Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OFF
Nekem az utóbbi idöben nagyot változott a szemléletem sok mindennel kapcsolatban. Lehetne mondani azt is, hogy köüönyegforgató vagyok, de még mindig jobb mint hazugsággal teletömött tudatban leélni az éltemet, és felnevelni olyan üres hazafias tudattal amilyenben nekünk kellett felnöni. Nyilván a lehetöség most is meg van, hogy ezek után ne fogadjak el azonnal mindent elsö hallásra még akkor sem ha az a "valóság, igazság", de most már van lehetöségem összevetni a régi baromságokkal, és látni, hogy annak a láthatatlan hatalomnak milyen egyszerü, de hatásos eszközei vannak az "alvó" emberekkel szemben.

Régebben Trianon-nal kapcsolaban is elfogult voltam, látva, hogy jellemzöen kik képviselik azokat az eszméket, most hogy meghallgattam róla más értelmes megvilágításban is történetett, 180 fokot fordított rajtam. Az hogy a mai napig nem érvényes a békediktátum ( nem békeszerzödés) , mert a záradéka, mely szerint minden személynek akik az elcsatolt részeken élnek, maradéktanlanul biztosítani kell a nemzetiségi és emberi jogokat, és azt az orszégoknak a parlamentjük elött törvénybe kell fogalani, és el kell fogadni, addig nem lép életbe a békediktátum a határmódosításokkal...Na most a mai napig egyetlen "àllam" sem tette ezt meg , söt megszületett a" benes dektrétum", mellyel szlovákiákt felvették az eu-ba, mely nem más mint újra elismerni ugyan azt a nacionalizmust melyet Németország vallot.
elöadás

Az srác lehet hogy "okos", de hogy valakiben ennyi negatív kisugárzás legyen, és hogy a felszedett tudását , csak ekézésre tudja használni, és csak abban a formában, hogy ledegradálja a vitapartanereit...inkább haljak meg hülyén. Egyszerüen ilyen formában köszönöm nem kérem. Ha valakinek nehezére esik átadni a tudást elfogaható formában akkor inkább tartsa meg.

Ez a Barcs, mikor leírjátok, nekem mindig a világ vége jut eszembe. KB 15 éve még pesti hangosító cégeknél dolgoztam, csináltunk PECSA, más fövárosi Klub koncerteket, ROAD SHOW-kat az országba (OTP, RTL...) Tnakcsapda, Back II Black, Kis Pál, Pál ucai fiúk... turnék...Egyszer az egyik Barcson volt... Peströl indultunk a teherautóval pár tonna lád´val végfokkal, kábellel. A gép padlógázon tudott 80-at sík terepen...azt hittük soha nem érünk oda...
ON
Ilyen párás időben nem gond szerintem. Arra viszont ügyelj, hogy elérje az üzemi hőfokot. Fontos,hogy ne legyen kondenzvíz lecsapódás a hengereken. Ha már meleg, adjál neki gázt,hogy kiköpje a vizet amennyire lehet! Egyébként az ilyen probléma miatt nem jó indítgatni télen(szerintem).
OFF

Talán az jelent valamit, hogy nem volt még egy birodalom ( azt hiszem az Angolt kivéve) amelynek 1000 éven keresztül ugyan ott voltak a határai. Ebböl azt a következtetést vonhatnánk le, hogy nem voltak hódító szándékaink, (összevetve pl Nagy Sándorral, vagy a Római birodalommal, Német-Római császársággal), és a természet által adott fizikai határokat meg meg tudtuk védeni és vele együtt ösi keresztény vallásunkon alapuló értékeinket is.

