Az sem lenne baj, hogy ha "szakemberek" vezetnék az országot, nem pedig kolesz szobatársi igazolás alapján lehessen miniszter, még rosszabb, MNB elnök, valami tehetségtelen suttyó. Talán ehhez az igényhez nem szükséges még politikai orientáltság sem. A vér fanatikus Orbán hívők viszont eltakarják a szemüket, ha ilyen alapvető dolgok kerülnek szóba. Aki pedig tájékozott próbál maradni, az némán szenved, attól. hogy ilyen szinten nézik hülyének. Kispesten ott voltam most az önk. választásnál az egyik szavazókörnél, és egy "honfitársunk" a fülem hallatára kérdezte meg a társaságunk egyik tagját, hogy hol adják a 3000Ft-ot, a szavazásáért. Persze biztos csak viccelt....
Most is kin röhög Brüsszelben. Csak addig volt forradalmár míg a hatalmat megkaparintotta. Kint dözsöl, itthon meg a seggnyalói intézik a NET adót meg a szappan adót.
Akkor nézd meg hány diplomás munkanélküli, érettségizett munkanélküli van az országban. Ez mind a kormány feladata lenne, nem a lopás! Hány fiatal dolgozik kűlföldön mert itthon a cigány csak lop csal hazudik!
"A dolgozó embereknek is jár (na) tisztességes fizetés!"
A dolgozóknak is tovább kéne képezniük magukat, akkor nem a sor mellet kéne betanított munkát végezniük. Nem kivánok általánositani, nem ismetem mindenki sorsát, csak azt mondom amit láttam...Utált a sor mellet dolgozni (én nem tudom eldönteni, hogy mi volt elöbb, a piros-zöld gombra lebútitott folyamat, vagy a buta ember ) 10 . év után is bejött egész nap elégedetlenkedve, gyártva a selejtet, rontva nemcsak a maga hanem mások eredményeit is...nem volt hajlandó semmi újat megtanúlni, minden jó tanácsot elutasított...de egyszer sem fordult meg a fejében, hogy átképezze magát (oda ahova szerinte sok pénzt lehet keresni) , és elhúzzon a cégtöl. Volt olyan aki együtt nött fel a növekvö igényekkel, lett csoportvezetö, müszekvezetö, minöségbiztos...támogatták anyagilag a tanulmányait... kijárta az iskolát és tovább élt megcsinálni a karrierjét másik cégnél.
A történelemben szinte soha nem létezett olyan állam birodalom ahol minden polgár egyenlö lett volna. Mindig volt egy réteg ami eltartotta az élösködöket. Azt viszont tudni illik, hogy ott fent is komoly küzdelem van az életben maradásért, és pusztán a lelked kell eladni hogy közésjük tartozz. Viszont tudni kell ök is bábok csak bármennyi hatalommal is rendelkeznek, és a legtöbb döntést nem ök hozzák, csak mint egy szál vezeték továbbítják.
Üdv mindenkinek! Van akinek fizet, van akinek nem! Ez igy van mindegy ki van hatalmon! Viszont El-Qró mondá" el lehet menni az országból"! Én azért maradok, és maradjatok Ti is!
Nem lehet mindenki vállalkozó! Tisztességes munkáseberekre is szükség van ,hogy megkeressék a vállalkozó vagyonát. A dolgozó embereknek is jár (na) tisztességes fizetés!
orbán cigány tisztességes munkabéreket fizet szerinted?
Nem vagyok otthon a politikában...úgy nöttem fel, hogy tudtam, az ez enyém amiért megdolgozok, amit megtanulok. A kihívásokat kerestem, nem a kiskapukat, meg hogy hogy tudnék az amúgy alacsonyra tett magasugró léc alatt inkább átbújni...én tetten érte hogy ne tartozzak abba az egymillióba, nekik meg tisztában kéne lennük vele, hogy csak is ök tehetnek érte hogy ök se tartozzanak bele, mert más nem fog!
Meg azt is tapasztaltam, hogy cég akinél lehúztam 6 évet, a német vezetövel humánusabb volt, mint mikor nyugdíjba vonulása után magyar lett az igazgatója...
Na itt egy kis nemzeti öntudat!
A kormány sikerpropagandáját nem igazolják a bérkutatások. Magyarországon egy millió munkavállaló létminimum alatti összeget visz haza 8 órás, teljes állású munkával.
