A típusidegenség csak egy dolog. De Brum kiszúrná a szememet egy falat kajával,ha esetleg nekem nem jut. Ez az igazi "porbléma" meg a varjakat megtanítani víz alatt repülni. Gerjenből hívtalak. Ki voltál kapcsolva. Többan hiányoltak.
Sziasztok Mindenkinek!
Először is elnézést, hogy az utóbbi időben nem voltam itt jelen. Bár lehet, hogy jobb is volt így. Sajnos elégé el vagyok havazva. Nincs időm még a gépet sem bekapcsolni. Most is rohannom kell tovább hamarosan, ha pénteken már kint akarunk lenni Salgóbányán.
Zolinak nagyon köszönöm a precíz szervezést. Én nem is gondoltam volna, hogy így is lehet. A Csillag vizsgáló nagy ötlet. Régóta szerettem volna bele kukkantani. (Teli hold lesz a hétvégén)
mv53 nak tiszta szívből gratulálok a HD-hoz Sok sok örömteli Km-et hozzá!
Brúnó60
Nekem is állandóan csattan a váltóm. De szerintem a nagyobbacska Virgácsoknál ez természetes lehet. Mivel Blekix egyszer azt írta hogy ő így szereti a Virágót, karburátorosan, és a csattanós váltójával. S amit ő mond a műszaki dolgokról, az úgy is van az tuti.
Ptomi69
Előfordulhat, hogy a tábortól pár száz méterre lévő kocsmában lesz TV-
Fabesz, Fabesz!
Neked nem elég, hogy a Ceredi legendás pályát, és a salgói kanyarokat végig döngetheted? Még közép iskolás lány csapatról is ábrándozol. S a párod tud erről?
Milyen típus idegenségről beszéltek.
Ez Relax motoros hétvége lesz.
Mivel a Suzuki Savagesok, és a Yamaha Virágósok Fórumos márka találkozója lesz. S természetesen mindkét csapathoz tartozik más típusú moci is. Valakinek volt már ilyen gépe, van akinek lesz, s van aki már hallott ezekről a csodálatos mocikról. Tehát mindenkit örömmel látunk.
A Kajáról meg csak annyit, hogy sok kis ember jó helyen is elfér!
Nem hogy 1-2 plusz embert is meg tudunk oldani, de ha netán váratlanul betoppan vagy 20-30 motoros, hát ott helyben akkor is kitalálunk valamit.
Ha más nem akkor rendelünk nekik pizzát!
No most már befejezem és rohanok tovább. Még holnap meló után is lesz még egy kis dolgom, de pénteken késő délutántól már ott szeretnék lenni a táborban.
Ha valakinek gondot jelent az oda találás, az nyugodtan hívhat, s majd oda irányítjuk.
06 20 475 8051
Üdv mindenkinek!
eryk04:-nek és brumeszkosznak köszönöm a választ, holnap felhívom a Kárászyékat, valamint Hajmáskért is.Brumeszkosz ha megtennéd és megnéznéd, hogy az ebayon mibe fáj egy teló, legalább hozzávetőlegesen.
Hát ez egy retró találkozó lesz. Itt TV sincs. Azonban elintéztem a közeli csillagvizsgáló vezetőjével, hogy szombaton, 21 órától, tiszta idő esetén és min .2 fő részvételével, bemutatja nektek a naprendszerünk néhány bolygóját. Na, mit szóltok?
Kárászy-ék foglalkoznak felújítással. Egy érdeklődést megér, az újnál biztos olcsóbb. Ők itt találhatók. De rajtuk kívűl is van aki foglalkozik felújítással. itt van még a Teleszkóp Szerviz.
Ha ez a fajta teleszkóp amit a fényképen látsz akkor hívj fel.
Tel:06703525376
Üdv Kaczkó