Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Joro megmértem a tükröket a négyszögletes mérete:13cmX9.5cm az ovális:11cmX5.5cm.
Még végi motorozom. A hétvégéken. S ha reggel 5 fok felet van, akkor motorral megyek dolgozni is. Nagyon remélem olyan lesz a telünk, mint tavaly. Minden téli hónapban motoroztunk legalább egy hétvégén.
Üdv. Holnap megmérem mind a két tükröt, a szögletes szerintem gravírozva van. Egy biztos hogy nem matrica, mert az már nem lenne rajt,viszont teljesen sima a tükör felülete nem lehet festék.Olyan mintha két üveglap közt lenne a dísz, de lehet hogy úgy is van, nem tudom.
Szia Robi!

Nagyon szépen köszönöm, mind a kettő nagyon tetszik. Esetleg tudnál mondani mind a kettőről egy tükör méretett? (így a képről nem tudom biztosra saccolni, hogy mekkora lehet. Csak maga a tükör felülete.) És még egy kérdés, a négyszögletesnél gravírozva, festve van a tükör vagy matrica?
Üdv! Én is motoroztam ma! Termosztátot cseréltem az autóban! Alkatrészért mentem!
Ma olyan jóidő volt, elővettem a gépet és azzal mentem melózni.
Egy motorossal sem találkoztam, nem volt integetés. Viszont megspóroltam bő félórát a kocsisorok közti előremenetellel. Hej de jólesett
Gyerekek!
Inkább politizáljunk, mint ez a nagy semmi.
Hát teljesen meg van halva a fórum.
Senkinek nincs semmilyen műszaki problémája?
Ezek szerint tényleg egy tökéletes gép ez a Virágó!
Üdv! Jorónak üzenem hogy vannak tükreim, majd dobok fel képet róla. Eladó tükrök 6000ft/pár mind a kettő fém, nem műanyag.
Még van egy:
- önindító
- kuplung-bowden
- gumi belső
- karbi membránok (kicsik)
Az üléstámla is tárgytalan már.

üdv.
70/381-0875
Üdv! sibra egy telefonszámot kérhetnék , kerestek nálam alkatrészt átirányítanám hozzád az illetőt.
Esetleg van még egy 400-as meg egy 535-ös gyújtás cdi, ha valakit érdekel.
Üdv mindenkinek! Esetleg valakit ha érdekel tartalékba egy xv400-as motorblokk. A blokkban 26e km van, szuperül működött , jól is ment. A mostani állapotában nincs benne a : szabadonfutó, önindító, generátor,lendkerék, vagyis azok az alkatrészek amik megegyeznek az 535-ösével, más nem egyezik vele. A kuplung oldal bontatlan, meg a hengerek is.
Nagyon szép paripa.
Mindkettőtöknek Gratulálunk az új gépekhez.
Természetesen továbbra is számítunk rátok, mint Virágósokra.
Legfeljebb a későbbiekben át nevezzük a fórumot Virágót kedvelő fórumra.
Egyébként én is nézegetem a nagy túra gépeket. Mint pl a Honda VFR 1200-est. Vagy a BMV R1200R-t. De természetesen ez nem mostanában lesz. De ha sikerül is meglépni akkor is szeretném a mostani 1,1-es Virágómat megtartani.
Mert a Virágótól létezik Jobb, erősebb, gyorsabb, vagy kényelmesebb, de nem létezik nála kecsesebb szebb soft chopper!
Rendben köszönöm. Akkor holnap reggel 9 kor hívni fogom. (vagy ha nem zavarom akkor most is megbeszélhetjük, hogy mikor hol De szerintem már késő van és nem szívesen zavarnék senkit telefonálással. Sem ott, sem itt. )
Holnap megyek Pestre, nálam lesz. telszámom: 70/381-0875
Szia köszönöm.
hmm jól néz ki.
Most néztem meg, eléggé nagyon messze laksz tőlem..... De érdekelne a háttámla. Esetleg el tudjuk valahogy intézni a szállítást? Hogy szoktad ilyenkor?
Szia!

Íme:
Sok mindenben egyet értünk, de nem mindenben.
Igen a tömeg olyan mint egy alakítható massza. Mindnél fejlettebb a média annál könnyebben alakítható.
Nekünk pont ezért nincs Tv szolgáltató. Van Tv-m, de nincs műsor. Csak a szoba antennával bejövő műsor nézhető nálunk. S azt is elégé szelektáljuk. Ritkán nézzük. Jobban csak monitornak használjuk. Netten lévő videókat teszem át rá.
S minden infót, mielőtt megnézem, elolvasom, vagy meghallgatom, megnézem, hogy milyen céllal jelentették meg. Vagy is hogy ki véleménye. S ehhez mérten fogadom az infót. De az objektív igazsághoz így sem lehet hozzá jutni. Ahhoz sok idegen nyelvet kéne ismerni, nagyon jó szinten.
Egyszóval, ugyan próbálom kivédeni, de tuti, hogy engem is befolyásolnak, s meg is vezetnek.
Sziasztok,esetleg nem érdekelné valakit a szép vasam?Én,majd egy dragsztart akarok venni,jövőre.Nagyon sok extrával,garanciális aksival (Yuasa) jó motorral,és kisebb esztétikai hibával.Műszaki érvényesség:2016 03 hó.1995 ös.
Szia Sibra!
Engem a háttámla érdekelne, tudnál küldeni róla egy képet?
És esetleg tükreid nincsenek?
DE igen. Csak hogy nem mentek volna semmire, ha mi össze tartanánk.
S pl a magyar cégek, magyar beszállítóktól rendelnének.
Pl BKV elektronikus bérlet. Nem magyar cég készíti. Vagy van olyan magyar buszos cég amelyik az Ikarusztól rendeli a buszait?
De az én cégem is a franciáktól rendel munkás bakancsot. Pedig Gyarmaton is gyártanak. Mondván, hogy az Ipoly bakanccsal sok baj volt. No a francia meg fél óra alatt átázik.
Igaz csak ha esik.
Ez csupán szubjektív vélemény....

Más: még amik megmaradtak alkatrészek:

Kuplung-bowden gyári vadonat új, soha nem volt használva: 8.000,- Ft

Trafó szett használt, ebay-ről vásárolva: 9.000,- Ft

Karbi kis membránok rugóval, a szinkron takaró fütyikkel (használt) : 4.000,- Ft

Üléstámla használt: 5.000,- Ft

Vadonat új belső gumik, virago méretek: 6.000,- Ft a kettő. Kivettem a zacskókból, és felfújva tároltam őket, soha nem voltak beszerelve.

Ön9ndító: 8.000,- Ft