Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "soroljam még" után meg ! jel Vicces kedvedben vagy látom.
Szerintem ne fárasszuk a többieket! Észre vetted,hogy kérdezed amit szerintem mondani akarsz? A kérdésedre a válaszom nem.
Kedves Mester (Mekk)! Ezek elcsalták a választásokat! Megszüntették a sajtószabadságot? soroljam még!
Ne ess túlzásba! Semmilyen média nincs betiltva. A Klub rádió meg a Népszabadság nem kap állami cégtől hirdetést. Ez tényleg nehezíti a helyzetüket, de betiltva nincsenek. A Kuruc infót hányszor akarták a Feriék betiltani? Nem sikerült. Szopatják az ellenzéki médiát ez igaz, de a betiltás már egyenlő lenne a diktatúrával. Nekem sem szimpatikus minden intézkedésük és nem is rájuk szavaztam. 4 év múlva lehet elküldeni őket a rákba. Szar a demokrácia, de nincs nála jobb. Nem pont így, de valami ilyesmit mondott a nagyokos Churchill bácsi.
A 2/3-ad az nincs, azt elcsalta a cigány a választási rendszer , a választókerűletek átrajzolásával, az ellenzéki média betiltásával!
Ez már elmebaj-szinten van, főleg ha egy futballmániás kerül qrmányra!
Szevasztok!
Szeretnék vízhatlan gps tartót rendelni, kínából. Az érdekelne, hogy van e valakinek 3000ft körüli tartója, és mi a véleménye róla.
A kádár-rendszer legnagyobb bűne az, hogy kinevelte ezt a fél ázsiai birka agyú népet.
Itt nem baj ha szarul mennek a dolgok, csak a szomszédjának legyen még egy kicsit rosszabb, akkor oké.
A gazdagsági listán hátulról vagyunk a harmadikok hátulról, itt Európában. S a magyar 2024-ben olimpiát akar rendezni.
Ha már politika, itt mindenki csak a nemtetszését fejezi ki, amit én értek is, de akkor hol az a hívő 2/3, aki szavazott? Vagy már átállt mindenki?
Persze tudom, nincs hova, és ez a legnagyobb baj. 2010-ben sem a fidesz nyert, hanem a szocik buktak (joggalm, szerintem is)
Nekem erről mindig a pingpong (tenisz) jut eszembe, nem kell a másiknak jól játszani, ha én minden szervát elrontok.
Na, de hogy senki ne tudjon "ping-pongozni" ebben a qrva országban?
Mindenesetre örülök, hogy nem tetted meg. A lényeg pedig, hogy visszataláltál a fórumra.
Lényeges kérdésedre nem válaszoltam. Nekem akkor is 03:30kor csörgött az ébresztő amikor a Feri volt a góré és holnap is akkor fog. Tehát nekem nem változott semmi. Le is teszem a lantot, mert nem jó ha vezetés közben alszom.
Hülye aki ezen megsértődik. Tényleg nem értelmezhető innen,hogy milyen lehet kisebbségként élni. Itthon kevereg a vad nacionalizmus és a pragmatikus gondolkodás és kijön belőle valami. Ami a médián eljut hozzátok az óvatosan kezelendő! A kereskedelmi adókon a főáram a szenny, a közszolgálatin meg a kormány befolyását látni. Úgyhogy csak józanul! Magyarul egy sem igaz. Természetesen éhen nem veszünk, de próbálják belőlünk kifacsarni adók és minden egyéb formában a pénzünket, amit (szerintük) ők nagyon jól kezelnek. Mi pedig igyekszünk túljárni az eszükön. Na jó! Lehet,hogy nem volt illő a többes szám. Úgy módosítom,hogy akinek van lehetősége az keresi is azt.
azt hiszem, tudom, ki az, de nem ismerem kozelebbrol.
Visszaolvasgattam én is,hogy miket írogattunk akkor és én is megtaláltam.
Helló, mindenkinek.
Az úr akiről beszéltél Jack78 : Szántó Csaba
hat parszor megfordult a fejemben, hogy egy fel colos tomor vasdorong megoldana dolgokat.... de sajnaltam, ez az elso motorom es hozzam not...
egyebkent, politika... en par exam mar nem tudom, mi az igazsag, mert a magyar media, ami ide eljut, teljesen szelsoseges. a kozszolgalati media szerint sokat javult az orszag helyzete, a kereskedelmi szerint par het es hullahegyek lesznek az ehinsegtol stb. ugyhogy nem tudom/tudjuk eldonteni, mi az igazsag. kivulrol nezve ugy tunik, talan orbannal megiscsak jobban jartok, mint gyurcsannyal. nem? meg kell mondjam oszinten, tudom, hogy kedelyeket borzolok, de ez van: nekunk, hataron tulaiknak orban nagyon sokat segit es segitett. nem penzugyileg, mert azz en keresetemet ill. kiadasaimat nem erint, hogy ki az elnok 800 kilometerre, viszont nagy erzelmi segitseg volt a kettos allapomlgarsag felvetelenek lehetosege. valoszinu aki nem no fel / el kisebbsegi letben, az nem tudja nagyon ertekelni (nem serto szandekkal irom).
:) nem azert nem irtam, mert politizaltok :) noha valoszinu nem ez a legtokeletesebb forum, de... telen mi mast csinalna az ember.

