Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Annak idején az NDK-ból hazajöttünk meg visszamentünk az MZ-kkel. Nekem 2 X 860 km volt. Keine problém.
Hali.

Ha pesten tervezitek az indulást kimennék egy köszönés erejéig.
MZ-vel nem válalnák ekkora utat.
Nem is tudom....inkább csak írásban gondolkodtam Bár 2hete tormyval gurultunk és szerintem nem volt lassúsági verseny. Otthon bevallotta a Brigi,hogy nagyon örült a minket állandó lassításra kényszerítő bringa versenynek(Pomáz-Esztergom között) mert szerinte állandóan elhagyom őt. Pedig annyit néztem a tükröt,hogy annál több már egészségtelen.
Most miért mondod ezt éppen nekem..... ?
Szombatra. Legalább meghallgatnád te is a Magnát! De előre mondom,hogy óvatosak leszünk. Nem akarom,hogy a lány megfektesse magát, ha már az idény lement simán. A falevelek meg a hűvös aszfalt miatt nagyon kihegyezni nem kéne a gurulást. Még azért nagy ellenség a kanyar.
Tomi!
Még nem tudom sikerül e, de mennék én is!
Melyik napra gondoltatok?
Az a helyzet,hogy bár én is gój vagyok, nem rajongom ezért a minden lében kanál vezetőért. Ez a szarakodás a Szanyi Tiborral.meg a brüsszeli sörözés valahogy nem szimpatikus nekem. Feltűnési viszketegségből újra meg újra feltépni az elhunyt, lányainak a sebét én nem tartom etikusnak. Esetleg ha ők kérnék ezeket a cigány figyelmeztető felvonulásokat akkor megérteném. De nem hiszem,hogy jól érzik magukat ilyenkor. Inkább a Mátrába megyünk,ha jó idő lesz. Esetleg a Börzsöny.
Köszi.
Az egérrel rámész az utolsó karakterre (jelenesetben számra), majd bal egérgombot lenyomva és úgy tartva végig húzod a szövegen(besötétedik,kijelölöd). Ezután jobb egérgomb és megnyitás új lapon.
De itt megtalálod.
Tedd már be kéken,hogy csak rá kelljen kattintani! Kurvára idegesítő amikor végigírogatom, aztán meg kiírja,hogy "probléma az oldal betöltése közben" nem találja,stb.!
Sziasztok
Mit szólnátok ehhez a guruláshoz szombaton?
Mi Beával. No meg egy pár nógrádi motorossal ide készülünk.

http://www.gojmotorosok.hu/index.php?page=viewevent&ev
entid=766
Megkaptam. Válaszoltam. Köszi!
Szia írtam emailt.
Sziasztok! Katana750-nek üzenem hogy még egy szabadonfutóm van, holnap felhívlak és megbeszéljük.Írtam emailt jelezd ha megkaptad.
Szia Robi! Érdekelne a szabadonfutó 535höz. Ha nem itt akarod megbeszélni, akkor emil, teló a reglapomon.
Robi306 -nak van szab futója. Írjál neki.
Tiszelt Katana750
A szabadonfutóm egy éven belül kétszer is megkrepált.
Elsőre az indítózás egyre furább kercsegése figyelmeztetett. A szerelőnél derült ki,hogy a tárcsa megrepedt. Bontós Pityu korrekt áron küldött.
Az is megadta magát, bedarálta a kilazult imbuszcsavarokat pár hónap mulva. fogtam a régi repedtet argonnal nagyon óvatosan meghegesztettem (tekintettel a hőterhelésre meg a deformációra), lehelet finoman kicentíroztam, és azt tetettem be szakszerűen a szerelővel, azóta is vidáman futja a szabadot vagyis teszi a dolgát. Persze a csavarok is rögzítve lettek, már attól sem kell tartani.
Sajna ez előbb utóbb minden 535 öst utol ér.
Felmerült bennem, talán megelőzhető lenne ez a típus betegség, /ahol a görgők belefeszülnek, bizony látszik a beverődés/ hogy kb 10-12 évente a nagyrevízió alkalmával cserélni kompletten a szabifutit, mint a megnyúlt vezérműláncot vagy megült rugót stb.
Köszi Brumi! Várok még egy kicsit, hátha van a fórumtársak között olyan akinek esetleg feleslegesen megmaradt. Szokott a Kaczkó István is ide írogatni. Ne kelljen a tengerentúlról hozatni ha valakinek már felesleges!
Az útminőségtől én is tartok. Valószínűleg máshol is olyan szar. Nem lényeg az útvonal. Csak menjünk.

Brumi.
Leborulok a nagyságod előtt.
Én is abban bízok, hogy ha egyszer nekem is alkatrészre lesz szükségem, akkor is olcsón tudsz majd venni.
Itt van zsír új és olcsóbb mint a Yamaha szervízben.

http://www.ebay.com/itm/New-Ya...
A Suzuki TL1000 topikon Luká most tette fel az időjárást a kérdéses időpontra(is). Egész jók a kilátások.
Elgondolkodtató amit írsz. Nekem is gyanús a dolog. Sosem volt szép hangja indítózás közben és persze gáz nélkül indul hidegen. Remélem a szerelő megtalálja az okát ennek a problémának. De lehet,hogy egy olyan szar szabadonfutót adtak a havernak mint amilyet Brumi vett a digóktól.
Még a végén kiderül,hogy szaktudás nélkül is jól csinálom a téli eltevést. A benzin leengedését én eddig kihagytam. 4-5 hónap alatt nekem még sosem romlott el a benzin. A 2 évet állt Magnában már más volt a helyzet. A teljes üza. rendszert szét kellett szedni. Ez a benzin leengedés olyan egyszerű lenne,ha lenne zárt állás a csapon, de hát nincs. A gurulásról: Voltam a héten szalmát szállítani a Héhalom, Verseg, Jobbágyi irányban és mondhatom a Volvo FH 12 sírt a szemét útminőség miatt. Komolyan mondom 30akkal zörögtem. A tarlón nem volt olyan szar menni. Lehet,hogy unalmas, de a kalmival bejárt Márianosztra, Kóspallag, Verőce, esetleg Diósjenő útvonal némileg ismert és jó út. Persze,ha te tudod,hogy csak Kartal és Héhalom között olyan brutál az út akkor felőlem mehetünk arra is.
Mit szólna a csapat egy újabb őszi Virágós gurulásnak? 11.-én szombaton.
Útvonal:
BP-2-es út. Rád-Acsa-Galgaguta-Bercel-B,gyarmat. Itt Panónia múzeum megtekintése.-Szécsény (Pizzázó) (A feltét nélküli tésztából is jól tudnék lakni) Nagylóc- Alsótold- Ecseg- Csécs- Jobágyi- Héhalom-(esetleg egy régi havernál egy kávé) Aszód- Bp.
Tehát várom a véleményeket.
Természetesen a Nógrád megyei csapat menet közben csatlakozna a társasághoz. (A kereszt fiam első útja lesz a Virágósokkal)
Szerintem mielőt, bele teszitek az új szabadon futót, érdemes egy alapos vizsgálatnak alá vetni a gépet. Hogy ugyan miért is ette meg 3000 km alatt a szabadon futót. Valami nem teljesen úgy működik ahogy kéne. Vagy minden indítást padló gázzal csinál?