Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula az új vashoz.
Szép-szép, de lassan a virago fórumozók felének lesz csak virago-ja .
Remélem engem még sokáig kiszolgál.
Itt van pár kép a mociról :
Csak halkan kérdem! Nekik nem?
Sziasztok. Vasárnap Pestre utazok, ÍGY ha kell cucc valakinek, el tudom vinni. Ingyenes lesz a posta. A karbi gumi leömlők, önindító, kuplung bowden , trafó még megvan....
Köszönöm Jogo. Holnap majd dobok fel róla.
Gratulálok Gyula, okozzon ismét sok sok örömöt!
Képet majd dobjál
"Nekünk sajnos I István óta kell egy segg, amit nyalhatunk.
Egyébként pont ő volt az, aki kiirtotta az akkori magyar értelmiséget. Eltörölte az ősi ékírásunkat. Bevezette a mostanit. S igen a mostani írásunkkal sokkal fiatalabbnak tűnik a kultúránk."

Egy részlet egy egyetemi elöadásból: 1óra 5 perc, a lényeg 1 óra 11 percnél...

A mi történelmünket olyan szinten hamisították, hamisítják, hígítják, hogy nem csoda, hogy az emberek ugyan még mélyen belül érzik, de már sokan identitás zavarral küzdenek...
Ki tudja, hol volt eredetileg Székesfehérvár, és mily csodálatos volt?
Egy srác oknyomozása...
Lehet hogy nagyon sok minden nem úgy van ahogy régen az valóban megtörtént, és lehet nem is ott van...
ÉSSS megvan! Ma este elhoztam a Kawát.
Nem csak zsidónak, de pogánynak is vallotta magát.
Teljesen mindegy, hogy ki micsoda.
És abban igaza van, hogy nekünk mindig kell egy bűnbak.
Csak azt nem látjuk, hogy mindent, mi magunknak köszönhetünk.
Mivel mi mindig azt kívánjuk, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, ezért tudnak minket kihasználni.
Tehát: Béke, Barátság összefogás!
Nagyon szép motor.
Minden jót hozzá!
Nem tudom kinek írtad. Mivel nincs előzmény.
De én nem szidtam az uniót. Sőt nagyjából jónak tartom. Csak nem mindenben.
Jó. : Hogy nincsenek határok. Semilyen téren. S hogy segítenek egy másnak a tagállamok.
Rossz, hogy sok olyan dologba is bele dumál, amibe nem kéne. S hogy eleinte csak felvásárló piacnak tekintett minket.
Igen a magyar ipar le volt sok mindenben maradva. Mivel a KGST-ben nem volt verseny. De verseny helyzetben fejlődhetett volna, ha nem vásárolják fel, s zárják be őket.
Pl, Cukor gyárak. Itt a mezőgazdaság egy részének is betettek. Lehel Hűtő gépgyár. Hajdú mosógép gyár. Ikarusz busz, (Minőség? 40- éves buszok még most is kevesebb hibával futnak, mint az új Volvók)
Tungsram izzók voltak az akkori Japán autókban is. Gondolom, ha megmarad a gyár akkor nem is fejlődött volna tovább.
Öblös üveggyár. Kézi fújt, és csiszolt üveg. Ami óriási érték a világban.
S a legszebb az volt, hogy a privatizációban Magyar állampolgár nem vehetett részt. Ez benne volt az APV Rt alap szabályában.
Ezzel saját magam személyesen is szembesültem a Gyöngyösi Gyögyszöv borgazdaságnál. A dolgozók nem vehették meg. Csak Czvak úr. Sokkal olcsóban, mint a dolgozók vették volna.

Igen uniós beruházásokból épülnek a dolgok. Igen övék az ország. 89-ben megvették. Illetve akkor nyújtották be a számlát a Szovjetúniónak. Ők meg nem fizettek, hanem átadták az országot.
De mik is épülnek?
Amikre az uniónak is szüksége van. Vagy is érdeke fűződik hozzá. Pl a cégei közötti áruszállításhoz. Amelyik térségben nincs uniós cég, oda bizony makadámút vezet. Erről Katana750 tudna sokat mesélni.
De kérdem én. Kórház, vagy színház, épült már itt? Uniós beruházásból?

„Magyarországon ennyit, mint ez a cigány csávó és bandája még nem lopott senki. Bizony-. bizony ez gondol még az "emberekre". Kitől lehet még elvenni.”

Ezek szerint már nem emlékszel a Gyurcsány kormányra. Ők is csak új adókat találtak ki, mint a mostaniak. Csak ők azt a pár millió dolgozóról húzták le a sokadik bőrt. És nem érdekelte őket, hogy a jövedelemadó után betudják-e fizetni a rezsit. Viszont feltétel nélkül osztogatta a léhűtő rétegnek a segélyt.
A mostani is adókat talál ki. De a multikat próbálja adóztatni. (Ezért kedvelik ezt a cigányt annyira az unióban.) Mivel próbálja az uniós cégeket is megadóztatni.
S a léhűtőket meg, próbálja munkára fogni. (Közmunka)

Igen lopni a mostani is lop. Ez van. Minden királynak maga felé hajlik a keze. De tegyük szívünkre a kezünk. Mi az ő helyében nem ezt tennénk? Nem a saját rokonainkat, barátainkat, akikben megbízunk, tennénk a megfelelő helyekre?

