Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez esetben a szabadonfutó környékét nem ártana megnézned...
Sziasztok!
Mi is rendben hazaértünk. Jól sikerült tali volt, szuper társasággal, szuper kajával, és környezettel. A becsületkasszás büfén még mindig hüledezek, fantasztikus volt.
Köszönet a szervezőknek.
Sziasztok!
S.bányai taliról már ithon,jóvol minden ,köszönet a szervezőnek,résztvevőknek,ismét találkoztam régi,új motoros barátokkal,ez szuper,a kaja finom és bőséges volt,a pija is ,a fejem meg is bosszulta/sajna/maj kipihenem.
Jöhet a következő.
Sziasztok.
Remélem mindenki rendben hazaért, remélem mindenki jól is érezte magát!
Zoli.st.-nek még egyszer nagyon köszönöm a szervezést.
Nagyon pöpec volt minden.
Igaz egy csomó program lehetőséget ki sem használtunk. Viszont amit sikerült megcsinálnunk az szuper volt.
A kaja nagyon finom, és bőven elég, és az ár is nagyon barátira sikeredett. Tehát nagyon köszi mindent. S minden elismerésünk.

Feltöltöttem ide az általam készített fotókat. Mindenki letöltheti azokat ami neki tetszik.
Bár még szerintem nincs fent az összes. Mivel én 159-képet raktam fel. S még nem látom az összeset. Később, moderálás után remélem fent lesz az összes.

http://www.sportmotor.hu/tagok...
A 3.-as tétel a műanyag cvikker.
Több érdeklődő elvtárs kérésére mellékelem az alábbi linkeket.
1.
Krómozott szivargyújtó és USb kombó. Az akku csatlakozása bikázásra is alkalmas.
http://www.ebay.com/itm/12V-ch...
2.
Krómozott analóg óra a kormányra.
http://www.ebay.com/itm/7-8-To...
3.

http://www.amazon
.co.uk/Readin...
Igen, igen, az alapszervezet összes tagja egyetértőleg bólogat! Nagy a csapás az impilistákra, mer igen jól mebgvótunk.
Jól sikerült az évi rendes közgyűlés. Nálam a házi szőttesek arattak idén(Attilának köszönet). Lacikám! Mindjárt indulok hozzád, utána meg Gyulához.
Hát nemtudom,mivel álltóhelyben is hallatszott ez a micsoda és elég szigoróan, de mikor lassan áltában tóráztatva lett lasssan eltűnt ez a hang,de vezetés közben lassuláskor csak hallatszik de nem oéyan nagyon.De viszont ha nagy sebességről hirtelen leveszem a gázt akkor oszt igen hallatszik ismét.
Sziasztok
Salgóbányai találkozó nagyon jól sikerült, nem voltunk túl sokan, de kevesen se. Az étkezés tábori, de házias, tehát a hegyi túrához bőven elég volt. Az idő jobb már nem is lehetett volna, a táj meg a vár kilátóból csodás. prímán éreztem magam, csak a tábortűz közbe belebóbiskoltam /aszondják/... két új barátom is lett Jack Daniels meg Johnny Walker.
Üdv mindenkinek, bajmentes hazaérkezést a többieknek.
Nem inkább fémes vinnyogás? Mert sanszos, hogy csak a kardánbúgást hallod.
Probléma a Virágó 535 .motorfékezés közben,pl. 100 ról ha hirtelen visszaveszem a gázt,szörnyű surlódás halattszik nemtudom honnan.Turafelvétel közben ez a hang nincs és gond nélkül műkszik a gép.Nemigem merem ezmiatt mostanában vezetni.Esetleg ha valakinek van tippje ,megköszönném...
Unhatta már a sztenderre rángatást....
Akkor inkább úgy nézem a képet, hogy egy majdani nagy motorépítő műhely kezdeti szárnypróbálgatása.
De azok a hátuli árbócvilágító gömbök... akkor már nyugodtan lehetett volna villogós szemű koponya.
Azelső képen az látszik, hogy, hogy éppen a hányás előtti pillanatban kapott le a fotósod, vajon mitől lehetett?
Nem a 3 kerek miatt mondtam. Tulajdonkeppen 4 kereku a gep. En inkabb arra utaltam ahogy el van hanyagolva. Fekete spray festekkel ugy fujtak dolgokat hogy meg csak le sem takarta a mellette levo alkatreszt. Bilinccsel felcsavarozva a zaszlotarto. Be sem indul, fekek surlodnak de nem fognak. Szomoru latvany.
Tisztelt RC51
Nem értem mi bajod van ezzel, biztos van rajta rokkant matrica, hiszen ez már inkább Velorex fordítva. /Ott elől volt a két kerék/...
Csak mert neked is goldwinged van. Nezd mit muveltek ezzel.
Nos akkor reggel tali.
Már hogy is felejtenénk el....
Okė. Ott találkozunk.
Úgy lesz Gyula! 9kor találkozunk Gyálon és egyből húzunk a gödöllői MP. kúthoz. Fél 10 az jó lesz. Most málházom a gépet.
Helló . Úgy látom csak mi leszünk a gödöllői találkozóhelyen, ne felejtsetek el megállni értünk. Fél 10-re ott vagyunk.