Szerintem, meghagyjuk neked a döntés jogát. Nekem ilyenkor már egyetlen porcikám se kívánja a jeges szelet, stb. De jó lenne olyan idő itt is mint Floridában! Viszont aligátornak a medencémben már nem annyira örülnék. Ez van,ezt szeretem. Remélem a jövő idény szárazabb,melegebb, mozgalmasabb lesz!
Örülünk.
És szorítunk, hogy össze jöjjön!
Szó sem lehet róla, hogy egy típus idegen motor tulajával szóba álljunk.
Viszont vérig sértődünk ha nem jössz a rendezvényeinkre.
Srácok! Mi most hétvégén is gurultunk vagy 350 km-et.
Pénteken esőben mentem St-Jászberény.
Szombaton át Tiszaőrsre. Majd most vasárnap haza.
Kicsit mintha már hűvösödne az idő. Lehet, hogy le kéne már tenni?
Úgy néz ki , hogy visszatérek a motoros társadalomba egy Kawasaki ZR7S képében. Egy két hét és eldől.
Remélem mehetek veletek a jövöben egy nem choppe-ral is .
Tökéletes. Akkor én is leírom,hogy a Robitól vásárolt szabadonfutó hatására gyönyörű hangon köszörül a cimborám535 virgácsa. A Jenőtől vásárolt kuplung szerkezet(és a grátiszba kapott vezérműlánc) most van beépítés alatt. Mindannyiuknak köszi!
Szevasztok!Új vagyok a fórumon! A motorom XV400. Töltés problémám volt. Robi 306-tol vettem egy eredeti feszültség szabályzót ami tökéletesen működik. A rossz fesszabályzón fordulaton 16,2-ig mértem a feszültséget. Az új 13,5V -tól - 13,8v-ig.
Üdv!
Mivel beindult a téli szezonunk már ami a javításokat érinti,szeretnék szólni ,hogy van eladó vagy cserélhető xv535,xv750,xv750 se,xv1000,xv1100-as alkatrészei,akár beszereléssel is.
Üdv Kaczkó
Ha a XVI. kerületit nézted igen. Ma mentem vele nagyon bejött.
Hiányzott a motorozás és ezt lehet megcsípen jó áron jó állapotba.
És szorítunk, hogy össze jöjjön!
Szó sem lehet róla, hogy egy típus idegen motor tulajával szóba álljunk.
Viszont vérig sértődünk ha nem jössz a rendezvényeinkre.
Srácok! Mi most hétvégén is gurultunk vagy 350 km-et.
Pénteken esőben mentem St-Jászberény.
Szombaton át Tiszaőrsre. Majd most vasárnap haza.
Kicsit mintha már hűvösödne az idő. Lehet, hogy le kéne már tenni?
Angolban a ph-t ejtjuk f-nek ugy mint joseph de a philips is igy van....phone stb stb....
most ugy neztem ki mint aki tud angolul
Úgy néz ki , hogy visszatérek a motoros társadalomba egy Kawasaki ZR7S képében. Egy két hét és eldől.
Remélem mehetek veletek a jövöben egy nem choppe-ral is .
Üdv.: Gyula
Mivel beindult a téli szezonunk már ami a javításokat érinti,szeretnék szólni ,hogy van eladó vagy cserélhető xv535,xv750,xv750 se,xv1000,xv1100-as alkatrészei,akár beszereléssel is.
Üdv Kaczkó
Anyukám (is) magyar és a családneve is Magyar!
"Furcsa" nép ez a magyar!