Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fiúk! Ne filézzétek ki egymást, a Yamaha mindenkit egyformán visz a hátán, vallástól, világnézettől függetlenül.
Értettük! Világosan leírtad,hogy Te nem vagy félázsiai! Oké! Nem vagy zsidó,nem vagy cigány, magyarnak sem tartod magad, ha nem titok,akkor mi?Bocsi,hanem ki?
Itt szerelnek motorgumit, eddig náluk cseréltettem mindig: http://www.motorgumishop.hu/
1194. Méta u 13
" Nem csak manapság nem dicsőség magyarnak lenni (vasárnap jöttünk haza France-ből ) de 45 éve is volt, hogy mások miatt szégyeltem a magyarságomat."
"Minket zsidókat meg talán azért /is/ utáltok, mert a műveltségünk kb. kétezer évvel korábbi?"
Én nem szégyellem magamat a magyarságom miatt! Nem mi gyilkoltuk halomra palesztin gyerekek és nők százait.
Remélem azt még trudod hogy melyik nemhez tartozol, ha csak a rabbi pengéje meg nem csuszott!
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy túl sokan maradnak csendben.

Attól, hogy nem vagyok zsidó még akár együtt érezhetnék velük mert ebben az országban nem ők voltak és ma sem ők a bajok okozói. Hitlernek sikerült bűnbaknak ki kiáltani őket, azóta is jó elővenni őket, ha nem jól mennek a dolgok.
Én bízom benne, hogy egyre többen merik kimondani, hogy köztörvényes bűnözők ülnek a parlamentben.
S valóban ránk férne a nagy betüs BÉKE.
Bizony, egész jó az idő. :) Én is mentem már egy kört és hamarosan indulok újra, most kicsit messzebbre.
Az utak szárazak, egyedül a falevelekkel felhordott részekre kell figyelni, no és persze arra, hogy a gumik nem úgy tapadnak, mint a meleg aszfalton. De ennyi bőven belefér... :)
udv

kek hold se
Sziasztok, tudtok budapesten valami jo gumist ahol korrekt aron van, es akar le is cserelik helyben ? mbmgumit probaltam de eleg paraszt volt elbaszta a rendelest, azt mondta nem tud segiteni, sztorno es lenyomta a telot.
Hátrébb az agarakkal és a pitbullokkal! Kisütött a Nap! Lehet menni motorozni! Zenét is leget -nem kötelező- hallgatni: http://youtu.be/J18vZgSeQ0Y
Kicsit visszatetsző,hogy először "minket zsidókat"-ként aposztrofálod magad, utána meg kijelented,hogy nem vagy az. Antiszemitáknak szoktam volt mondani,hogy az utolsó olyan népszámláláson(1913ban) ahol még egyben volt az ország, az asszimilálódott zsidóknak köszönhetően volt hangyányi többségben a Magyarság. Mert akkor ők Magyarok akartak lenni. Ma is azt gondolom,hogy a nemzetállamokban a zsidóság legyen vallás, Izraelben meg nemzetiség. Erről ennyit. Azt hiszem jobb ha megmaradsz olvasónak itt a fórumon. Mi akkor sem a szarunkat ettük amikor a Románoknál, Bolgároknál, csak hideg víz volt, paradicsomos halkonzerv és az autók ablaktörlő nélkül álltak a parkolóban, mert levették a tulajok,hogy el ne lopják. Való igaz,hogy rengeteg beruházást támogat az EU de ezért léptünk be. Azzal,hogy autópálya épül, szélesedik a nullás, stb gyorsabban ér el az áru a külföldi cél állomásra is. Híve vagyok a vélemény szabad megnyilvánításának(bármilyen is az) ezért csak annyit mondok, ha csendben maradtál volna, bölcsebben tetted volna. Béke!
Köszi! Viszont kívánom!
xv 535,xv400 alkatrészei eladók tel 06704275150
Valamit nem értek! Nem olyan régen minden magyar és magyar termék vagy bármi aminek köze van a magyarsághoz az szerinted szar! Ugyanakkor kijelentetted hogy Te vagy a müvelt éber héber! Most mást irsz! Mikor igaz és mikor nem?
Na még annyi off-ot, hogy sem cigány, sem zsidó nem vagyok, nem is tudok ilyen ősökről. Csak már nehéz megállni, hogy mindig keresni kell valaki-valami bűnbakot. A "nagy magyarság"-ról meg onnan van másabb véleményem, hogy dolgoztam "németben-csehben-osztrákban-olaszban" ( itthon meg németeknek. osztrákoknak ), ahol aztán más mércével mérik a nagy nemzeteket. Nem csak manapság nem dicsőség magyarnak lenni (vasárnap jöttünk haza France-ből ) de 45 éve is volt, hogy mások miatt szégyeltem a magyarságomat. Én nem vagyok fél-ázsiai.
A kádár-rendszerben , ha voltak elnyomottak hát én köztük voltam, mert még csak kisz-tag sem voltam - a gimnáziumi éveket leszámítva. Nem is jutottam előrébb a ranglétrán. Voltam én kisz-vezető képzőben a gimi alatt. Ez is fekete pont lett az életrajzomban, mert elvettem a helyet a kisz-ben dolgozni akarók elöl. Már a képzőben megutáltam a pökhendi beképzelt barmokat. Most ezek, meg az ezek gyerekeik "vezetik" az országot.
Szép motor Zoli! balesetmentes utakat kívánok hozzá!
Szia Tormy!