Neked azt javaslom, nem piszkáld a gyári rendszert, mert elbarmolni könnyü, helyrehozni már kölséges, és mostanság már müszakin is kevésbé torelálják a nagy hangot. Blicceld ki az a pár évet hangtalanul suhanva, másokat íis kevésbe zavarva, aztán ha nagyobbra váltasz, és jobb anyagi forrásid is lesznek, legfeljebb veszel rá valami elfogadott zajhatáru, hangosabb dobot.
Igazán nem szeretném megtörni a téma ívét...A német "minimálbéresnek" éves szinten háztartásonként kb 220€ "hirközlési adót kell fizetnie, ez alol csak akkor mentesül részben vagy teljesen ha bizonyítottan hallás vagy látás károsodott, vagy mindkettö...Nem érdekli öket, hogy egy kukkot nem értesz a hirekböl, magasról leszarod a jodlizó triolit, és fosol hánysz a alacsonyan pusztító rádióállomások szinvonala miatt...nem kell hoagy tévéd, vagy rádiód legyen, mert azt mondják, nézheted, hallgathatod, okostelón tabletten...bármin...De az igen "méltányos" fizetés utáni 5-10% -os egyházadóról nem is tennék említést...Persze van akinek nem oly nagy áldozat, hogy nem gyakorolhatja a vallását, de mikor az ös magyaroknak már akkor egy Isten hitük volt mikor a római, görög , germán és egyéb európai népek még tucat szám imádták az Isteneiket...csak a 150 éve (csak számunkra) meghamísított történelmünkben állítanak be minket pogány nomád népnek...közben a honfoglalás idöszakában akkora állatálománnyal érkeztek meg az ösök, hogy egész európának nem volt annyi...elöbb ismertük és alkalmaztuk az öntözéses fölmüvelést, mint az egyiptomiak...Már akkor alsónemüt hordtunk, mikor az európai népek, még csupasz seggel szerszámukat lobálva barbárkodtak...
Ha a nemzet nem a panaszkodásban leli egyetlen örömét, hanem dicsö elhallgatott múltjában, nagyobb eséllyel éli túl az újabb és újabb leigázni szándékozokat, ahogy tette azt az elmúlt párszáz évben is...hiába elfesztve szabadságharcokat, két világháborút. A kiegyezés óta pusztítják a nemzeti öntudatot, hogy minél könnyebb préda legyünk...és ha megnézzük nagyon jól csinálják, mert sokszor külös ellenség sem kell, képesek vagyunk egymást is viz alá nyomni...
Az igazi értékeinket magunkban hordozzuk, csak rajtunk múlik, hogy mire használjuk.
Bocs, remélem nem off-oltam szét nagyon a témát.
Igen a kipufogó végéből el lett távolítva a hangtompító és a folytás egy része. 125-nél ettől nem lesz teljesítmény növekedés. A hang lesz mélyebb. Mintha nagyobb motor lenne benne. Ettől szebben is ki lehet vágni és akkor nem annyira észre vehető az eltávolításának a helye. Ha a kipufogót buherálom, akkor a karburátort is hozzá kelene hangolnom. Ha szeretnél változtatni a kipufogón akkor én szerintem szerezz be egy másikat, és abból vágd ki a végét, mert ha nem tetszik akkor vissza lehessen tenni a teljesen gyári kipufogót.
Üdv.: Gábor.
Hali!
Kicsit megtörném a témát! :)
Az alábbi linken/videón hallható XV 125-nek mitől van, "keményebb", "durrogósabb" hangja amikor az ipse megtúráztatja? Herélt kipufogó? Amikor mutatja a kamerával a kipu végét, akkor onnan mintha valami hiányozna.....ez a titok?:) Ha igen, akkor érdemes ilyenre megcsinálni, vagy netán műszakin belekötnek, esetleg kihatással van a teljesítményre?
Buta jenkik nem értik a mi nagy álmodónk álmait. Csúnya kapitalisták. Most a kitiltással rossz emberbe kötöttek belé. Most majd a törpe cigány móresre tanítja a Fehér Házat. Megtanulják hol lakik az uristen.( Hát itten Felcsúton lakik)
Be vagyok szarva , van mit vesztenem, ebben az országban már bármi megtörténhet he... he... he... he... he! A reglapomat másokból töröltem, Ti már ismertek személyesen is, aki meg kéri annak küldök önéletrajzot.
Mi van, te is paranoid lettél? Leszedtél mindent reglapról! Ha figyeli a nagy testvér az elhajlókat, te már úgyis a feketelistán vagy. Orbán-cigány,lajbi kis betűvel, sok van a rovásodon!