ON
Én is most cseréltem olajat, de csak kíváncsiságból. És amint Írtam jobb is lett a váltóm, megtalálom az üresjáratot, meg ugye nekem új a gép, és szeretem néha pöfögtetni, hogy ha menni nem is tudok vele gurulni legalább a hangját halljam. Meg ugye bütykölgetem néha, és tesztelgetem.
Ja és megint kérdeznék! A kipufogóból csöpög valami amikor járatom, ez normális? A gépet még soha nem tudtam rendesen bemelegíteni, ezért nem tudom hogy melegen is csöpög-e.
Csak érdeklődöm,hogy miért ilyenkor cseréled az olajat? Józsitól olvastam talán a "motorszerelés" topikon,hogy amikortól kinyitod a flakont és betöltöd az olajat elindulnak kémiai folyamatok. Romlik az ásványi olaj minősége akkor is, ha nem is használod a gépet. Amcsiba 6 havonként ajánlják az olajcserét,(agyrém) de minimum évente. Vagy te télen is gurulsz? Akkor érthető ha eljött az ideje. Barcsra meg úgy mentünk,hogy Gyálról indultunk, kipest30, Jogo, az Intruderes haverom meg én. Az 51es úton lementünk Soltig, ott csatlakozott Brumi meg a haverja, Kalocsánál Béci halasról, tovább az M9re, Szekszárdnál Dragjanó és a gerjeni góré Mező Laci,ha jól emlékszem a nevére. Át döntögettünk a Mecseken és a pécsi tacskó parkolójában Robág mester várta a csapatot. Innen már Barcs nincs messze és Thor535 foglalta a sátorhelyeket.
Valóban nem sokat számít a véleményük a hazugoknak. Mindazonáltal furcsa,hogy az volt a szemünkre vetve,(többek között) hogy félszívvel, nem nagyon akaródzott a SZU-ra támadni a mi "hatalmas" honvédségünkkel. Bezzeg a Románok! Persze akkor még nem tudta mi lesz 1944 aug.23.án. A régebbi történelemmel kapcsolatban úgy voltam amíg ezeket az előadásokat nem láttam mint a HBB, Felszarvazottak dala szövege írja. "nem volt szabadságom soha a seregben, hittem az asszonyban mint a vezércikkben de valahogy mégis, megint apa lettem" szóval amit tanultam azt igaznak hittem honfoglalásról, Avarokról, Atilláról. Ezt a janeket meg kimondottan kedvelem. 2012 áprilisa előtt a számítógép olyan messze volt tőlem mint a Makó-Jeruzsálem távolság. Amikor beregisztráltam az oldalra és először hozzászóltam valami fotóhoz,vagy hírhez, rögtön nekem támadt, hogy nem vállalom a pofámat a véleményemhez. Persze az adatlapom ki volt töltve, csak fényképek nem voltak. Egyszerűen nem tudtam mi a módja a feltöltésnek. Később a fiam csinált fotókat és feltettem azokat is. Ő úgy verte a nyálát,hogy János, körzete Debrecen. Ennyi van az adatlapján. Csak ezért pazarlok némi időt a baromságaira rávilágítani.
Szia! Tudomásom szerint az akkori Magyar Parlament ellenezte az első világháborút is!
Köszi! Most telón vagyok,de a héten az asztalin megnézzük! Talán csütörtökön,vagy pénteken lessz egy kis napos idő motorozni pár kilómétert, meg olajcserét csinálni!
OFF

Nem hiszem, hogy ennyi feltért hazugság után is vala érdekelni fog, hogy mit mondanak, vagy írnak "rólunk". Röviden pár gondolat ami elsőre beugrik... Magyarországnak a régi Királyi Magyarország területein kivül elég rég óta nem volt területi követelése, és hódítási szándéka, a második világháborúban (vagyis már előtte) tudtommal egy puskalövés nélkül csatolódtak vissza az elcsatolt területek. Az hogy felül már régóta egy parazita réteg uralkodik, és ezek milyen emberi jellemek, meg hogy nem volt kedvük a katonáknak idegen földön harcolni mások hülye hatalmi törekvéseikért a vérüket ontani (hazafias!?) kötelességből, úgy hogy soha történelemben egy picit sem járt jobban az a réteg aki harcokat megvívta, és a területeket megszerezte a kékvérűeknek, abból mindig csak a felső élősködő réteg lakott jól. Ha figyelmesen követed az előadások értékszemléletét is, azt is kivehető belőle, hogy sok esetben jobb veszteni erkölcsileg, mint nyerni és sárba taposni az emberi értékeket, jogokat. Az is milliószor elhangzik, hogy az indoeurópai népeknek nincs olyan szó a szótárában hogy ingyen kegyelem, ezt csak a Magyarság ismeri, azoknak is csak egyre szűkebb rétege, ezért van, hogy valaki nem génjeik által Magyar, hanem az erkölcse is szellemisége által.

A Karoling még legyen...de a Nagy Szláv birodalom a nem létező múltjával, szellemi, és kulturális örökségével...

Az avarnak vélt sírok vagy késő HUN vagy korai honfoglaló Magyar sírok. Hun Atilla 5 emberöltővel későbbi leszármazottja Árpád, ahogy azt a Képes Krónikák meg is írták...csak mivel beböktek egy 300 évet pont erre az időszakra, nekünk szétesett a folytonossága történelmünknek. Atilla 453 halt meg a honfoglalás 695-696 ban volt. Istvánt 701 ben koronázták meg , és 1001-ben halt ki az Árpád-ház, mely a jövendölt ezer éves dinasztia volt...azt hiszem valahogy így volt az előadásban...