Szóval azért választottam egyáltalán a váltást a Virago-ról, mert a hosszú túrákon talán jobban ki tudom használni egy erősebb, kifejezetten túrára való motor előnyeit. A Virago-nak 8,5 literes tankja volt, és az ülést mindig fel kellett hajtani, ezért meg kellett emelnem a hátsó ülésen lévő óriási csomag csomagtartóját. Így a súlypont is magasan volt, igaz, a menettulajdonságokat ez nem befolyásolta. A Fazernek 18 literes a tankja, többet tudok menni tankolás nélkül.
Én úgy érzem, kényelmesebben ülök a Fazeren, lévén hogy a lábam jobb helyen van. (lehet, hogy csak én érzem így, de Pestről hazafelé csak a rettenetes hideg miatt álltam meg, nem a zsibbadt fenekem miatt).
Szumma: a több ezer km-es túrákon szerintem hasznosabb lesz.

Üdv. Zoli
Itt egyedül te köpködsz, és utálkozol! Jössz a ""kétezer éves"" zsidó qltturátokkal" és abból ennyire telik? Zsinagógát iskoölát színházat sem építettek! Ez a megállapításod is gondolom a ""kétezer éves"" megállapításod eredménye?! Miért nem költözöl Ózdra ha annyira kedveled őket? Vagy csak más költözzön oda, és más "szeresse" őket?
Áruld már el, ha már idejöttél, hány cigánygyerek jár a zsidó-iskolátokba? Ha már annyira szeretitek őket?
Köszönöm Neked is November!
Nagyon köszönöm G.Jakab! Szerintem nem elsz gond a megszeretésével, de kicsit még szoknom kell.

Üdv. Zoli
Szia,
Godolom a több ezer éves műveltségeddel látod azt is , hogy a nemzetekből összetömörített birodalmak előbb-utóbb
felbomlottak és nem ették egymás szarát, a nemzetek fennmaradtak.
Észrevehetnéd, hogy az unió nem azért van, hogy nekünk jó legyen, hanem ,hogy az irányító csapatnak ne legyen rossz. Ugyanis túltermelési válság van , mi vagyunk a felvevő piac ahová a szarokat , szemetet még el lehet adni. Tudod mikor fogsz te annyit keresni, mint egy hozzád hasonló ősuniós polgár. Csak a kiadásaid lesz az ő szintjünkön.

Milyen jó is volt a becsületes szoci kormányban, nem kellett telefon/internet adót fizetni. Alanyi jogon fizettem szja 38 % ot , a cigók abból éltek , hogy csinálták a szaporulatot.
A mi vidékünkön a mai napig a szoci országyűlési képviselőnknek van a legnagyobb villája az mellett , hogy pusztul le minden.

