Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erti o. Szereti a raggee-t es en is.
Persze, Arnóton. Pedig akkor tetszett neki. Úgy tűnt érti a tréfát. De lehet,hogy nem szereti?
Amit problémásnak vélsz. Mivel le kell fotózni. Azért kell kihozni,hogy lássa átvihető e. Addig pénzről szó sincs. Amúgy én 12ért vizsgáztattam a Vas Gereben utcában.(XIX.ker.)
Mi számít jónak? :) Fék meg vellany van, de azért mégiscsak Mz :D Milyen árban nézik?
Ja ezt mar hallottam es mondtam is az asszonynak. Nem nagyon rohogott.
Majdnem olyan jó, mint amikor elfogy a fű Jamaikában és az első tiszta reggelen azt kérdezik a raszták,hogy "mi ez a szar zene?"
Ezt csak mint mellékesen jegyeztem meg, hiszen köztudott,hogy én vbk-s vagyok. Mellé Vilmos vagy ilyesmi. Tőlem tönkre mennének a sörgyárak.
Ez jo
Akkor már úgyis mindegy!
Józsi! Mifelénk úgy mondjuk,hogy az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé.
Külön-külön szeretem a citromosat, és a sört is, de hogy egy pohárba borogassam...? Ittam már én is hidegen, egy húzásra, nehogy az ízét érezzem , ha már megittam akkor mindegy. Oda-nem figyelésből vettem, pedig nem is ittam előtte!
Hat nem tudom de en pl nem ismertem ezt a fajta sort. Mivel sem en sem a felesegem nem iszunk viszont sokszor voltunk barati tarsasagban (pl a szalonnasutes nalunk) igazan jol esett a citromos sor. Es az alkohol szint sem volt magas. Nekunk bejott, izlett. Azt alairom hogy igazi soros eliteli de hat ugy a jo hogy kulombozoek vagyunk. Es gondolom isszak is az emberek ha fogy es meg mindig gyartjak.
Nem tudom ki volt az a kretén aki pl. a citromízű sört kitalálta, de hogy nem volt komplett, az biztos!
Www.bowdenszerviz.hu,BP xiii. Kerulet.
Mondjuk en kapalogehez csinaltattam bowdent par eve, nem motorhoz, de elegedett voltam/vagyok.
Ha kijössz Gyálra megnézné a szaki és ha jó, mindjárt vizsgázna is.
Szia,

ez bizony kellemetlen dolog, nekem is volt ilyen a 250-essel. Szerencsére egy kölcsön kerékpár hátsófék bowdennel hazajutottam.
Azt hittem a nagy XV-nek olyan vastag, hogy nem tud elszakadni, mindenesetre szezon előtt mindig olajozd meg, és nézd át a kritikus helyeken. Azt meg lehet érezni, ha kiszálkásodik, sokkal nehezebben jár.

Ideiglenes megoldás: bowden javító készlet, pl:
http://adamoto.hu/spd/50210006...
végleges megoldás: (sajna egy hét)
http://bowdenszerviz.hu/
Nem kellett túl sokat mennem szerencsére, szóval nagy követési távolság, visszagázra váltani lehet szépen, megállnom csak kétszer kellett az izgibb, egy kis lökdösés aztán egyes :) Kétségtelen, kuplunggal sokkal kulturáltabb :D, neki is fájt, nekem is, de tolni azért nem fogom.
Igen, ha esetleg gazdaságos és gyors gyártatási megoldást tudtok javasolni, azt is szívesen veszem!
Bár elfogadom tiltakozásnak a Yamahától, hogy már menne téli álomba...
Más: esetleg itt pest/környékén olyan műszakiztató szakit tudtok-e, aki, egy kis mellékesért, a motorszámot nem annyira csekkolva áttolja az MZ-m? Mert akkor a nagyvas megpihenhetne idénre :)
Miként sikerült kuplung bovden nélkül haza érni vele?
Sajnos elfekvőben nekem nincs bovdenem.
De megoldásom esetleg van.
Mikor az enyém kiszőrösödött, odaadtam itt egy motor szervizesnek.
Ő felküldte BP-re, és ott készítettek bele egy új belsőt.
Úgy tudom, hogy a külső tokba, az eredetivel megegyező hosszban tettek bele új bovdent. A két végét meg átforrasztották a régiről az újra.
Ha a többiek jobb megoldást nem tudnak, akkor jövőhéten megkérdezhetem az itteni szerelőt, hogy Bp-n kikkel áll kapcsolatban.
Sajnos most indulnom kell melóba. Délután meg egyenest munkahelyről indulunk a Tiszára.
De hétfő délután megkérdezhetem.
Üdv az Uraknak!
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben kuplung bowdenje nagy virgácshoz? :) Igencsak vevő lennék rá, nem volt vicces hazajönni nélküle :D
Tisztelt elektro-motor
Az igényesebb gyümölcs/párlat/fogyasztás mellet nem mellőzendő a gabona valamint a kukoricaalapú desztillált készítmények élvezete.
Magam részéről viszont kerülöm az ízesített sörök bármely változatát.
A forralt bor fűszerekkel... nagy kedvencem hűvös estéken.
Mostanában a kivilágítatlan biciklisek mellett az ittas biciklisek is rongálják a többi útonlevő jó közérzetét.
Sőt igazán alattomos rizikófaktor a sisaktalanul! dülöngélő robogós. Nemegyszer látom, a lezárt félsorompó mellett átmenni ilyet. Ostoba szervdonor.
A tévé is mondja: Fogyasszon gyümölcsöt! Fő az egészség!
Én arra amikor szükséges akkor márkátlan általam készült szilva, barack vagy hidegebb téli napokon vitaminpótlásnak vegyigyümi pálinkát szoktam használni.
Köszönöm a magyarázatot.
Ha gond lesz vele akkor lehet hogy én is kiszedem. De egyenlőre még jól működik.
És a fogyasztás nem is befolyásolja?
Nekem nem "virago"-m van, de a nyakam olajozásához (néha) 'Jagermeister' márkát használok!
Most már lényeges nekünk. De ha a bezárt erőműveket szénbányákat, nézem alig ezreléke a "szennyezés" az akkorinak!