Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyet értek veled.
De kinek mi/mik tetszenek.
Itt is látni ,hogy mennyivel szebb a virago .
Akkor jó, Köszönöm Szépen.
Szia! Pont ahhoz a szép motorhoz való!
Szia! Nem ismerem ezt a típust nekem Yuasa YB12AL-A2 van ,de a méretei hasonlóak. Ez az akksi a nagyvas.hu-n most akciós.
Sziasztok!
Megint az akkuról szeretnék kérdezni, mert kicsit elbizonytalanodtam...... Találtam egy Banner YB12AL-A2 akkumlátort és lentebb leírom a méreteit......ugye ez kel nekem? Lehet hülyeséget kérdeztem...De biztos ami biztos inkább megkérdezem.
Sikerült egyezségre jutnom a tulajjal és jövőhét csütörtöktől (akkor lessz itthon mert munka ügyben elment) én is büszke Virago tulajdonos leszek.

Az akku adatai:
Feszültség: 12V
Kapacitás: 12Ah
Indítóáram: 165A
Szél: 134mm
Hossz: 80mm
Mag: 160mm
Pozitív saru jobb oldalon
Kifolyó bal oldalon

UI: Azért aggódom az aksi miatt, mert ha jó idő lesz a saját lábán hozom el a Virago-t
Éppen azt akartam méltatni,hogy milyen állat a felni, meg király a dobozpár, erre tormy megírta helyettem.
Szia ! Nem tudom honnan koppintották ,de a valóságban még szebb mint a képen.
És még nincs kész ,lábtartó trepni ,bukócső még most következik
Szia! Kétezer km után kezdem megszokni . Alapból 50 kilóval nehezebb. Mivel elég mélynövésű vagyok és magasabb a Virágonál elég nehéz vele tolatni egyenetlen terepen. Felváltva használtam őket ugyan azon az útvonalon/ jó magyar keresztbe bordázott úton/ a Virágó fotel hozzá képest. DE megy mint a táltos ,a kanyarokban stabilabb,jól gyorsul 100-ról is . Tetszik a hangja meg úgy az egész. Űdv
mv53!

Szép a verda, jó a doboz is.
Különösen a felni gyönyörű rajta (látszik, hogy a yamaha bolt-ról koppintották )
Műsportster.
De nem rossz amúgy.
Szia. Szép a Harlid, határozottan tetszik pedig a sporik alapból nekem nem jönnek be.
Egy rövidke tesztet , vélemény írhatnál róla valamikor.
Furcsa mod ezt az angol szot ugy kell kiejteni ahogy le van irva: harli
Sziasztok! Ha vissza tértünk a motorokhoz ,néhány kép a magam ízléséhez, kényelméhez alakuló Sporiról és a Virágóról. Üdv
Ha váltani szeretnék és lenne 3 millióm, lehet egy ilyenbe beruháznék (Jön mindjárt Kalmi, hogy herli koppintás , vennék én herlit is, de ami abból tetszik az végképp nem olcsó).
Elment mellettem egy ilyen a múltkor, és eléggé megtetszett. Gondoltam hogy megállítom kérdezgetni, de az M0 tempójánál nem lett volna túl egyszerű. A motorrevü tesztje szerint hamar leér a lábtartó, bár nem tudom hogy nálam is leérne-e, eddig a virago-t nem döntöttem sose lábtartóig.
Mondjuk a hátsó lámpát nagyon messzire dobnám róla.
Na, döglök lefelé! Jó éjt mindenkinek!
Még én sem tudtam rászánni magamat. Hátha még lesz olyan idő,hogy tudok gurulni egyet!
Nem. A cserélt régit néztem, meg az új 12-est a 400-hoz! Kb két hónapja mikor tönkrement rendeltem Yuasát amit még fel-sem savaztam! Akkor egy YB-9-es volt kéznél ami belefér! Amig birja addig nem is cserélem!
Igen. Kalmi79 csinálta az egyik mátrai gurulásról Ő is volt virgácsos. H-D sportster 883ra váltott, de nem felejtett el minket sem.
Olvastam már egy két közös gurulásról és valaki még videót is felrakott egyszer. Ami nagyon tetszett. Azóta gondolkodom rajta, hogy beszállnék egyszer egy ilyen buliba és bekéredzkednék egy közös gurulásba. De addig nem nagyon akartam ilyesmibe belefolyni, míg nincs meg álmaim motorja. (Egy gyönyörű 535-ös )
Már ki is szedted az akksikat?
Pont akkor néztem az oldalra! Azért is mentem rögtön megnézni! Soha ne legyen nagyobb problémánk!
Alig 4 percig vezettem félre az új fórumtársunkat.
Ok! Az közben javitottál,amig kimentem,és megkerestem a kiszedett akksikat!