Az a véleményem , hogy a választásokon csak kizárásos alapon tudsz szavazni de így is mindegy mit x elsz , az izraeli csapatot fogod tovább nevezni. Mindegy , hogy hívják őket. Általában ez a hatalomra való törekvés az utálat tárgya, nem a műveltségetek.
Tudom a bibliában is megírták , hogy kik a kiválasztottak akiket mindenkinek szolgálni kell.

bir siszchem
Inkább nem válaszolok!
Én is gratula! Amilyen idö volt,még jó hogy amikor megálltál le tudtad tenni a lábad,és nem döltél el!
Noti Károly irása a "Lepsénynél még megvolt" humoros történet! Abban van az a szólás,hogy "én régi motoros vagyok"! Én is,de nem vállalnám chopperral a vizsgát! Aki vállalja és megcsinálja az nagyon ügyes és "fasza gyerek"! Tisztelet érte mindenkinek részemröl!
Az Unióhoz az én véleményem.
Aztán továbbra is csak olvasgatom a fórumot.
Aki az Uniót szidja az hülyének akar látszani -- mert talán ez a divat -- vagy tényleg hülye is. Az Unió nélkül már egymás szarát ennénk. Az a dicsőített magyar ipar 30- 35 évvel volt/van lemaradva az európai és a világszínvonaltól, versenyképtelen volt. ( a tokaji bor csak nálunk világhírű, a Pick szalámi csak a KGST-ben volt márka, ilyen minőséget már mindenütt gyártanak , csak a külföldiek ráírják a termékeikre, hogy a zsírtartalom maximum 50 %, büszkék voltunk a Tungsram izzókra- ezeket már gyártani sem szabad stb. stb... ). A beruházások 80%-a EU-s pénzből van.
Magyarországon ennyit, mint ez a cigány csávó és bandája még nem lopott senki. Bizony-. bizony ez gondol még az "emberekre". Kitől lehet még elvenni. Az államadósság akkora, hogy még az ükunokáink is nyögni fogják. Kiváltották a 3,5% -s kamatú hitelt
5,5%-sra. Ha ezt a feleségem csinálta volna, nekivágtam volna a falnak, hogy freskó lett volna belőle. Persze a mostani hitelezők nem kérdezik meg hova teszitek a pénzünket. Na ez a lényeg.
Az államkötvény, amit kibocsátanak szintúgy kölcsön pénz, vissza kell majd adni. És multik? Az izzig-vérig magyar Csányi Sanyi kapott nagyjából az adóinkból egy milliárd forintot beruházni. A boltokban az ő teje a legdrágábbak között van.

Na még a "nagymagyarság"-hoz néhány mondat.
Mit szóltok a "francia" Nagy Károly frank birodalmához, "mi" voltunk a keleti végén?
Mit szóltok az Olasz" Római birodalomhoz, amely birodalom északi végén "voltunk"?
Mit szóltok a Tatár-mogol birodalomhoz, amelynek a nyugati végén "voltunk"?
Mit szóltok az osztrákok birodalmához, amelynek a keleti végén "laktunk"?
Mit szóltok az Adolf nagybátyám birodalmához amelyben nagyjából a közepén "éltünk"?

Na még utoljára!
Olvasom, hogy a cigányoknak nincs templomunk. Miért kellene hogy legyen nekik? Ezért is kell őket utálni? Nekünk ateistáknak ( a nem képmutató, nem álszent emberek halmaza ) sincs és nem is kell templom. Ha csak az iskolákat, egyetemeket annak nem vesszük.
Minket zsidókat meg talán azért /is/ utáltok, mert a műveltségünk kb. kétezer évvel korábbi?

Ha most köpködtök meg okádtok az nem baj. Ez a magyar virtus.
Szia Zoli ! Gratulálok az új motorhoz, teljen benne sok örömöd ! Nagyon jó konstrukció , kitűnő választás ! Én a fejidomossal motoroztam pár ezer kilométert, kényelmes, dinamikus menettulajdonságokhoz barátságos fogyasztás társult. Műszakilag megbízható , könnyen motorozható, jó indulatú gép. Sok - sok balesetmentes kilométert kívánok !