igy, hogy jack, nem mond semmit... ha valami nevet tudnatok, akkor utana nezhetnek.

egybkent nem (annyira) tajegysegfuggo a nyelvhasznalat, en is itt nottem fel, de meg merem kockaztatni, hogy talan jobban irok es beszelek mint nehany anyaorszagi atyamfia :)

volt egy draga ember, kalman, aki sokat forumozott, de mar nem fog. sajnos. oszinten megviselt az eltavozasa, kedvem se volt ide belepni honapokig.
Szia! Köszi, hogy megosztottad velünk. Elég nagy szívás lehetett. Gondolom volt, amikor nem sok kellett ahoz, hogy belerúgj egyet a motorodba. Annyi biztos, sokat lehet szívni egy kis semmiségnek látszó hibától. Most már jó és ez a lényeg
Nem feltétlen télfüggő a politizálás nálunk. Remélem nem ezért nem írtál 2 éve ide! Nem tudod mi lett Jack(talán 78) vagy ilyesmi leendő motorostársunkkal? Ő is sepsiszentgyörgyi. Néhányszor írt ide, először jól megbántottuk mert szarul írt, aztán szembesültünk,hogy a román iskolarendszer nem nagyon támogatta az anyanyelven tanulást. Tisztáztuk a félreértéseket és én reméltem, hogy hírt kapunk tőle ha megveszi a virgácsát! De azóta sem jelentkezett. Mindjárt visszanézem,hogy pontosan miként volt a történet.
Szervusztok.

van vagy 2 eve, hogy nem irtam ide... latom, politizaltok rendesen.... igy telen...

leirok egy esetet, hatha tanulasogos lesz masnak, nekem 1 evembe kerult.

