Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahogy nagyon egyet tudok érteni a javaslatoddal.
Oké! Akkor te hozod az osztrák sört, én meg a haverom!
Én most osztrák sört iszom, de ennek ellenére ízlik!
Bárhol,ahol összejön! Lényeg a társaság!
Jövőre a barcsi találkozón? Egyszer már bejött! Elég szép számban képviseltette magát a Virago topik.
Azért ezt a nemzetiségi kérdést egy találkozón el kell dönteni! Tehát iszunk magyar,cseh, német, osztrák, stb. sört! Sorrend nem számit! Ha nincs döntés akkor ismétlés!
Ajánlom figyelmetekbe a folyó év VIII.hó 22.én 8:22kor érkezett "lecso" nicknév alatti hozzászólást, a "jelentés a moderátornak" topikban. Gabikának is,hogy okuljon! Ha sokat pofátlankodik, sokan fogják jelenteni (esetleg) és megint válthat nevet,stb. Olvasgass és próbálj meg kulturált ember módján megnyilatkozni. Esetleg még visszatérhetsz a civilizációba! Nem hiszem,hogy olyan jó a Neander völgyben!
Így van! Ezért vagyok büszke a déli harangszóra, az egri várvédökre stb! Az,hogy a felmenöim honnan,és miért kerültek ide,az statisztikailag érdekel mint történelem! Én itt születtem! Nem zavar ha valaki azt mondja rám,hogy bolond sváb! Viszont arra ugrok ha bárhol bárki bántja Magyarországot és a magyarságot!
Anyáddal társalogj, velem meg majd akkor ha szóltam hozzád!
Akkor én Török-ként mit mondjak? Hogy a francba lehet egy Magyarnak ilyen családneve? Meg Német(h), Orosz, Szlovák, Cseh, Kenedi(János)? Szerintem nem sok nép van a földön ahol más nemzetek neve a családi név. Képzeld el,hogy Törökországban valakinek a vezetékneve Kurd vagy Görög,Örmény! Vannak nehezen magyarázható dolgaink nekünk Magyaroknak. De ez jó. "Nyelvében(is) él a nemzet" Talán ez a legnagyobb összetartó erő!
Az én családnevem is hasonló időben került a Magyarországra, és lehet hogy te felmenőid egy részével jött. De közben eltelt pár emberöltönyi idő, és felmenőid már korábban letelepedett lakosokkal is házasságra léptek. De az egészben a legfontosabb az amit, ha megnézted az öreg professzor előadását, hogy beolvadtak a nemzet testébe, felvették igényeik szerint a helyi szokásokat, és ez különbözteti meg őket más betelepedett népekből akik csak beékelődtek a nemzet testébe, és nem hogy nem asszimilálódtak, hanem azt bomlasztják rohasztják. Ès ha más nem ez biztos, hogy nagy és feltűnő különbség a személyek-személyiségek megítélésében.
Az én értékrendszeremben nem a vérvonal a fontos, hogy hány száz évre tudnám visszavezetni az őseim, hanem hagyományok, erkölcsi normák, amiket még szüleimtől és nagyszüleimtől örököltem, mellyel "sajnos" igazán érvényesülni világon máshol nem lehet, "csak" Magyarországon. Igazad van, károsak a sztereotípiák, klisék... az én tapasztalatom lehet hogy torz, de tudom, hogy a tudás az az egyik dolog amit semmilyen hatalom nem tud elvenni, és számomra az érvényesülés olyan záloga, amiben úgy tudsz felülkerekedni a problémákon, és előre jutni, hogy közben nem kell másokat magad alá taszítani, és még azt is meg engedhetem magamnak, ingyen kegyelemből, hogy mások az én "hátamon" másszanak fel, mert elbírom...
He-he! Én is sváb vagyok ám! Attól függetlenül úgy mondom, hogy "Árpád apánk"!
Èn tiszteletben tartom a véleményedet...nem kivánok veled ellenkezni csak azt kérem töled is, hogy pár perc erejéig felejtsd el a sok keserüséget ami körül vesz, és nézd meg a pár linket:2/6
1/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Próbálj meg nyitott lenni ezekre a dolgokra. Ne zavarjon az asztrológia, és az okkult tudományok megemlítése...Azok akik a teljes világ hatalmának megkaparintásán igyekeznek, ők nagyon is mélyen alkalmazzák ezeket, csak az egyszerű embert próbálják a materialista vallás és erkölcstelen világban lebegtetni amíg szükségük van ránk.

