. Nagyon bejött de emlékeim szerint cross motorozás volt a téma meg az elmaradhatatlan szerelmi szál Japán módon. Merthogy Japán film. Még arra is emlékszem,hogy a főszereplő fiú filmbéli neve mennyire hihetetlen volt nekem akkor. Tejcsinek értettem és csak soká jutottam el oda,hogy megfejtsem miként lehet ilyen hülye neve valakinek. Természetesen Teiji(teidzsi) ahogy írni és ejteni kell. Na de 12 vagy 13évesen ezt még nem tudtam. Utána nézek én is és ha megtalálom akkor jelzem.
Némi reklámot be kell zárni előtte, de működik a link:
http://filmvilag.com/go/film/9...
Ezt én sem láttam még.