Robág tanár urat taszítja a politizálás. Remélem nem véglegesen! Jövőre Gerjent és Barcsot is betervezem. Csak összefutunk megint a retteneteseket pusztítani!
Ez igen! Tényleg nem sokkal van távolabb. Sajnos eddig ezt a helyet nem ismertem hírből sem. Az idén már nem leszek szabin, de jövőre lehet ellátogatok erre a Padisra!
Mingyáá meglesem ezt a padisahtot! Ha már ketten is mondjátok. Hamar elmúlik a kudarc utáni csalódottságom. Amikor a terepezős haveroknak elmondtam a történetet, majdnem rárántottak. Közel 3 óra alatt 2 quad jött szembe, meg egy Suzuki Samurai villogott le előzési szándékkal. Ilyen kihaltság nem nagyon van nálunk.
Ez a káros anyag kibocsájtást csökkenti,hogy a szigorú Amcsi szabványnak is megfeleljen, valami kartergázfélét vezet viszza ami meleg és így előmelegített levegőt is kap a motor ami tökéletesebb égést biztosít. Szerintem valami ilyesmi lehet de majd van itt szakértő aki jobban elmagyarázza. Pl Robág tanár úr.
De RC 51 biztosan tudja mi a nyű ez.
Szia!
Ez a szerkezet egy bizopnyos fordulatszám felett plusz levegőt juttat a kipufogóba, hogy kissebb legyen a károsanyag kibocsátás. Vákum vezérli.
Hogy vagytok?
Nem csodálom. A Zsiguli egy hegy Togliatti mellett. Régen az ott készült autóknak ez volt a neve. Később lett Lada. Jó lenne ha a "mai fiatalok" ilyesmi kocsikon szocializálódnának! A csigás kormánymű, meg a rásegítés nélküli fék, edzi a kart, lábat. Az én fiam Samarával kell,hogy megállja a helyét a budapesti forgalomban. Egész jól megy.
Tényleg eszembe juthatott volna az üzenőfal. Éjjel visszafordultam volna erről az útról. Voltam Alsónémedin a kamionmosóban, lemosattam a kocsi alját, elég durva mocsok volt rajta. Szerencsére nem sérült semmi.
Volna két kérdésem...
1 A helyzetjelző izzónak mi a mérete a virago 535-höz? Sajnos én azt hittem csak ki van égve......de egyáltalán nincsen benne. :/ (a világítás többi része hibátlan. )
És nem pont szerelés....de átíráshoz mit kel vinnem okmányirodába személyi, lakcím, forgalmi és adásvételin kívül?
Kifogtad az endúrós részt. Vagy évekig jársz, és kitapasztalod, vagy tanácsot kérsz tapasztaltaktól. Az említett szakaszt két éve éjjel szoptuk be, még a tájat sem láttuk.
Menj fel a Padisra legközelebb, pár kilométerrel van messzebb, talán megváltozik a véleményed.
Joro jó lenne ha adnál egy telefonszámot, felhívlak és megbeszéljük a tükröket, címet , postát. Email címem , telefonszámom a reglapon, az is jó ha megcsörgetsz felhívlak.
De RC 51 biztosan tudja mi a nyű ez.
Itt egy rajz róla, hátha segít.
Még várok egy órát, és megyek motorozni.
Ez a szerkezet egy bizopnyos fordulatszám felett plusz levegőt juttat a kipufogóba, hogy kissebb legyen a károsanyag kibocsátás. Vákum vezérli.
Hogy vagytok?
Üdv.: Gábor.
Nagyon hiányosak ezzel kapcsolatban az értesüléseim.
Volna két kérdésem...
1 A helyzetjelző izzónak mi a mérete a virago 535-höz? Sajnos én azt hittem csak ki van égve......de egyáltalán nincsen benne. :/ (a világítás többi része hibátlan. )
És nem pont szerelés....de átíráshoz mit kel vinnem okmányirodába személyi, lakcím, forgalmi és adásvételin kívül?
Robi itt a számom: 0630 522-8759 Napközben bármikor hívhatsz.
Menj fel a Padisra legközelebb, pár kilométerrel van messzebb, talán megváltozik a véleményed.