Szia!
Gratulálok az új motorhoz. Remélem ezzel is meg leszel elégedve és sok-sok balesetmentes és hibamentes km-t mentek együtt. Melyik fajtát vetted? A fejidomost vagy a simát? Képet tehetnél fel róla. Régen én is gondolkodtam rajta mert tetszik nekem is, de én a DragStar-t választottam.
Gratula a Fazer-hez. Azért megírhatnád, hogy milyen szempontok alapján döntöttél emellett, mennyivel kényelmesebb a virago-nál, mennyivel tudsz többet menni vele egy seggel stb.
A belső maghőmérőm ma este már nekem is riadót jelzett, de még egy hetet ki kéne bírnom a motoron.
Én 3 hete vizsgáztam le egy virago 535-össel. Kicsit furcsa volt először a nagyobb súly miatt, de pillanatok alatt kezes lett. Könnyen és gyorsan rá lehet érezni, hogy hogyan viselkedik. Egyedül a kuplunggal kel játszani De az is finom és jól érezhető volt. Én nagyon élveztem vele rutinozni és vizsgázni.
Na megvan az új gép. Tegnap este hoztam haza Szigetszentmiklósról, és szerte-szét fagytam.
De megérte, fantasztikus élmény volt. Egy Yamaha FZS 600 lett az új szerzemény, egy százast kellett ráfizetnem a Viragora.
Azért a szívemben megmarad a Virago, mert egy fogalom, egy mítosz a szememben, és nagyon szerettem a megbízhatósága és szépsége miatt.
Mint irtam már,sokszor hallottam,hogy "bolond sváb" , Ez így is van,de a párja is az! Sokan nem javasolták, a fordulás nehézsége miatt! A lényeg az,hogy sokat gyakoroltunk maszekba is, de ma reggel ebbe a "gyönyörü motoros idöben" teljes siker! Lehet menni az okmányirodába!
Aha. Nem vagyok éppen naprakész a szabályzókkal. '86ban még a rendszámos Simson volt a vizsgamotor. Nem sokkal nehezebb a 400/535. A lényeg,hogy jól adagolható legyen a kuplung.(szerintem)
Nem hülyeség.
Csak kicsit nehezebb. Mivel egy V2-es motor kicsit darabosabb, mint a több hengeres. Rutinozás közben csúsztatni kell a kuplungot. Mivel ugrik egyből. A városi forgalomban szerintem ugyan olyan jó mint bár melyik.
Itt a bizonyíték!
Melyikkel akar vizsgázni?
Könyörgöm Brumi, Mi köze van, a fent említet cigánynak az átíratáshoz.
Mikor emelkedet a mostani szintre?
Mindenkitől elnézést kérek. Kicsit fázis, késésben vagyok. Ritkán tudok feljönni a netre.
Most vissza, olvastam az elhalasztott hozzászólásokat.
Nem akarom, újra indítani a politikai témát csak tisztázni szeretném magam. Mivel a hozzászólásaimból úgy tűnik ki, hogy én elvakult Fideszes lennék.
Pedig ez nem így van. Igaz Úgy érzem, hogy most van gazdája az országnak. Néha gondol a kis emberekre is.
De azt is látom, amikor baromságokat csinál. Nekem sem tetszik az újabb és újabb adó nemek.
De azért nem szidom őket lépten, nyomon, mert szerintem, nem elég azt mondani, hogy ez így rossz. S lehülyézem az illetékest. Mert szerintem, ha a kritikám mellé nem írom mellé, hogy miként is kéne jobban csinálni, akkor az csak szélbe kiáltott felesleges szó.
„Ha csak azt hajtogatom, hogy hülye, a szomszédom, azzal még nem állítom azt, hogy én normális lennék.”
Tények:
A kicsiny országunk jelenleg gazdaságilag is leigázott ország.
Igazából nincs működő Magyar gazdaság. Ami működik, az nem magyar tulajdonban van.
Az Unió 98-ban kilóra megvette az országot a Szovjetektől. Ami Hitlernek nem sikerült katonailag, azt most meg csinálták gazdaságilag.
A tulajdonos váltás óta, a magyarok alap szoftvere miatt is, az addig működő gyáraink tönkre mentek. Csak emlékezzetek, milyen snasz volt magyar terméket venni. Mindenkinek csak a nyugati kellet.
Szerintem a magyar kormányoknak nagyon kevés kormányzási lehetőségük van. Nem sok hatalom van a kezükben. Az unió diktál.
A jelenlegi vezetés szerintem mégis meg próbálja beindítani a gazdaságunkat. (már ami van még belőle) (Turizmus=szépkártya) (Kereskedelem=Erzsébet utalvány) Igaz a bözse utalványt megtámadták a multik, hogy őnáluk is be lehessen váltani. No és az adómentes Pálesz főzést.
Más dolog meg már magyar kézben nem nagyon van. Ha jól tudom. Még talán a szex piac. De ők meg nem adóznak. Hülyeség lenne őket támogatni.
Az unióban támadják a mostani kormányunkat. Szerintem addig jó nekünk. Mivel addig a mi, kisemberek érdekeit is képviseli. Ha elégedett lesz velük az unió, akkor szerintem nekünk régen rossz lesz. Mivel akkor csak őket fogja kiszolgálni. S ha jól emlékszem volt már ilyen kormányunk. Megválasztottunk egy miniszterelnököt, aztán ő volt a kormánynál legkevesebbet. S a nyakunkra tettek egy viselkedés zavaros, hatalom mániás, majd mikor elszólta magát, jött a liba tolvaj.
Tehát, azért nem szidom a kormányt lépten, nyomon, mert nem tudom, miként lehetne jobban vezetni ezt az egyáltalán nem összetartó országot.
Mivel szerintem a propaganda ellenére egyáltalán nem fog össze ez a nemzet. Sőt. A hibás alap szoftverünk miatt tudják évszázadok óta azt csinálni velünk, amit akarnak.
Sajnos a magyar alap szoftver a következő: „Dögöljön meg a szomszéd tehene is”
Ezzel a hozzá állással sajnos nap, mint nap találkozom. Az irigység és a rosszindulat uralkodik a magyarok nagy részében.
Sajnos.
Egyszóval nem vagyok a jelenlegi vezetéstől hanyatt esve. De sajnos jelenleg nem látok jobbat, a politikai palettán. Bár lenne tőlük sokkal jobb is!
Anita? Szerintem menni fog. Ha jó a kuplung, nem rángat, miért ne? A 250es ráadásul könnyű gép. A Brigi 450es Kawasaki eliminátoron vizsgázott. Sima ügy volt pedig Budapesten nem egy kabaré a forgalmi vizsga.
Köszi Brumi.
Utánnanéztem én is 55.000 + a kötelező.
Jól felmentek az árak mérges is vagyok.
A legdurvább az a rohadt eredetítégvizsga 17.000 ft és már házhoz se jönnek.
Gratulálok az új motorhoz. Remélem ezzel is meg leszel elégedve és sok-sok balesetmentes és hibamentes km-t mentek együtt. Melyik fajtát vetted? A fejidomost vagy a simát? Képet tehetnél fel róla. Régen én is gondolkodtam rajta mert tetszik nekem is, de én a DragStar-t választottam.
Üdv.: Gábor.