Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja M31 és megvárunk. Az idézet nagyon komoly! Régi szilveszteri műsor volt, a Szinetár Miklós által rendezett Rózsa Sándor film került terítékre. Beszarás!
Gödöllőről jut eszembe:
"-Jött ősz főcsősz Gödöllőről. Fröccsöt hörpölt, rögtön vörös nőt dögönyözött, ötször. Döngölt földön hörgött, nyögött, gyönyörködött. Jövő őszön jött vörös nőből öt vörös csősz kölök.
-Főcsősz Gödről? Zömök, töpörödött?
-Ő, ő, dölyfös, gőgös. "

(Hofi)
Én is mennék veletek ha megvártok, mert csak 11-re érnék Gödöllőre.
Merre mentek, az M31-en?
Közben úgy tűnik kuplung is fog kelleni a cimborám virgácsához. Kérem akinek van elfekvő, nem kell már készlete, jelezze!
Amire gondoltam: Aszódnál lemegyünk a 3asról. Kartal-Verseg-Nagykökényes-Zagyvaszántó21es-Szurdokpüspöki-Gyöng
yöspata-Gyöngyös24es-Mátrafüred-Kékes-Mátrakeresztes-Pásztó. Mátraházán etetési lehetőség. Ha valakinek van variációs ötlete ne tartsa vissza! Ez egy terv és alakíthatjuk útközben is.
A Mobil Petrol Gödöllő előtt? 10h-30'?
Elvtarsak,
Itt a gepterem! Most akkor holnap ki merrefele megy es hol talalkozik? Szivesen csatlakozik a teljes alapszervezet! De hol?
Hétvégén én is mennék valamerre gurulni, ilyen időt vétek kihagyni.
Amúgy a tempó teljesen normális volt a múltkor, ezen nem érdemes stresszelni, ha lemarad valaki úgy is bevárjuk valahol.
Két sörért cserébe megoldódott a zár problémám , lehet hogy a sör jobb fizető eszköz mint a forint ? Még egyszer elnézést az Off topicért !
Hétvégét mindenki motorozásra használja , és balesetmentesen gurítson le pár száz kilométert ...
Természetesen. Nincs baj a lány bátorságával, csak szembesíteni akarom a falevél és a hideg aszfalt okozta korlátokkal. Szóval a cél a tapasztalatszerzés. Jobb ha az összeszokott csapattal mész szerintem! Szombaton az Erzsébet királyné úti villamos vágány felújítási munkálatait segítettük a tesómmal és láttam egy gyönyörű, oldaldobozos sporit. Dél körül lehetett. Gyönyörű volt. Meg a hangja.... Csak nézett a brazil gépsor.
Akkor konkrétan fogalmazok. Briginek távol kell tartania magát ettől a rendezvénytő és még sok minden mástól is. Bea tudja,hogy miért. Éppenséggel furcsának tartanám,ha az áldozat gyermekei nem tudnának az egészről. Ezt fogja harsogni minden médium. Inkább ne képzeld magad a helyükbe! Láthatjátok,hogy nem igaz a félelemkeltés, ugyanúgy viselkednek hasonló esetben. Ön bíráskodni tilos, nem tudom mit tehetne a törvénytisztelő állampolgár minthogy a yardra hagyja az intézkedést? Ne gondold,hogy bármi haszna lesz ennek a gurulásnak! De azért érezzétek jól magatokat! Mi maradunk az "öncélú" motorozásnál.
Ha A görgők fészkén jól látható a kopás akkor az szopás.
Sajna már megvetted a görgőket ,tehát nincs más bele kell rakni. Aztán vagy jó lesz vagy nem.
Egyszer már cseréltem görgőket ,két szezont futott azóta .
Akkor valójában nem is a görgőkkel volt6 baj , hanem a három csavar lazult ki . A görgők fészkén jól látható a kopás ?
Urak, teljesen Off téma, de behalt a csomagtartó záram, anélkül pedig nem tudom használni az autót, új zárat pedig csak végszükség esetén akarok vásárolni 35 ezer forintért. Tehát akinek vagy ismerősének véletlenül lenne eladó vw passat sedan csomagtér ajtó zárszerkezete , szívesen megvásárolnám. 2000 - 2005 évjárat jó, passat b 5.5 vagy 3bg.
Előre is köszönöm, mindenkitől elnézést az Off-témáért ! Íme a zárszerkezet !
Nem kell köszörűlni, csak cseréld ki a görgőket és a fészek ha nem kopott ki nagyon akkor siker ,ha a három görgő fészke is kopott akkor szopás. Kompletten szokás cserélni, de lehet kibír egy két görgő cserét.
Szervusztok !
535-söm van és a szabadonfutó meggebedt .
13e-ért kaptam gyári görgőket és tömítést , gondolom fel kel köszörülni azt a részt ahova a görgők ráfeszülnek .Egészen pontosan mi a teendő ?
Előre is köszönet !
Tamás!

Szombatra még nem biztos, hogy veletek megyek, mert a spori fórumon is szervezkedek a srácokkal. Akár együtt is mehetnénk, de nem akarok a párodra ráerőltetni egy neki nem tetsző tempót. Még meglátjuk....
Sajnos ez már kevés! Ráadásul telefújják a "jogvédők"a világot,hogy szegény réti négerekeket fenyegetik a csúnya motorosok, vagy akárkik!
Ezekszerint ildomos lenne jó sok településen, rendszeresen, egy motoros felvonulás?
Igen, így van. Nekem Olaszliszka 15 km, és sajnos szakmába vág.

Felsőzsolcán majdnem ugyanez megtörtént, igazából nem is tudom... talán szerencse, vagy csoda, hogy mégsem.
Sajnos a horda tegnap megint bemutatkozott!

Mi volt?
Üdv. Mindenkinek! Egyetértek Zsocccával! Ha nem volna ilyen messze tölünk Olaszliszka,mi is részt vennénk a megemlékezésen! Függetlenül attól,hogy ki szervezi! Ezt nem lehet elég sokszor! Sajnos a horda tegnap megint bemutatkozott!
Én nem ismerem a szervezőket. Sőt nem is miattuk megyek. Csak motorozhatnékunk van. S akkor már legyen egy pici értelme is.
Szerintem a hozzátartozók nem is tudják, vagy nem tartják számon, hogy van ilyen megemlékezés. Viszont a helyi drap populációnak nem árt, ha időnként figyelmesztetik őket, hogy nem lett elfelejtve. Demoklész kardja azért ott van.
Egyszóval, gurulni szeretnénk. S ha már így egybe esik ezzel a megemlékezésel, vagy más szóval csendes, békés demostrációval, akkor inkább ide megyyünk, mint csak úgy öncélúan pöfögjünk egyet.
Asszem a Gyuláé kis mz. Az azért nem egy erőgyár. Bár fateromék Danuviával nyomták le a 60as éveket és mindenhova eljutottak. Dolgozott az NDK-ban is és oda is a Dancsival ment, mert a cápa Wartburgja egy rakás szar volt. Nagy plexi rajongó volt az öregem, anyám meg a sátor mögötte és húztak a Balatonra. 100ft. a zsebbe és minden ok. Néha egy gyertyacsere, karbipucolás és boldogság a köbön.
Pedig örömmel igazodnék az mz. tempójához. Ha kalmi jön és jó neki akkor találkozhatnánk az Örs vezér terén! Kifelé úgyis a régi 3as az utunk.