Én tartozom köszönettel,hiszen én is tanulok. Ne légy pesszimista,mások is segitenek hidd el,de nem mindenki mászik bele a szerelésbe is. Ök máshogyan segitenek.
höhö... Az finom. Hát én most rendeltem egy kütyüt 3ezerért. Azt rakom be az indexrelé helyére. Elméletileg ha minden úgy van ahogy gondolom, akkor megoldja a problémát. Ha még sem, lehet fogok segítséget kérni tőled még itt. Ritka, hogy másnak is belpiacos 400as virgácsa van, és ennyire segítőkész. Úgy, hogy köszönöm. :)
Nekem nem 47-G. Kiszedtem az egészet. 3EN a tipusa.8 vezeték csatlakozik hozzá.az indexrelé mellette van de nekem nincs semmi ott jobb oldalt ahol neked van még egy relé.
Üdvözlök mindenkit!
Nézegettem az oldalakat de nagyon sok van már és ne kívánja senki,hogy egy újdonsült virago-s ebbe rokkanjon bele.Ezért bátorkodom kérdésem feltenni... Elöljáróba: Nem rég mentem nyugdíjba, a munkám során sokat szaladgáltam a munkaterületek között kocsival (40 év után eléggé meg is untam az autózást) Imádok motorozni de eddig nem nagyon tehettem, már régen kinéztem egy hozzám illő kategóriát és a napokban vettem egy 99 évjáratú 535 boszorkányt. Néhány száz kilométert megtettem már vele és kezdem az ismerkedést. azonban van két dolog ami egy kicsit bosszant, és egyben ez a kérdésem is.
- A tank elég kicsi és ráadásul soha nem látom mennyi üzemanyagom van. Elég bosszantó. Tud arról valaki, hogy lehetne megoldani valamilyen üzemanyagszint visszajelzőt? A napi számláló az csak azt mutatja hány kilométert tettem meg nem a benzin mrnnyiségét.
- A másik gondom, hogy nem látom, érzem, stb az olajnyomást illetve az olajozás tényét. Már az is segítene ha valahova be lehetne építeni egy olajgombát, a" műszerfalon úgy is van egy tartalék hely ahova belehetne varázsolni. Tud valaki valami ehhez való megoldásról ? Lehet, hogy ezek az igények a sok autózás káros maradványa de annyira jó lenne megvalósítani. Ha valaki tudna az öreg rockernek segíteni nagyon meg köszönném.
Bocsi a hosszú lére fogást de én már ilyen vagyok.
Köszi előre és nagyon jó motorozást mindenkinek! :))
A 29-ezres 94-es évjáratút cseréltem egy szebb és fiatalabb xv-125-re. Nem változott semmit,csak jobban néz ki. Végül is ez volt a szándékom. Sajna a 400-as még nem oldódott meg.
Szia! Akkor, valószínű, hogy alul vannak méretezve a telók. Az előző tulaj mindig egyedül közlekedett vele, mégis a legkeményebbre volt előfeszítve a rúgó.
Hello! Nem a lekoppanásra gondoltam (szerintem az annak a jele, hogy gyenge a rúgó, hiába van legnagyobb fokozatra állítva), hanem göröngyös úton eléggé hullámzik a motor segge.
Üdv Mindenkinek. Arra gondolsz, hogy lever koppanásra? Nekem is, pedig már átcseréltem másikra,az is leüt. Máskor irtad,hogy szimering problémád van. Megoldódott?
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy xv 250-nél két személlyel rossz úton nem túl jó a csillapítás. A lengéscsillapító alul van méretezve, vagy rossz lehet? Olaj folyás nincs.
Sziasztok, köszi!
Igen van rengeteg kép, fent lesznek itt is. Video is van, sisakkamerával, víz alatti felvételekkel. Annak a megírására később lesz csak időm.
Nézegettem az oldalakat de nagyon sok van már és ne kívánja senki,hogy egy újdonsült virago-s ebbe rokkanjon bele.Ezért bátorkodom kérdésem feltenni... Elöljáróba: Nem rég mentem nyugdíjba, a munkám során sokat szaladgáltam a munkaterületek között kocsival (40 év után eléggé meg is untam az autózást) Imádok motorozni de eddig nem nagyon tehettem, már régen kinéztem egy hozzám illő kategóriát és a napokban vettem egy 99 évjáratú 535 boszorkányt. Néhány száz kilométert megtettem már vele és kezdem az ismerkedést. azonban van két dolog ami egy kicsit bosszant, és egyben ez a kérdésem is.
- A tank elég kicsi és ráadásul soha nem látom mennyi üzemanyagom van. Elég bosszantó. Tud arról valaki, hogy lehetne megoldani valamilyen üzemanyagszint visszajelzőt? A napi számláló az csak azt mutatja hány kilométert tettem meg nem a benzin mrnnyiségét.
- A másik gondom, hogy nem látom, érzem, stb az olajnyomást illetve az olajozás tényét. Már az is segítene ha valahova be lehetne építeni egy olajgombát, a" műszerfalon úgy is van egy tartalék hely ahova belehetne varázsolni. Tud valaki valami ehhez való megoldásról ? Lehet, hogy ezek az igények a sok autózás káros maradványa de annyira jó lenne megvalósítani. Ha valaki tudna az öreg rockernek segíteni nagyon meg köszönném.
Bocsi a hosszú lére fogást de én már ilyen vagyok.
Köszi előre és nagyon jó motorozást mindenkinek! :))
Előre is köszönöm a segítségedet.
21 év és 56000 km azért szerintem megteszi a hatását .
Tudnál nekem ebben segíteni?
Ennek a bekötését el tudod nekem küldeni 47G-41?
(Fekete doboz az indítórelé mellett, ha jól látom akkor ez tartalmazza az indexrelét is.)
Előre is köszi ha tudsz segíteni.
Yamaha XV Virago (1991)
Igen van rengeteg kép, fent lesznek itt is. Video is van, sisakkamerával, víz alatti felvételekkel. Annak a megírására később lesz csak időm.
Gratulálok, hogy ilyen szép helyekre eljutottatok. Remélem töltesz még fel képeket róla. Nagyon szívesen megnézném őket.
Üdv.: Gábor.