Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké lemérem én is ,és majd jelenkezem.Dobok fel képet róla.
A lámpát elölről saccolva, olyan 175 mm lehet, a foncsor kiugró része 130 körül van. Több méretet sajos nem tudtam nézni. mert fel van szerelve a helyére.
Szia! Hát azt nem tudom, le kellene mérni.
Szia! Nekem XV250-hez kellene.Azzal is megegyezhet?
Üdv! Nekem van egy komplett első lámpám xv-535-re, de úgy tudom hogy jó a nagyobbakra is. Még a brumeszkosztól vettem 5000-ért, ha kell annyiért át is adom, +posta.
Jó idő volt vasárnap, jót gurultunk, kár hogy a Nőtincsi büfé nem volt nyitva. Az ilyen időt nem szabad kihagyni (bár én kicsit másnapos voltam még).
Mára picit alábbhagyott az örömöm, mert a nyakam megfázott, vagy ilyesmi, jobbra nem tudok fordulni vele, és kaptam egy szuper levet a Józsefvárosi közterület felügyelettől, hogy fizessek be 50 000 Ft-ot, kötelező haladási irány figyelmen kívül hagyása miatt.
Ha valaki jobbra akar fordulni a Baross utcáról a József körútra, ne tegye, mert be van kamerázva.
Kicsivel miután szétváltunk jutott eszembe, hogy hiába mondtam, hogy mi is mennénk, mert még szombaton Szegedre kellett mennem... Szóval majd legközelebb talán! Pont most jöttünk meg, hát így este már nem motorra való idő van :)
Szia! Nem tudom, hogy érdekel-e még a lámpa hátsórész? Itt találtam egyet: http://www.cma-motor.hu/Yamaha...
Jó lenne ha még élne a hírdetés, mert nekem a focsor krómozott keretre lenne szükségem(ha jó állapotú), neked meg a lámpa "tökre". Valahogy talán meglehetne oldani az eladóval a dolgot.
Fotókat tehetnétek fel, ha készültek.

Én éppen most tettem bele a gépbe az új friss membránokat.

Lassan megérkeznek a vezláncok is, remélem hét végénb azok is belekerülnek....
Jobbulást kívánok! Csodálatos időben gurultunk 260kilométert. Remélem lesz még az idén ilyen lehetőség, hogy összefussunk! Persze felétek vitt az utunk. Pomáz felől Esztergom, Párkány, Ipolyság, Nőtincs és haza. A felvidéken mintha ciánoztak volna forgalom ellen. A zsúfolt hazai utak után, igazi felüdülés. Az útminőség is egész bírható.
Az lehet. Én semmit nem látok a fotóból.
A baj csak az, uraim, hogy a ledugózott cucc a két henger közt, azaz a szívóoldalon van. Nem a kipufogó oldalon.
Az a szinkronozó csati lesz.
Szia
Szerintem nem az.
Ugyan a fotóból nem látok semmit, de a leírásod nem arra utal.
A szinkron csatlakozók a karbi, és a henger közötti gumigyűrűn van. S egy gumi sapkával van lezárva.
Ha a hengerből jön ki egy olyan 5mm átmérőjű cső akkor sokkal valószínűbb, hogy a kipufogó gáz vissza vezető.
Nem minden Virágónál van ez. Az én 535-ösömnél nem volt. De Ptomi-én van. S a mostani 1100-asomon is van.
Műszaki vizsgán tudtam meg, hogy mi ez.
Az olyan motoroknál alkalmazta a gyár, amik szigorúbb káros anyag kibocsájtásnak kellet hogy megfeleljenek.
Tehát amelyik motoron ilyen csövek vannak. (A kipufogó mellől indul a blokból, és valahol a tank alatt csatlakozik a szívó oldalhoz.)
A lényege pedig az, hogy bizonyos fordulat felet, nyit egy szelep és a kipufogó gáz egy részét vissza vezeti a szívó oldalra. S újra bevezeti a motorba.(legalább is nekem így magyarázta a KPM-es vizsga biztos)
Teljesítményt nem befolyásolja. Csak a káros anyag kibocsájtást. Valószínűleg ezen a motoron gond volt vele és kiiktatták.

Más:
A vasárnapi túrára én is mentem volna. Csak pénteken bekaptam valami vírust. Torok fájás, és péntek estére magas láz. Szombaton már csökkent a láz. S most vasárnap már igazán jól vagyok csak még gyenge egy kicsit. Nem igazán lett volna jó motorozni egy pár száz km-et.
De mindenkinek jó gurulást kívánok!
Biztos klassz lehet most gurulni, hisz végre süt a nap.
Szia Laci! Várom a hívásodat.
Tisztelt tormy, Katana750
Szívesen csatlakoznék hozzátok, csakhát munkát vállaltam a mai napra (ráadásul Pomázhoz közel), úgyhogy sajnálatomra nem tarthatok veletek.
Tamás pár dolgot akarok majd kérdezni, hétfőn délelőtt felhívlak.
Mindenkinek élvezetes jó gurulást.
11:15-kor kőhídnál ott leszek.
Időpont rendben akkor 11:15 kőhíd
Köszi a tippet! Sajnos ( vagy szerencsére) a gázbovdenen nem tapasztaltam holtjátékot...:) max 1 mm-t. De az én problémám ettől " odébb" jelentkezik
Ok. Egyeztetek és utána jelzem,hogy mire jutottam. Szerintem jó a 11-15, kőhídnál.
Nekem mindegy, hogy merre, csak ne egyenesen menjünk 100 Km-t.
Nőtincset nem tudom megunni, úgyhogy felőlem.
Viszont 11:15-re tudnék legkorábban mondjuk a kőhídnál lenni, vagy a nullásnál (bár azt nem igazán szeretem, akkor inkább menjünk a rakparton)
Ha már unalmas, akkor Esztergom-Tát-Bajna-Tarján-Tatabánya. Az is elég fasza útvonal.
Hol gondolod a találkát? Szerintem az Esztergom-Dobogókő, Pomáz irányából jó lenne. Visszafelé meg Diósjenő-Nőtincs, ha még nem unod! A kis tóhoz lenéznénk és onnan haza. Nekem jönne a nőm is(motorral) meg a virgácsos cimborám az én virgácsommal! Tehát 3 motor 4 személy. Gondolom 10körül találkozhatnánk valahol!
Vasárnapi gurulásra még valaki?
2-300 km-t gondoltam összesen, jó idő lesz.
Pingvin, ti jöttök?
Dél-pesti régió?
De arra gondoltam.....
Ó én hülye, mindenre gondoltam már, csak a szinkronizálásra nem.
Köszönöm a gyors választ. :)
Nem a szívócsonkon lévő két kis fütyire gondolsz? (a képen nem látszik). Mert oda kell a szinkronizáló műszert csatlakoztatni.