Nem kell elsőre elhinni, és elfogadni amit linkelt klipben látsz, elég ha az ember elgondolkodik rajta, és utána megpróbálja szembe fordítani azzal amit naponta zúdítanak rád.
Engem nem érdekel a napi politika, mert a sok apróság miatt elvesznek a részletek, és pont nem látom a fától az erdőt, nem érdekelnek a kocsma szintű üres frázisok, nem haragszom senkire, mert az olyan mintha valakit meg akarnék mérgezni, de a mérget magam veszem be... az meg semmit nem érez az egészből aki az indulatot bennem kiváltotta...
Nem kívánok a terítő szerepében tetszelegni, nem tisztem, de ha csak egy picit tudok változtatni a nézeteden, már megérte.
Gábor! Az origón, meg az indexen meg mit tudom én hol, nem ismerek senkit. Hogy tárgyaljak ott bárkivel is társadalmi kérdésekről, problémákról? Sajnos a legjobb politikai nézetet(a liberálisat) nálunk szitokszóvá tette a szadesz. Mert milyen jó is az"szabadelvű". Aztán Jött Kuncze,Kóka,Demszky és lejáratták ezt a szót. Észre vettem,hogy nagyon visszafogod magad amióta találkoztunk Gerjenben. Nincs mindig motoros téma. Szerintem vegyél részt ezeknek a kérdéseknek is a megvitatásában! A Svábok pont nem ilyen visszafogottak . Vecsés a szomszédom
Zoli! Rólad aztán nem gondoltam,hogy általánosítasz. Amit írtál, nagyjából olyan, mint az,hogy minden cigány bűnöző, minden zsidó csaló, minden homokos kiskorúakat ront meg, a jobbikos az fasiszta, soroljak még egy párat? Meghirdetted a virgácsodat, 2 nap múlva elvitték, mi bajod lehet? Na jó! Az ár is meg a motor is korrekt volt. De mégis. Durván egybemosol mindenkit.
A magyar nem kegyelmes és szerény...
A magyar nagyképű és egoista, azt hiszi, hogy ő szenvedett a legtöbbet Európában.
Semmivel nincs több létjogosultságunk itt lenni, mint más népnek. Semmivel sem vagyunk jobbak, ősibbek, tisztábbak, intelligensebbek....
Még segget nyalni sem tudtunk jól mindig mellényaltunk, a két vh-ban is...
Még valami! "Nem fordít senki senkit senkivel szembe". Csak ezt ezeket is megbeszéljük , mert az életünkhöz tartozik! De amikor a cigány eltöri az öreg karját és kap egy évet felfüggesztve, a magyar rákiabál a zsidóra és kap három évet, letöltendőt, no én akkor a Jobbikra szavazok!
Bocs nincs a reglapomon: spechtgabor@gmail.com
Egy nép van az országban amelyik nem épített saját magának templomot színházat, iskolát, stb, sőt ha kaptak ilyet lezüllesztették lezüllesztik! Ez a cigány! Nem kell őket mentegetni. Az a kevés normális dolgozó ,aki van köztük elenyésző százalék.
István !
Nem törted meg a lelki nyugalmam, és én senkit nem kívánok besorolni semmilyen halmazba. A nemzeti öntudattal sincs semmi bajom, ápolja mindenki úgy ahogy lelkiismerete diktálja, csak senki ne sajátítsa ki. Ebben az országban jó néhány nép fia megfordult és megtelepedett, betelepítették, vagy éppen kitelepítették. Csak érintőleg említeném kun, cigány, zsidó, szerb, horvát, bosnyák, sváb, csángó... stb. Mindegyiknek megvolt a maga oka, haszna, akár hátul ütője. Voltak akik kárt okoztak, és olyanok is akik meghaltak ezért az országért. (gondolj az Aradi vértanúkra, volt köztük aki nem is beszélt magyarul) Ez egy ilyen ország, itt már legalább ötszáz éve nincs homogén érintetlen náció. Jó lenne felismerni hogy a legfontosabb kapocs az hogy itt élünk valamennyien, függetlenül attól hogy őseink honnan származnak. Az én őseimet kb háromszáz éve telepítették ide mert az elnéptelenedett országrésznek szüksége volt hozzáértő iparos emberekre. Itt éltek dolgoztak, fizették az adót tették a dolgukat és soha senki nyakán nem élősködtek nem csaltak, nem loptak nem voltak bűnözők. Igen sváb származású Magyar vagyok, és szeretném azt érezni hogy van jogom ünnepelni március 15.ét vagy október 23.-át. (már csak azért is mert apámat az októberi események után kis híján agyonlőtték.)