Akkor mesélj nekik a baleseti adóról is, és szerintem a hasukat fogják fogni a röhögéstől...... De van itt telekadó, ingatlanadó, pénzfelvételi adó, telefon adó, meg ezerféle adó, ami helyettesíti a szuperül teljesítő gazdaság bevételeit, miközben az adóhatóság vezetői lépnek le az országból.......
Zsocca! Az üzemanyag az egész világon olcsóbb lett, de lehet, hogy azt is imádott Vezetőnknek köszönheti a világ. Szép kártyát meg csak imitt amott töltenek fel, Te biztos a szerencsésebbek között vagy. Egy német minimálbérért dolgozó körberöhög a szép kártyával együtt.
Kis csacsika, majd nézd meg jövőre a szípkártyádat mennyi adó fogja terhelni és mennyi marad a zsebedbe!
Ne a dunna tv nézd, ott mindenkinek szaros a szája orbán cigány seggétől.
Minket jelenleg nem annyira motorozás foglalkoztat. Ha minden jól megy akkor tavasszal sikerül családi házba költözni. Ez valamennyire leköti az energiánkat.
De azért nem fogjuk letenni a gépet.
Spórolási okokból csak országon belül tervezzük a csavargást. A szép kártyának köszönhetően csak az üzemanyag kerül majd pénzünkbe. "Geci kormány ezt is hogy elbaszta!" No meg most a benzin árát is"
Egyébként Alsóőrsre a HD találkozóra készülünk. Meg talán Tiszaföldvárra.
No meg azt tervezzük, hogy jövőre elkezdjük a Kéktúrát.
Ez gyalog túra. 1100 Km a nyugati határtól, a Zempléni legészakibb pontig. Erről az útról készült a másfél millió lépés Magyar országon című film. Sátor hátizsák a hátunkon, s megyünk, bandukolunk. S ahol ránk sötétedik ott felverjük a sátrat.
Terveink szerint napi olyan 15-20 km-et fogunk meg tenni.
De ezek még csak tervek. Viszont az idén szeretnénk még motorozni. Csak legyen 5 fok felet, és száraz az idő.
Lassan kezdtek meggyőzni. Úgy látom ezek sem tudnak jobbat mind hogy újabb, és újabb adókat találjanak ki.
Az internet adó nem csak adó, hanem a demokrácia, megcsúfolása. A szabad információ áramlásának akadályozása.
Oké Váltsuk le őket. De ne 4 év múlva hanem azonnal. De kit ültetünk a helyükre? Kik lehetnek jobbak? Akik nem lopnak?
Üdv mindenkinek! Ha még valakinek kellene van 535-re szabályzóm,önindító, komplett hátsókerék, hátsó szöghajtás, fékpofa a pofatartóval fékkulccsal, benzinpumpa /535-re és 1100-re/,gyújtás jeladó,lendkerék,xv400-as blokk,xv535-ös blokk. xv 535-ös karburátor alkatrésznek berohadt alapjárat állító csavarokkal,első teló,teleszkóp szimering új, új karok, km óra bovden+ meghajtó, kábelköteg, gyújtás elektronika,relék,diódahíd, kormánykapcsolók, stb.Telefonszám, email a reglapn.
"A dolgozó embereknek is jár (na) tisztességes fizetés!"
A dolgozóknak is tovább kéne képezniük magukat, akkor nem a sor mellet kéne betanított munkát végezniük. Nem kivánok általánositani, nem ismetem mindenki sorsát, csak azt mondom amit láttam...Utált a sor mellet dolgozni (én nem tudom eldönteni, hogy mi volt elöbb, a piros-zöld gombra lebútitott folyamat, vagy a buta ember ) 10 . év után is bejött egész nap elégedetlenkedve, gyártva a selejtet, rontva nemcsak a maga hanem mások eredményeit is...nem volt hajlandó semmi újat megtanúlni, minden jó tanácsot elutasított...de egyszer sem fordult meg a fejében, hogy átképezze magát (oda ahova szerinte sok pénzt lehet keresni) , és elhúzzon a cégtöl. Volt olyan aki együtt nött fel a növekvö igényekkel, lett csoportvezetö, müszekvezetö, minöségbiztos...támogatták anyagilag a tanulmányait... kijárta az iskolát és tovább élt megcsinálni a karrierjét másik cégnél.