„Az államadósság akkora, hogy még az ükunokáink is nyögni fogják. Kiváltották a 3,5% -s kamatú hitelt 5,5%-sra.”
Igen mivel a 3,5 % osnak voltak apró betűs részei. Pl fedezetként az ország alatt lévő édes, és gyógyvíz kincsünk. Mivel talán már csak ez nem az övék.
(Pl az ásvány kincsünk már Kanadáé. A kitermelt ásvány kincsnek csak a 13%- a magyar országé.) Pontosan tudom például, hogy a Mátrában hol vannak elszállásolva Kanadi ásványkincs kutatók. Folyamatosan furkálják a hegyet.
Tehát ezért is jobb az 5,5 %-os hitel.
Egyébként meg szerintem nem is kéne foglalkozni az állam adóssággal. Mivel mikor vissza fizettünk egy kalap pénzt. Le ment az állam adósság 75% alá. Nu akkor gyorsan felment az euró ára 270- ról 300 felé. S lőn csoda ugyan annyi lett az állam adósság.
Tehát a törlesztőt érdemes fizetni. Mivel az a bérleti díja a saját hazánk területének. De végtörleszteni csak a legvégén lehet majd. Ha sikerül majd beindítani a gazdaságunkat, és nem arról szól majd a fáma, hogy menyi a hiány, hanem arról, hogy menyi a töblet.

„Na még a "nagymagyarság"-hoz néhány mondat.
Mit szóltok a "francia" Nagy Károly frank birodalmához, "mi" voltunk a keleti végén?
Mit szóltok az Olasz" Római birodalomhoz, amely birodalom északi végén "voltunk"?
Mit szóltok a Tatár-mogol birodalomhoz, amelynek a nyugati végén "voltunk"?
Mit szóltok az osztrákok birodalmához, amelynek a keleti végén "laktunk"?
Mit szóltok az Adolf nagybátyám birodalmához amelyben nagyjából a közepén "éltünk"?”

Igen. Nekünk sajnos I István óta kell egy segg, amit nyalhatunk.
Egyébként pont ő volt az, aki kiirtotta az akkori magyar értelmiséget. Eltörölte az ősi ékírásunkat. Bevezette a mostanit. S igen a mostani írásunkkal sokkal fiatalabbnak tűnik a kultúránk.

„Minket zsidókat meg talán azért /is/ utáltok, mert a műveltségünk kb. kétezer évvel korábbi?

Ha most köpködtök meg okádtok az nem baj. Ez a magyar virtus.”

Tévedsz. Én és a hozzám hasonlók nem utálunk senkit. És nem is köpködök senkit.
Sőt én elismerem, hogy valamiben sokkal jobbak, mint mi Szkíta leszármazottak.
Bizonyos dolgokat el kéne tőlük tanulni. De a magyar, meg gyógyító nemzet.
Csak menj, végig bekötött fejel a piacon, s számold meg hányan ajánlanak rá, gyógymódot. Teljesen ingyen.
Egyébként meg nem tudom melyik a gyűlölködőbb nemzet. Kik háborúznak most is és szinte folyamatosan, amióta meg van az államuk.

Telórol irok! Nem tudom,hogy gépen mennyire jön a versformátum! Nem én irtam! Plágium!
:D
KOZEL-i helyeken, dobozos HEINEKEN, kilefetyelt KŐBÁNYAI üvegében, KOZEL-i helyeken, dobozos HEINEKEN, most is visszhangzik a DREHER, itt van a STEFI a hasamon, kifogy a sör a poharamból, akkor is iszom, ha nem akarok, ha nem fizet senki utamon, gyomrom mossa a sör, hízik a vesém, az ember mindig jobbat remél, sörből lettem, sörré leszek..félek, hogy a szeszbe veszek...
Jövőre megint megpróbálok a kulturált alkoholfogyasztás irányába menni. Legfeljebb megint nem sikerül!
Csak tudtam én,hogy melyik topikra kell bepofátlankodnom annak idején.
Nem Bp., de közel hozzá. Gyál Munkácsy Mihály u.95. Fektigumi.hu. 20/9462465 Fekti Tibor. Még nem vettem szart nála. Igaz csak új gumit veszek.
Csak azért, mert ennyire rendes vagyok. Nem iszom meg a vbk-t a barátaim elől...
Na ja! Mint a szex! Majd mindennap! Majdnem hétfön, majdnem kedden, majdnem egész héten! Az érdekes az egészben az, hogy utoljára a seregben voltam félmákos állapotban! A közösségért azonban egye fene, áldozok.!
Neked sosem elég? Hogy lehet ennyire szeretni a sört?
Rendben! Aki limbózni akar,az is csatlakozhat ám!
Na azt a sörevést jobban hangsúlyozhatnád
Szia! Igazad van! Én már kétszer eltereltem a szót a politikáról! Egyszer az idöjárásra segitségül híva Józsit Floridából! Másodszor sörkostolásra hívtam a társaságot! A "SZAREVÉST" a nagy kultúrával nem én kináltam!