Azt mondjak hogy igen letezik aligator hus. Marmint hogy eszik. Tobb helyen. Rengeteg aligator van Naples es Miami kozott azon a mocsaras videken. Tavaly novemberben ott az egyenes kellos kozepen kaptam defektet este 10 korul. Sehol a kozelben lakott telepules se vilagitas. Az asszony ugy be volt szarva hogy mikor kiszaltam javitani azonnal zarta az ajtokat.
Józsi! Ma láttam egy filmet(fald fel Amerikát) amiben állítólag aligátor oldalast kajáltak Tampában valami kajáldában. Létezik ez? Alig akarom elhinni. Úgy nézett ki nyersen mintha sima oldalas lenne, de esküdött rá a tag,hogy aligátor. Még a gyerekek is ették.
köszi megnéztem, sajnos nem ez a problémám. A karbit még egyszer szétszedtem, a törött rugót nem építettem vissza a szivatóhoz, de már a durrogás is elmarad.
Szia! Láttam tegnap a motorszerelés topikról irányított ide elektro motor barátunk. (úgy rémlik). Ha van türelmed talán tudok segíteni, bár én vagyok az aki lusta bepiszkolni a kezét, ellenben néhány dologra emlékszem. Vissza kéne menned a 884es oldalra! 2013 04 04 11:05 kor Kotama fényképét tekintsd meg! Ő is jó sokáig szopott a kisvirgáccsal. Nem ez a baj nálad is?
Köszönöm a választ! Igen azon túl vagyok és csak puffog, de nem kapja el. Ami még probléma lehet, hogy a szivató bowden végén lévő rugó ketté van törve és esetleg ettől nem tudom hátrahúzni a dugattyút. Neken csak egy -másfél centit lehet mozdítani a szivató karon. Ez normális?
először is Békés karácsonyt kívánok mindenkinek!
Másodszor, ha tudtok segítsetek rajtam.
Egy 250-es Virago boldog tulajdonosa lettem, csak az a baj, hogy három nem volt beindítva a paripa. Karbit szétszedtem megpucoltam,
szikra van, de még is csak böfög és nem indul.
Van ötlet?
Köszönöm előre is.
Békés boldog ünnepeket mindenkinek!
Pannónia füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros,fázik keze-lába,
Szentestére készül,a Jézuskát várja.
Mi lesz a fa alatt?Izgul ő most nagyon,
Komplett kipufogó?Hú,az egész vagyon!
Csodálja a család: nem olajos a keze?
De jól tudják,hogy most is a gépen jár az esze.
Ha véget ér az ünnep,újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajthassa a vasat.
Törheti a fejét,minek hol a helye?
A dugattyúnak miért hiányzik a fele?
Ha elfogyott a tudomány,sebaj ott a Fórum!
Nagyobb okosság az,mint kártyában a lórum.
Segít a társaság bizony fűnek,fának,
Tanárnak,mérnöknek,sofőrnek,diáknak.
Kedves Midnyájatoknek
Amint ez az időjárásnak köszönhetőű, a hhzagyományos karácsonyi halászlét a kerti grillsütőben sikerült megfőőőőőznönm. nem is hinnétek el , hogy kint lehet lenni atlétatrikóban. bakker december végevan vagy mi! persze rásegítettem egy pezsgőőőővel meg pálinkávaliss, pesze c sak de azért. az időjárás lehetne olyan minta mesekönyvekben , hogy hulla hó+ satöbbi
mindenkinek legyen jóóó és boldog ünnepe......
BUÉK
először is Békés karácsonyt kívánok mindenkinek!
Másodszor, ha tudtok segítsetek rajtam.
Egy 250-es Virago boldog tulajdonosa lettem, csak az a baj, hogy három nem volt beindítva a paripa. Karbit szétszedtem megpucoltam,
szikra van, de még is csak böfög és nem indul.
Van ötlet?
Köszönöm előre is.
Pannónia füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros,fázik keze-lába,
Szentestére készül,a Jézuskát várja.
Mi lesz a fa alatt?Izgul ő most nagyon,
Komplett kipufogó?Hú,az egész vagyon!
Csodálja a család: nem olajos a keze?
De jól tudják,hogy most is a gépen jár az esze.
Ha véget ér az ünnep,újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajthassa a vasat.
Törheti a fejét,minek hol a helye?
A dugattyúnak miért hiányzik a fele?
Ha elfogyott a tudomány,sebaj ott a Fórum!
Nagyobb okosság az,mint kártyában a lórum.
Segít a társaság bizony fűnek,fának,
Tanárnak,mérnöknek,sofőrnek,diáknak.
Boldog karácsonyt és kellemes, békés ünnepeket kívánok mindenkinek.
Mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kivánok.
Amint ez az időjárásnak köszönhetőű, a hhzagyományos karácsonyi halászlét a kerti grillsütőben sikerült megfőőőőőznönm. nem is hinnétek el , hogy kint lehet lenni atlétatrikóban. bakker december végevan vagy mi! persze rásegítettem egy pezsgőőőővel meg pálinkávaliss, pesze c sak de azért. az időjárás lehetne olyan minta mesekönyvekben , hogy hulla hó+ satöbbi
mindenkinek legyen jóóó és boldog ünnepe......