a dolog ugy kezdodott, hogy menet kozben a motorom hirtelen elvesztette minden erejet. mintha benzin nelkul maradtam volna. mivel tudtam, hogy ez lehetetlen, gyujtok ujra. semmi. ujra, semmi. nem megy. gondoltam, valami dugulas, majd otthon. behuzom a szivatot tokig, beindul. felulok, ordit a motor ahogy csak birja, mindenki engem bamul, de nem megy. minthabe lenne huzva a kuplung. aztan egyszer csak smmi jel nelkul ellodum, majd lerepulok rola, s igy megyek hazaig, kesz attrakcio lehettem. kiszedtem a gyertyakat, az egyik kormos, benzinszuro tiszta, pumpa dolgozik... passz. osszeraktam. par nap mulva ujra jelentkezik a hiba, nem ennyire vehemensen, de elojon. summa summarum, atkinlodok egy szezont igy, karbi tisztitas, membran ellenorzes, benzintank tisztitas alul felul, benzinszuro uj, tobbszori gyertyacsere, semmi. ugyanaz. egesz egyszeruen nem huzott. orditott a motor mint az allat, de nem huzott. kuplung tokeletes. abszalutum semmi otlet(unk) nem volt. masfel ev remalom utan szerencsemre elkerultem (veletlenul) egy idosebb szerelohoz, aki azt igerte, addig csinalja, amig jo lesz, ha az utolso csavarig kell bontsa, akkor is megkapja, mi a hiba. elso rahallasra azt mondta, elso henger kihagy, szelephezagok el vannak menve a p*ba (ezt mondjuk en is hallottam a vegen, de mivel azelott hetente allitgattuk, mar nem is erdekelt). szoval szerinte ez a baja elso korben, aztan meglassuk. szelephezagokat beallitotta, az egyik gyertya tonkre volt menve (2 honapos bosch). kiprobaltuk, jobban megy de lenyegeben megvan a hiba. ok, akkor leszedi a karbit. leszedte, karbi belul ujszeru allapotban, teljesen tiszta, DE az egyik membranon egy fel gyufafejnyi lyuk.... de csak egy bizonyos helyzetben latszik. na. azt hittem, agyverzest kapok. masfel evig szivtam. kicsereltuk, nagyszeruen megy (leszamitva, hogy a gazolo kabelt ki kell csereljem, de ez legyen a legkisebb baj...).

szoval, tanulsag:

rangat / veszti az erejet / neha hirtelen kihagy / par napig kifogastalanul megy aztan egyszeruen el se indul -- es nincs tipped... nezd meg a karbi membranjat.

remelem segit valakinek, ne szivjon annyit, mint en.
Te kis lázító! Csak az a szomorú, hogy minden szavad az elsőtől az utólsóig igaz!
Ettől a büdös cigánytól ugy kell elvenni a hatalmat mint Khadhafi -tól, előhúzni a csatornából és a helyszínen agyonverni!
Egy érdekes hasonlat...
Az előadás elég egyszerű válaszokat ad a mai problémákra, azt hiszem látható, hogy nem lehet olcsó kocsmai frázisokkal ma megváltani az országot világot.
Az Antal-kormány idején a Viktorunk azt javasolta az Antalnak, hogy létre kell hozni az új magyar arisztokráciát. Tizennégy családot akart feltőkésíteni / ő tudja, miért ennyit / , majd ezek a magyar Rockefellerek, Rotshildok eltartják a népet, akkor az Antal nem engedte meg neki. Most megteheti, a nép felhatalmazta, zajlik a vezető társadalmi réteg létrehozása. Már most van cselédadó. Havi ezer forint befizetésével le lehet tudni a háznál dolgozó cselédet.
Ami kívülről is látszik: Orbán, Mészáros, Lázár, Széles, Pintér, Csányi, stb. családok. Az őket támogató kegyenceknek osztottak földeket, trafikokat, hivatalokat. ( A járási hivatalok vezetői, helyetteseik, tankerületi vezetők, a legtöbb hivatal vezetője mind hű fideszre szavazó. ) A hülye népnek meg be kell adni a rezsicsökkentést, ötezer forintos megye matricát, stadionok építését, közmunka programokat (ezek hatékonysága 0-30%, de ez nem számít). Igérni kell neki foci vébét, olimpiát. Nagyon sokba kerül ez. Hajrá magyarok!
Pl. azt sem értem miért kell állami pénzen zsidó temetőket fenntartani, mikor a saját temetőinket a halottak hozzátartozói tartják fent! Minek kinek kell a sok stadion?! Ki fogja pénzelni az üzemeltetést? Kinek kell a rengeteg állami stadionmegrendelés, és kinek a kicsodája aki építi ezeket?Vagy pl. a rengeteg "cigánysegíííjjj"?