Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon konnyu kicserelni. Az alballs.com talan segit vagy google a motorod tipusa es front wheel bearing set beutesevel
Köszi az infókat.

Tegnap gőzborotvával mostam le a motort.
S azóta nyikorog az első kerekem. Mint egy rossz talicska.
Sajnos a kerék csapágyra tippelek.
Kérdésem.
Milyen csapágy kell bele? S honnan érdemes beszerezni? És hogy nagyon nehéz-e kicserélni?
Jó tanácsaitokat előre is köszönöm.
Nem semmi ahogy szétkaptad!
Valto csere egy 2004-es Road King harley-n. 5 helyett 6 sebesseges lesz.
Erre sajnos semmit nem tudok mondani. Itt amcsiban nem fojtanak motort. Csak europaban. Ha van benne akkor a suber kornyeken nezz szet mert lehet nemetben csinaltak. Ott a legegyszerubb modja a loero csokkentesnek hogy ha a suber nem megy fel teljesen. Hirtelen azt sem tudom hany loeros normalisan.
Üdv mindenkinek. RC51 lenne még egy kérdésem a magnával kapcsolatban. Létezik ezekben fojtás? A gazdája azt mondja hogy a forgalmiban csak 66Le van. Lehet hogy a vámolásnál elírták, vagy tényleg fojtott?
udv

en tudok ulest

tel 0673525376
Rick's féle generator jo minosegu igaz kinaban keszult de amcsi. Van egy masik ami ugyancsak kinai de az is amcsi es jo minosegu majd irom a nevét. Ezek kb 120 - 150 dolcsi. A gyari 300 felett van szerintem. De magyarorszagon vannak jo tekercselok akik olcsobban megcsinaljak es erosebbre. Fazer9999 nevu forumtag tud neked segiteni keresd meg, nezd meg a fotoalbumat.
T. RC51 Szia! Évek óta követem a fórumot de márkaváltás miatt már rég nem szóltam hozzá. Ettől függetlenűl szinte naponta olvasom a kommenteket. Azt szeretném tőled kérdezni,hogy az ebay-en USA-ban hírdetett kawa vn 900-hoz való generátor állórész tekercsek(kb150dollár) eredeti japánok,vagy kínai gyártmányok-e.Segítséged előre is köszönöm! üdv deschke
Köszönöm a segítséget!A gazdája nagyon vigyázott rá, évente olajcsere,ha megázott egyszerre suvikszolta ,hidegen egy pöcre indult, nincs egy olaj csepp sem rajta. Nekem is nagyon tetszik.Egy kicsit magasabb a súlypontja mint a virgácsnak. Még egyszer is kösz a jó tanácsot.
Szia!
Nem sok a merfold bar minden a tulajdonostol fugg azaz hogy bantak vele. Termeszetesen azokat kell megnezni amit minden motornal megneznel. Fustol e hidegen melegen. Indul e jol hidegen melegen. Van e toltes (draga lehet a javitas es nem veszed eszre mig le nem merul az akku) Lanc mennyire nyult es milyen allapotu. Gumik, fekek.Valto jo (elsosorban masodikba full gazon hogy viselkedik), futomu, teleszkopok stb stb.
Azt kell javitani ami rosz. Egyebkent jo motor nekem tetszik. Alkatresz minden van hozza meg legalabb 10 evig. Es szerencsere sok fut belole tahat ebay-en is van minden olcson.
RC51 köszönöm a felvilágosítást. Amit néztem magnát 1999-es, 40500 mérföld van benne, állítólag még nem volt a motor megbontva,úgy is néz ki.Ez sok, vagy még nem vészes? A hangja hibátlan, nagyon csendes. Mit érdemes vásárláskor megnézni rajt, mi a buktató? Van ehhez alkatrész?Válaszod előre is kösz. Ja még egy kérdés .Mi lenne az első amit érdemes lenne javítani , ha megvettem?
A kuplung csúszik is mert visszafelé nézve a hajtási folyamatot olyan nagy az áttétel,hogy nem bírja dugattyukat a jó kompresszió ellenében átfordítani és inkább megcsúszik. Nekem is volt ilyen. Ha a főtengelyt a motor forgatja akkor is csúszik egy kicsit induláskór de azt a motor nagyfordulatú halytása miatt nem vesszűk észre.
Körvonalazódik a probléma. Sanyi barátomnak eszébe jutott,hogy a szabadonfutó cserekor mondott a szerelő valamit, valami fogaskerékről ami csúnyán le van kopva. Gondolom ott lesz a probléma. Majd ha kalmi szétszedi, kiderül.
Helló!

Érdeklődni szeretnék, hogy valaki nem tudna 535-höz hátsó ülést

köszi
Üdv mindenkinek!
Yuasa akkumulátor rendelve. Érdekes dolog , hogy nem tudtátok betolni ti sem,mert ugyan így jártunk mi is.Még 3.-ba sem.Teljesen olyan mintha csúszna a kuplung, pedig menet közben nem csinál ilyent.Azóta már provokáltam is hátha baj van a lamellákkal is. Valaki tud erre magyarázatot?
Arra freemailosra akartam írni de nem sikerűlt. Majd holnap megprobálom van amikor a freemail szarakodik,
A reglapomon megtalálod.
Nálam nincs baja mert az összes többi mail meg jön . Írd ide ha nem titkos, ha titkos akkor majd felhívlak.
Szerintem meg nálad van a bibi,mert máskor is így csinálom.
Valamit nem jól csináltál mert nem érkezett meg!
Oda írtam,de küldtem másikat.
nem kaptam meg Jencike! jeszenszki.tibor@upcmail.hu ide írj!
Szia Brumi!
Irtam imélt: