Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fesszabályzó és az üzemanyag-pumpa elkelt.

A karbi elömlőket érdemes megnézni, 2 garnitúra 10.ezer ft!

üdv
Tud valaki segìteni abban hogy az 535-ös ès az 1100-as önindìtòja megegyezik-e. Köszönöm.
Örülök Jocó! Használd egészséggel!
A telefonszámom, érdeklődés esetén:

Korda Zoltán
70/381-0875
Engem a benzinpumba érdekell. Kérek telefon számot,misi1959@gmail.com cimre.
Udv: misi
Ezt pusztán megerősíteni tudom:)Tiszafürednél kellett tartalékra venni , ami közel 160 km. Hajnal kettőre értem haza teljesen átfagyva , de egy csöppet sem bánom és még így is élmény volt:) . Teljesen egyben van a motor ,látszik rajta a törődés:)
Nekünk nem kell Ebola mint Afrikának vagy polgárháború mint Ukrajnának, nekünk itt van a saját kormányunk akik vissza vezetnek bennünket a középkorba! Egy teljes iparágat tesznek tönkre vele együtt az oktatás az egészségügyet a vállalkozásokat és tulajdonképpen az egész Magyar gazdaságot, hisz az INTERNET mindenhol ott van! MÉG!
Bocs de ez a jó link, a másik téves.

http://youtu.be/XnxCyKBuso8
Ezt mindenkinek ajánlom az első betüjétől az utolsóig. Nagyon tanulságos még a fidesznyikeknek is!

http://youtu.be/D4W17gTumi8
Ez így összesen 68 000,- Ft.

ha valakinek egyben kell, 50.000,-Ft-ért az övé.
A fotót feltettem róla, de nem írtam:

2 pár karbi leömlő gumi, szerintem újak.

Az ára a 2 párnak: 10 ezer Ft.
A telefonszámom, érdeklődés esetén:

Korda Zoltán
70/381-0875
További képek:
Eladásra került a szeretett Viragom.

Ezért a megmaradt alkatrészeket, amiket begyűjtögettem az idők során, ezennel meghirdetem.

Kuplung-bowden gyári vadonat új, soha nem volt használva: 8.000,- Ft

Trafó szett használt, ebay-ről vásárolva: 9.000,- Ft

Karbi kis membránok rugóval, a szinkron takaró fütyikkel (használt) : 4.000,- Ft

Fesszabályzó vadonat új: 9.000,- Ft

Üléstámla használt: 5.000,- Ft

Vadonat új belső gumik, virago méretek: 6.000,- Ft a kettő. Kivettem a zacskókból, és felfújva tároltam őket, soha nem voltak beszerelve.

Üzemanyag-szivattyú használt: 8.000,- Ft

Ön9ndító: 8.000,- Ft
http://hvg.hu/gazdasag/2014102... A nép szava - Isten szava !
Na itt van tessék egyétek, a fideszes barom szavazóknak köszönhetően itt az internet adó! Ugye milyen fassza? Az ország jobban teljesít. Ezért van szükség ujjabb és ujjab adókra?
Sziasztok!
Igérem én ezentúl nem nézek híradót,nem olvasok híreket,elég ha olvasom ezt a fórumot ,tájékozott leszek,a többségi vélemennyel még éggyet is értek.
Igazából Zsocccának a jövő nyári tervei iránt érdeklődtem, de értem az álláspontodat.
Én? Én szívem szerint elkergetném ezt a csürhét a ge@ibe.
Azért csak hidd el amit írtam! Nem kevesek a pénzrontáshoz. Van egyszer az MNB ami tud ezt is azt is tenni. Vásárolni-eladni. Ezzel befolyásolni. Azonkívül a politikusok a szájukkal tudnak inkább rontani a pénzen. Brumi kedvencének(KL.)már sikerült butaságot beszélve 320 felé lendíteni a forintot. Tájékozódtam a hajózás-motorozás vonalon, hát sajnos ehhez túl fogász leszek. Trieszt-Igoumenitsa 580€. Ez egy kicsit(nagyon) sok. Ne gondold,hogy Titanic szintű luxusutazás! 2 személy,2motor, 2ágyas kabin zuhanyzóval. Na, nem sajnáltatom magam. Majd lesz valahogy. Ti mit terveztek jövőre?
Köszi! Azért mert hideg van szunyog van még bőven! A fecskék meg már napoznak afrikában! Bár én az idén nem sokat láttam! A hétvégén meg a hátizsákot megrakjuk forró téglával!
Legújabb hír : A befektetési alapokat is megadóztatja a kormány ... Rohanok lottózni, így legyen ötösöm !
Én sem akarok már rágódni a témán, csak szeretném megjegyezi, hogy az utóbbi években minden nagy beruházás költségének 90-95 százalékát az eu. biztosította , amit aztán valami csoda folytán a KÖZGÉP meg a Mészáros & Mészáros Kft. / magyar hangja Orbán V. /vitelezett ki. Mi cserébe kokikat meg sallert osztogattunk, de csak itthon, mert Brüsszelben a Kedves Vezető vigyázzba állt Merkel előtt, ugyanis az ipari termelés jelentős részét a német gazdaság biztosította /Audi, Merci /. Ha szerencsénk van, süt a nap, még a mezőgazdaság is hozzátesz pár százalékot a , aztán itt is van tündérország ... Szerintem kormányunk újabb és újabb adókat fog bevezetni , ha találnak még valakit, akit lehet fejni ... Ezt is az elfogult nyugati lapok írták, akiknek Viktor rálépett a tyúkszemére. Végül Moldovát idézem : Szarból nem fonsz ostort, de ha fonsz is, nem pattogtatsz vele !
Elorejelzes a kovetkezo napokra. Szunyog van boven. Klima is megy.