Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan már, biztos sok a szúnyog is....
Inkabb nem fajditom a sziveteket....
Azért ennek utánaolvashatnál valamelyest, és kissé reálisabb lenne a véleményed. Nem ilyen nagyságrendekről van szó. Az a legnagyobb baj ebben az országban, hogy az emberek nem szeretnek tájékozódni, de lassan nem is lesz lehetőségük rá. Én kihasználnám a helyedben is, amíg még teheted.
Politizálás helyett kérdezzük meg Józsit,hogy náluk milyen idö lesz Floridán, mert itt nem igazán "motorra fel" lessz! Fagyot is jósolnak! Brrr!
Igen
Mivel megtehetem, hogy kemény 2700 Ft fizessek havonta az internetért. S ha ez netán emelkedni fog egy kicsivel, még kibírom. Viszont nagyon sokan fognak össze adni, személyenként keveset. S mégis a bevételi oldalon jelentős az összeg.
De hadjuk ezeket a nagy fejűekre! Inkább motorozzunk!
Ki húzza még a gázt?
Én a hétvégén, még a hideg ellenére is több száz kilométert tervezek.
Ugyan is ha autóval kellene mennem, akkor inkább nem megyek sehová. Mivel a személy kocsiban fáj mindenem. Egyszerűen képtelen vagyok elviselni az autózást.
Mi lesz velem így a téli fagy idején!
A lakáscélra adott kedvezményes hitelt megszüntetése elött Fodor és társai miért vették fel az utolsó pillanatban? Az adható maximumot ami 30milla volt! Ök szüntették meg!
Ígérem ez az utolsó off-os hozzászólásom. Én személy szerint nagyon utálom a politikát. S ehhez meg van a saját, személyes okom. Még gyerek koromból.

Szerintem a külföldi médiát nem igazán érdekli a mi jobb, vagy bal oldalunk. Egyszerű gazdasági érdekek működtetik. S a mostani vezetésünk igencsak rálép folyamatosan a "tyúkszemükre" Pl bankadó, és egyebek. Tehát értem a negatív média kampányt.
Valamikor még 2010 előtt tett egy külföldön élő magyar üzletember egy megjegyzést. Ami megütötte a fülem.
"Az unióban minden állam kormánya trükközik. S mindegyik azért, hagy a saját országának jobb legyen. Csak a magyar kormány trükközik úgy hogy az uniónak legyen jó."
Ennek okára rájövünk akkor, ha megnézzük, hogy melyik pártunk honnan kapja a pénzt.
Igazából én sem tudom lemérni, hogy menyire működik a jelenlegi gazdasági mechanizmus. (Erre csak az idő fogja megadni a választ.)
De azt mondom, hogy ha ez a hurrá optimizmus féle komunikáció, csak annyit ér el, hogy az emberek optimistábbak lesznek tőle. S jobban érzik magukat, már akkor is nyertünk valamit.
Az jó lenne mert akkor én is odaférnék a húsos fazékhoz, tehát én is lophatnék!
No akkor gondolom, boldogan fogod fizetni a ma bejelentett internet adót is, mint a szárnyaló gazdaság újabb mutatványát.......
Brumi , vigyázzunk , még a végén minket sem engednek be Amerikába ...
Azzal van tele a sajtó, hogy Magyarországon több mint 4 milla áll a f@sz rossz oldalán ... Meg kimentek vagy félmillióan, akik megunták,hogy ott állnak ...
Akkor neked gratula! A fasznak az emberek meg nem önként állnak a rossz oldalára.
Szerintem ahhoz, hogy megítéljük Magyarország jelenlegi gazdasági helyzetét, és/vagy a kormány gazdaság politikáját, célszerű külföldi konzervatív,mértékadó/ Economist, New York Times, Financial Times/ sajtóorgánumokat is olvasni / van magyar fordítás is / Valamiért nem támasztják alá a közmédia által harsogott siker propagandát... Bár nem zárható ki, hogy ezek a lapok is a bal liberális bolsik szekerét tolják / by Kövér László / Hát csak óvatosan !
Hát akkor te rossz oldalán állsz a Fa.... nak. Mert nekem egyre jobb!
Pedig olyan városban élek, ahol nem nagyon keletkezett új munka.
Nem akarok vitázni veled de ha tájékozott lennél akkor tudnád,hogy svájci frankos hiteleket már 2000-től lehetett igényelni és azt is tudnod kéne 2000-ben kivezette akkor be?
De hagyjuk az egészet mert se vége se eleje ennek. Szopni ugyis az zemberek fognak, csak a mérték az ami változik. Na most nagyot szopunk!
Igen hátha visszaül valaki az elődjei közül. És megint jöhet a Svájci frankos hitel, meg a többi rablási technika!
Hurráááá!

Ez nagyon érdekes. De nem hiszem, hogy a mi kormányunk rontaná a forintot. Ahhoz szerintem kevesek. Viszont nem is értem az egészet.
Én nem csak a forint árfolyamait nézegetem. Hanem az aranyét is. Érdekes, hogy a forint romlik. Egyre drágább az euró, és a Frank. De az aranyhoz képest nem rosszabb. Vagy is ugyan annyiért lehet aranyat venni forintért mint 5 évvel ez ellőt.
Hát akkor hogy is van ez?
Kifizettünk egy csomót az állam adósságból. Levitték az a GDP 75% ára. Aztán romlott a forint. 270-ről felment 300 felé. És egyből ugyan ott van az állam adósság. Mintha semmit nem fizettünk volna.
Üdv mindenkinek! Ahogyan már Katana 750 is írta a HF-145-ös olajszürő való bele. Kb egy ezres az ára! Gyertya pedig nekem NGK -CR6HSA. 800Ft körül/db.
Sziasztok
Rég jártam itt, nincs hangulat visszakeresni, de tudja valaki az xv250 elsőkerék csapágyméretét?
Szervizkönyvében fura módon nincs benne vagy csak nem találom.
Néha roppant valami elől, kivettem a kereket és a csapágyak igen csak cserére szorulnak.
Ha ismered a "Motorrad"-ot a Nagykőrösi úton, az nem egy hátrány. Van szűrőjük elég sok típushoz. A virgács meg elég populáris járgány. Találni fogsz hozzá mindent. A Hiflofiltro amit én használok. Szerintem nem vagyok egyedül.
Heni57, sricsi70, Katana750 köszönöm a válaszokat. Olajszűrőhöz is van esetleg valami bevált vagy az már mindegy amit találok hozzá illőt ? (Bp-n keresem) Bocsi a sok kérdésér, első motorom még kezdő vagyok :D
yamaha xv 535 bontott alkatrészei eladók tel 06704275150
Megpróbáltuk. Bőségesen ázott közben csavarlazítóban is. Az eredményt alább leírtam... :(
Nálad is jelentkezni fogok holnap, legkésőbb a délután folyamán.
Legkésőbb holnap, a délutáni órákban keresni foglak telefonon.