(((Láttam a Honda sztorinál bevittél egy találatot a minden(-t jobban)tudónak. Azt mondom kár rá az időt pazarolni, még nem olvastam tőle olyat amivel több lehettem volna, vitatkozni nem lehet vele, mert csak a sárba döngölős stratégiát ismeri.)))
ON
Tavaly mikor nulláról kezdtem olvasni az oldalt, emlékeim szerint itt a fórumon is voltak képek!
Megvan. Zsoccca 61, Thor 535 70db fényképet töltött fel. Kattints rá a fotókra és írd be,hogy barcs a keresőbe!
A fotók között meg lehet nézni. Mindjárt megnézem meg vannak e még.
Hányan voltatok, és melyik úton volt a menet?
Ezért álmodoztunk mi is róla, mikor irtad,hogy már depis vagy! Hátha jövöre összejön! Bruminak meg minden tisztelet!
Csapatban mentünk, Brumi nyerte a legmesszebbről jött motoros díját. Interjú a helyi TV -ben, miegymás. Elég fasza volt.
Szia! Elmentünk egymás mellett! Most néztük meg kinunkba, mivel nagyon szar az idö! Itt a fórumon pedig mostanába sok szó esik Barcsról! Merre kell menni jövöre! Nem jártam még arra! Igaz a program 300-al ment, igy a tájból elég keveset láttunk!
Mi volt olyan vicces? Kiskunhalasról is volt tavaly fórumtárs. Közben váltott Hondára.
Már téliesítettem. Akksik a lakásban, motorok letakarva a garázsban. Sajnos én már ilyenkor nem tudom élvezni a motorozást. Helyette itt a fórum!
A napokban megvettem a Rubikont és a Dr. Edmund Veesenmayer(Német nagykövet) által készített tanulmányt olvashattam, rólunk Magyarokról. Ő akadályozta meg a kiugrást a II. világháborúból, segítette hatalomra Szálasit. Nem tudom mennyit vagy itthon, de érdemes elolvasni egy igazi fasiszta, SS, Germán soviniszta jellemzését az akkori Magyarországról. Szerencsére már nincs az az uralkodói elit, de még azt is negatívumként jegyzi meg a Dr.,hogy a Kossuth nótában csak akkor kell ("mindnyájunknak el kell menni) hadba menni ha "még egyszer azt üzeni". Tehát lusták vagyunk még a saját harcunkat is megvívni. Ennek persze semmi köze a Karolingok vélt vagy kitalált uralkodásához csak eszembe jutott,hogy tőlünk nyugatra hogyan is tekintett ránk a nagy szövetségesünk akkor és mi a helyzet most. A kétszeri átkelés az Alpokon télvíz idején külön gratulációt érdemel.
Sziasztok!

Virago 535-höz:

Kuplung-bowden gyári vadonat új, soha nem volt használva: 8.000,- Ft

Trafó szett használt, ebay-ről vásárolva: 7.000,- Ft

Önindító, használt: 8.000,- Ft

Vadiúj gumi-belsők, elaső-hátsó: 4.000,- Ft

Egyben a 4 cucc: 20.000,- Ft
Miért nem motorozol egyet?
Én most értem haza és meg kell állapítanom, hogy aki a túraplexit kitalálta, annak Allah növessze hosszúra a szakállát!
Remek dolog!
Még ebben a tényleg ratyi időben is elképesztően javítja a komfortérzetet.
Gyakorlatilag a felsőtestemre csak akkor jutott eső, ha meg kellett állnom. Az a kevés pedig lepereg...
Jól sikerült a finomhangolás, mert a szelet és a vízcseppeket a sisak tetejére tolja, a plexi haladás közben tkp. száraz maradt.
Erre az ónos esőt szerencsére megúsztuk - régen volt benne részem, ha olyanok lennének a viszonyok, mint pl. a Normafánál, akkor azért én is inkább maradtam volna a fenekemen...
De így, 0-1 fok környékén még élvezetes.
Pláne plexivel...
A főiskolán az egyik tanár konkrétan 312 évről beszélt.
De gondolj/jatok bele a tanítás szerint az avarok (lehet, hogy ezek is inkább magyarok voltak, vagy mi is avarok vagyunk) ötven éven keresztül éltek itt. Utánuk a szlávok ötszáz éven keresztül éltek itt.
A régészek meg ezerszer több leletet találnak az avarok után, mint a szlávok után. Vajon miért?
ìrd meg emailben...
Ezek csak hozzávetöleges infók, hiszen te tudod pontosan a géped tipusát évjáratát.
Itt is rákérdezhetsz majd...
Eggyutt erzek veletek!