Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Szép teljesítmény! Jó élmény lehetett.
Sziasztok...
Pár kép a Lngyelország-Oroszország túránkról. 2900 km-t mentünk, fel egész a Balti-tengerig, majd át (kis)Oroszországba, Kalinyingrádba. Litvániáig, majd vissza Lengyelo-ba, a Hel-félszigetre. Csodálatos út volt, végig kánikula, 28-30 fok. A virgács szépen teljesített, semmi gond nem volt. Sátoroztunk, vadkemping, tengerparti homoktól az erdős részig mindenhol. Összesen sátorhelyért 4 ezer Ft-ot fizettünk, két éjszakát kempingben aludtunk. Megnéztük Kalinyingrádot, Gdanskot, Warsót, Krakkót, és még sok szép helyet.
Vasárnap megyünk egy pár órás körre.
14 órakor találkozunk Bicskénél, az 1.-es út melletti LIDL áruház parkolójában. Akinek van kedve, jöjjön!
http://goo.gl/maps/tsWiA
Hali !
Akit érdekel egy újabb laza hétvége, azt várjuk a IV. Suzuki Savage Találkozón. Helyszín: Balatonkenese, Romantik Camping 2014. július 17-20. A kajára ott is be kell jelentkezni, mert csak annyit főznek, ahány éhes száj jelentkezik.
Sziasztok! :)
Ennek a bekötését el tudja nekem valaki küldeni 47G-41?
(Fekete doboz az indítórelé mellett, ha jól látom akkor ez tartalmazza az indexrelét is.

Előre is köszi aki tud segíteni. :)
Viszlát!
Három hét múlva RC51-nél!
Köszönöm válaszod! Este majd ránézek az ajánlott oldalra
Az ár párra vonatkozik, de itt nézelődj mert USA-ból drága a posta. Itt speciál 60 valahány dollár.
www.ebay.de ez német oldal és olcsóbb a posta.
Nem baj. Még annyit,hogy a vecsési bontós elköltözött a telephelyéről ahol évek óta tevékenykedett. Az új címe Dobó Katica utca. A számra nem emlékszem, de a régi helyen szívélyesen adnak útbaigazítást.
Hát, lehet, hogy öregszem, de most megint végignéztem ezt a szálat, és egy szót sem értek belőle.. Pedig felét én írtam..
KI
Ez igen Királyság.
Sziasztok! Szeretném megkérdezni a tőlem jártasabb szakikat, hogy találtam egy hátsó teleszkópot az abay-en. Az ár darabra, vagy párra vonatkozik-e? Sajnos semmi tapasztalatom ezen oldalon való vássárlással kapcsolatban. Egyáltalán megéri-e innen behozatni? http://www.ebay.com/itm/12-1-8...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Ha valaki 535 öst venne. Magam raktam rendbe. Most lett ráköltve kb 60 ezer. Minden fasza benne. Még akár alkudni is lehet.
Felhívom a bontót telefonon, ha van, ami kell, elküldi postán utánvéttel, vagy előre utalással.
(Ráadásul jövő héten megyek Vecsésre, sőt, olyan cégnek is dolgozok, akinek az ország 17 városában van telephelye)
Ki
Köszönöm mindenkinek a beszámolóhoz írt dicséretet.
Az írásom indtatása az volt, hogy azoknak is kedvet csinálja a következőhöz aki most még nem volt ott.
Ez nálad mit jelent? Megkérsz,hogy ugorjak át Vecsésre megnézni, vagy csak úgy jelzed, hogy nem számít az ára, vagy c?
Az csak posta (és pénz) kérdése..
Ki
Naná! Csak tőled kicsit távol.
Sziasztok,
Tudtok bontót azokon kívül, amik a virago.ro-n fel vannak sorolva?
Elveszett egy benzinpumpa-burkolat.
KI
Üdv mindenkinek. robi306:Köszi.Válasz ment.
Üdv mindenkinek! Heni57 írtam az emailodra!
a képeket szerkesztés és válogatás után felteszem. Egy kis türelem.
Hát, Zsoccca! Neked írói vénád van. öregem, le a kalappal.
ÁÁÁ nem csak a te becsípődésed. Csak te ki is mered mondani.
Az én nejlon gyomrom is el tudná viselni. S volt idő mikor nem is fogtam vissza magam.
De most már meg kell gondolnom a dolgokat. Mivel egy meggondolatlan lépés után nálunk nem egy hét ajtó csapkodás következik, hanem egy rövid lövöldözés.
S hát nem szívesen élném a hátra lévő életem a golyóim nélkül.