A történelemben szinte soha nem létezett olyan állam birodalom ahol minden polgár egyenlö lett volna. Mindig volt egy réteg ami eltartotta az élösködöket. Azt viszont tudni illik, hogy ott fent is komoly küzdelem van az életben maradásért, és pusztán a lelked kell eladni hogy közésjük tartozz. Viszont tudni kell ök is bábok csak bármennyi hatalommal is rendelkeznek, és a legtöbb döntést nem ök hozzák, csak mint egy szál vezeték továbbítják.
orbán cigány tisztességes munkabéreket fizet szerinted?
Meg azt is tapasztaltam, hogy cég akinél lehúztam 6 évet, a német vezetövel humánusabb volt, mint mikor nyugdíjba vonulása után magyar lett az igazgatója...
A kormány sikerpropagandáját nem igazolják a bérkutatások. Magyarországon egy millió munkavállaló létminimum alatti összeget visz haza 8 órás, teljes állású munkával.
Ha a nemzet nem a panaszkodásban leli egyetlen örömét, hanem dicsö elhallgatott múltjában, nagyobb eséllyel éli túl az újabb és újabb leigázni szándékozokat, ahogy tette azt az elmúlt párszáz évben is...hiába elfesztve szabadságharcokat, két világháborút. A kiegyezés óta pusztítják a nemzeti öntudatot, hogy minél könnyebb préda legyünk...és ha megnézzük nagyon jól csinálják, mert sokszor külös ellenség sem kell, képesek vagyunk egymást is viz alá nyomni...
Az igazi értékeinket magunkban hordozzuk, csak rajtunk múlik, hogy mire használjuk.
Bocs, remélem nem off-oltam szét nagyon a témát.
Igen a kipufogó végéből el lett távolítva a hangtompító és a folytás egy része. 125-nél ettől nem lesz teljesítmény növekedés. A hang lesz mélyebb. Mintha nagyobb motor lenne benne. Ettől szebben is ki lehet vágni és akkor nem annyira észre vehető az eltávolításának a helye. Ha a kipufogót buherálom, akkor a karburátort is hozzá kelene hangolnom. Ha szeretnél változtatni a kipufogón akkor én szerintem szerezz be egy másikat, és abból vágd ki a végét, mert ha nem tetszik akkor vissza lehessen tenni a teljesen gyári kipufogót.
Üdv.: Gábor.
Kicsit megtörném a témát! :)
Az alábbi linken/videón hallható XV 125-nek mitől van, "keményebb", "durrogósabb" hangja amikor az ipse megtúráztatja? Herélt kipufogó? Amikor mutatja a kamerával a kipu végét, akkor onnan mintha valami hiányozna.....ez a titok?:) Ha igen, akkor érdemes ilyenre megcsinálni, vagy netán műszakin belekötnek, esetleg kihatással van a teljesítményre?
https://www.youtube.com/watch?...
Köszi!
Zsocca! Az üzemanyag az egész világon olcsóbb lett, de lehet, hogy azt is imádott Vezetőnknek köszönheti a világ. Szép kártyát meg csak imitt amott töltenek fel, Te biztos a szerencsésebbek között vagy. Egy német minimálbérért dolgozó körberöhög a szép kártyával együtt.
Ne a dunna tv nézd, ott mindenkinek szaros a szája orbán cigány seggétől.
De azért nem fogjuk letenni a gépet.
Spórolási okokból csak országon belül tervezzük a csavargást. A szép kártyának köszönhetően csak az üzemanyag kerül majd pénzünkbe. "Geci kormány ezt is hogy elbaszta!" No meg most a benzin árát is"
Egyébként Alsóőrsre a HD találkozóra készülünk. Meg talán Tiszaföldvárra.
No meg azt tervezzük, hogy jövőre elkezdjük a Kéktúrát.
Ez gyalog túra. 1100 Km a nyugati határtól, a Zempléni legészakibb pontig. Erről az útról készült a másfél millió lépés Magyar országon című film. Sátor hátizsák a hátunkon, s megyünk, bandukolunk. S ahol ránk sötétedik ott felverjük a sátrat.
Terveink szerint napi olyan 15-20 km-et fogunk meg tenni.
De ezek még csak tervek. Viszont az idén szeretnénk még motorozni. Csak legyen 5 fok felet, és száraz az idő.
Az internet adó nem csak adó, hanem a demokrácia, megcsúfolása. A szabad információ áramlásának akadályozása.
Oké Váltsuk le őket. De ne 4 év múlva hanem azonnal. De kit ültetünk a helyükre? Kik lehetnek jobbak? Akik nem lopnak?
Amire még szükségem lenne az egy szélterelő plexi és egy bukócső.
Nem "kallódik" esetleg valakinél ilyesmi kihasználatlanul?