Amit problémásnak vélsz. Mivel le kell fotózni. Azért kell kihozni,hogy lássa átvihető e. Addig pénzről szó sincs. Amúgy én 12ért vizsgáztattam a Vas Gereben utcában.(XIX.ker.)
Külön-külön szeretem a citromosat, és a sört is, de hogy egy pohárba borogassam...? Ittam már én is hidegen, egy húzásra, nehogy az ízét érezzem , ha már megittam akkor mindegy. Oda-nem figyelésből vettem, pedig nem is ittam előtte!
Hat nem tudom de en pl nem ismertem ezt a fajta sort. Mivel sem en sem a felesegem nem iszunk viszont sokszor voltunk barati tarsasagban (pl a szalonnasutes nalunk) igazan jol esett a citromos sor. Es az alkohol szint sem volt magas. Nekunk bejott, izlett. Azt alairom hogy igazi soros eliteli de hat ugy a jo hogy kulombozoek vagyunk. Es gondolom isszak is az emberek ha fogy es meg mindig gyartjak.
ez bizony kellemetlen dolog, nekem is volt ilyen a 250-essel. Szerencsére egy kölcsön kerékpár hátsófék bowdennel hazajutottam.
Azt hittem a nagy XV-nek olyan vastag, hogy nem tud elszakadni, mindenesetre szezon előtt mindig olajozd meg, és nézd át a kritikus helyeken. Azt meg lehet érezni, ha kiszálkásodik, sokkal nehezebben jár.
Nem kellett túl sokat mennem szerencsére, szóval nagy követési távolság, visszagázra váltani lehet szépen, megállnom csak kétszer kellett az izgibb, egy kis lökdösés aztán egyes :) Kétségtelen, kuplunggal sokkal kulturáltabb :D, neki is fájt, nekem is, de tolni azért nem fogom.
Igen, ha esetleg gazdaságos és gyors gyártatási megoldást tudtok javasolni, azt is szívesen veszem!
Bár elfogadom tiltakozásnak a Yamahától, hogy már menne téli álomba...
Más: esetleg itt pest/környékén olyan műszakiztató szakit tudtok-e, aki, egy kis mellékesért, a motorszámot nem annyira csekkolva áttolja az MZ-m? Mert akkor a nagyvas megpihenhetne idénre :)
Miként sikerült kuplung bovden nélkül haza érni vele?
Sajnos elfekvőben nekem nincs bovdenem.
De megoldásom esetleg van.
Mikor az enyém kiszőrösödött, odaadtam itt egy motor szervizesnek.
Ő felküldte BP-re, és ott készítettek bele egy új belsőt.
Úgy tudom, hogy a külső tokba, az eredetivel megegyező hosszban tettek bele új bovdent. A két végét meg átforrasztották a régiről az újra.
Ha a többiek jobb megoldást nem tudnak, akkor jövőhéten megkérdezhetem az itteni szerelőt, hogy Bp-n kikkel áll kapcsolatban.
Sajnos most indulnom kell melóba. Délután meg egyenest munkahelyről indulunk a Tiszára.
De hétfő délután megkérdezhetem.
Üdv az Uraknak!
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben kuplung bowdenje nagy virgácshoz? :) Igencsak vevő lennék rá, nem volt vicces hazajönni nélküle :D
Tisztelt elektro-motor
Az igényesebb gyümölcs/párlat/fogyasztás mellet nem mellőzendő a gabona valamint a kukoricaalapú desztillált készítmények élvezete.
Magam részéről viszont kerülöm az ízesített sörök bármely változatát.
A forralt bor fűszerekkel... nagy kedvencem hűvös estéken.
Mostanában a kivilágítatlan biciklisek mellett az ittas biciklisek is rongálják a többi útonlevő jó közérzetét.
Sőt igazán alattomos rizikófaktor a sisaktalanul! dülöngélő robogós. Nemegyszer látom, a lezárt félsorompó mellett átmenni ilyet. Ostoba szervdonor.
Én arra amikor szükséges akkor márkátlan általam készült szilva, barack vagy hidegebb téli napokon vitaminpótlásnak vegyigyümi pálinkát szoktam használni.
Mondjuk en kapalogehez csinaltattam bowdent par eve, nem motorhoz, de elegedett voltam/vagyok.
ez bizony kellemetlen dolog, nekem is volt ilyen a 250-essel. Szerencsére egy kölcsön kerékpár hátsófék bowdennel hazajutottam.
Azt hittem a nagy XV-nek olyan vastag, hogy nem tud elszakadni, mindenesetre szezon előtt mindig olajozd meg, és nézd át a kritikus helyeken. Azt meg lehet érezni, ha kiszálkásodik, sokkal nehezebben jár.
Ideiglenes megoldás: bowden javító készlet, pl:
http://adamoto.hu/spd/50210006...
végleges megoldás: (sajna egy hét)
http://bowdenszerviz.hu/
Igen, ha esetleg gazdaságos és gyors gyártatási megoldást tudtok javasolni, azt is szívesen veszem!
Bár elfogadom tiltakozásnak a Yamahától, hogy már menne téli álomba...
Más: esetleg itt pest/környékén olyan műszakiztató szakit tudtok-e, aki, egy kis mellékesért, a motorszámot nem annyira csekkolva áttolja az MZ-m? Mert akkor a nagyvas megpihenhetne idénre :)
Sajnos elfekvőben nekem nincs bovdenem.
De megoldásom esetleg van.
Mikor az enyém kiszőrösödött, odaadtam itt egy motor szervizesnek.
Ő felküldte BP-re, és ott készítettek bele egy új belsőt.
Úgy tudom, hogy a külső tokba, az eredetivel megegyező hosszban tettek bele új bovdent. A két végét meg átforrasztották a régiről az újra.
Ha a többiek jobb megoldást nem tudnak, akkor jövőhéten megkérdezhetem az itteni szerelőt, hogy Bp-n kikkel áll kapcsolatban.
Sajnos most indulnom kell melóba. Délután meg egyenest munkahelyről indulunk a Tiszára.
De hétfő délután megkérdezhetem.
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben kuplung bowdenje nagy virgácshoz? :) Igencsak vevő lennék rá, nem volt vicces hazajönni nélküle :D
Az igényesebb gyümölcs/párlat/fogyasztás mellet nem mellőzendő a gabona valamint a kukoricaalapú desztillált készítmények élvezete.
Magam részéről viszont kerülöm az ízesített sörök bármely változatát.
A forralt bor fűszerekkel... nagy kedvencem hűvös estéken.
Mostanában a kivilágítatlan biciklisek mellett az ittas biciklisek is rongálják a többi útonlevő jó közérzetét.
Sőt igazán alattomos rizikófaktor a sisaktalanul! dülöngélő robogós. Nemegyszer látom, a lezárt félsorompó mellett átmenni ilyet. Ostoba szervdonor.
Ha gond lesz vele akkor lehet hogy én is kiszedem. De egyenlőre még jól működik.
És a fogyasztás nem is befolyásolja?