59 éves vagyok, nem csak könyvből ismerem az elmúlt rendszer
dolgait, és a mostanit is tapasztalom néhány éve. Ezért tartom rossz sztereotipiának a képzetlen, lusta, nem is akar dolgozni, mindenki a maga szerencséjének kovácsa, rajtad múlik stb felsorolásokat. Minden ember élete egyedi történet. Ne általánosítsunk. Basszus még hány féle szempont szerint lehet szembefordítani embereket. Jobbos-balos, cigány-magyar, diplomás-melós, chopperes- sporis......
István nem okoztál csalódást. szívesen beszélgetek akár ezekről a dolgokról is, de tényleg ne itt, inkább egy túra vagy motoros találkozó alkalmával. Netán E-mailban. címem a reglapomon.
Kedves Robág!

Nem kivánom lelki nyugalmad megtörni. Èn nem érzem, hogy beletartozni bármelyik halmazba is amit említettél...sokáig nem foglalkoztatak ezek a dolgok, pontosan, azért jó munkát végeztek rajtam a "finnugor" sehova nem vezetö östörténetünkkel megfosztva minket attó a nemzeti öntudattól amit a legtöbb államot egy egysében tartja, és nemzetileg és gazdaságilag erössé teszi...Nem érdekeltek soha a szélsöségek, nincs Àrpád sávos zászlóm, régi nagymagyar felvarrom, meg egyéb ilyen külsöségek...de mióta ráleltem és meghallgattam pár elöadását :
Kisely Istvánnak azóta kicsit másképpen értékelem a dolgokat. Tudom miért kell nyereg a segem alá, miért nem értenek meg minket az európai államok, tudom, hogy miért szerén, és kegyelmes a magyar, attól függetlenül, hogy nem a vereckei soroson jöttünk be...
Szerintem egy ilyen elöadásra ilyen idöben rá lehet áldozni egy kicsit az ember életéböl. Nem kell mindent elhinni elsöre, azt sem kellett volna amit iskolában tanítottak, de itt az esély arra, hogy lássunk és választ kapjuk pár olyan kérdésünkre amire tudatt alatt régóta keressük a választ.

Elenézésed kérem, ha csalódást okoztam esetleg...
A honfitársunk lehet viccelt de ez a büdös cigány tuti nem viccel. Megadóztatja még a szappant is? Persze ő és a fajtálya nem nagyon ismeri a szappant és a mosóport.
Egyébként az APEH bujkáló( szabadságra ment) elnöke nem tiszta cigány?
A fidesz bunkóknak nem gyanús,hogy a helytesével megy szabadságra? Én a családommal szoktam nem a főnökömmel nyaralni. Ez a sok agymosotnak nem tűnik fel?
Igazad van, Téma lezárva. Megint
Sziassztok !

Jó ideje csak olvasója vagyok a fórumnak, pontosan a mostanihoz hasonló kommentek miatt. Mikor beléptem ez egy motoros fórum volt. Mostanra sikerült a politikát ide is betuszkolni. A szokásos agymosást, a tuti igazság osztását inkább az ORIGO-n vagy valami más fórumon kéne nyomatni. Szomorú hogy már itt is csak kétféle ember létezhet, a rohadt büdös hazaáruló libsi, vagy az ihaj csuhaj ősmagyar aki már akkor alsógatyát hordott mikor másnak a fasza kilógott a pendelyből. Tisztelettel kérdem hogy miért olyan nehéz elképzelni, hogy ezen a kilencvenkét-háromezer négyzetkilométernyi területen él még néhány millió ember aki nem volt sem kommunista sem munkásőr csak egyszerűen más a véleménye bizonyos dolgokról.. Igaz hogy ősei nem a Vereckei szoroson érkeztek, de mégis hazájuknak tekintik ezt a földet, és egyszerűen csak dolgozni meg élni szeretnének. Nem gondolom hogy minden fekete vagy fehér , ahogy azt sem hogy valaki azért szegény mert tanulatlan vagy lusta, és nem tudom elfogadni ezeket a kliséket sem.
Szóval jó lenne ha ez a fórum továbbra is arról szólna amiért létrejött, meg amiért ide regisztráltunk: a MOTOROKRÓL ÉS A MOTOROZÁSRÓL.