Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csörgess meg, ha itt leszel. Harminc 6314036
Üdv
Üdv mindenkinek! Én is készülök szombaton Alsóörsre ,esetleg egy találkozás a fórumosokkal. A haver is lent lesz a 750-es vassal, szóval leszünk páran márkatársak. Esetleg a környékről még valaki ?Holnap lecseng a Somogybabodos terepjárós őrület , elhúznak a haverok, kicsit fellélegezhetek . Mehetek Alsóörsre.
Már megoldottam, csak megakartam erősíteni a jelentkezést.
Brumi!
Szerintem ez a jó: smbt.st@gmail.com
Sies lene maradj.
A mail cím hiányos! hova kel a @ kukac? Írni akartam mailt és nincs ilyen cím a válasz!
Szia! Akkor összefuthatunk.A telefonod nem változott tavaly óta ? Az enyém a régi.
Üdv
Halihó!

olyan kérdés hogy a két oldaldeknivel mit érdemes tenni ha megvan kopva és le van pattogva kicsit róla a máz? krómoztatni vagy polirozni vagy hasonlók? és valaki tud olyat vas megye környékén aki ezzel foglalkozik azt megköszönném :)
Salgóbányi buli.

Aki még nem jelezte a szállás és kaja igényét, már nem sokáig halogassa. Már csak egy hét van hátra. A LÉNYEG a kaja igény. (Hány főnek kell péntek vacsora, péntek éjszakai nyársalás alapanyaga, szombat reggeli, ebéd, vacsora és az éjszakai nyársalás alapanyaga, vasárnap reggeli?) Az infót csak a smbt.stgmail.com címre küldjétek, mert itt a fórumon nincs időm bogarászni. KÖSZÖNÖM.
Mi lent leszünk végig Alsóörsön, de nem a kempingben, hanem egy nyaralóban. Viszem a csajokat is! :)
Szerda estétől hétfő délig lent leszünk.
Szia.
Mi holnap indulunk.Ti mikor jöttök?
Valaki esetleg jön Open Road-ra, Alsóörsre?
Jelentem reggel megtettem.
Muszály volt várnom eddig mert csak most tisztult le a kép.
Úgy gondolom én le adtam a jelentkezésemet+ 1 fő. Aki nem tette meg az egy lusta disznó és értékelje a szervező fáradozását azzal,hogy pótolja a hiányosságát! Különben felkopik az álla!
Hali!

valaki elárulná hogy hogy lehet feltenni a háttámlát a vasra? valahogy nem igazán találom mi minek a helye :/ köszi szépen
A VBK alapszervezet képviselőjeként fogok részt venni a tanácskozáson. Elvtársi üdvözlettel, s'a többi.
Hat kicsi. Majd dumalunk juliusban. Lesz mirol azthiszem
Szia Fabesz!
Csak óvatosan a kanyarokban. Amikor érkezel meleg kaja és hideg sör fog várni.
Akkor egy ismerősömmel vettünk ott motort anno. Kicsi a világ.
Elvtarsak,
Jomagam Wolfgang Maligan szaktarsat is kepviselem majd, o is regi voros szaki. Majd kitargyaljuk a proletariatus helyzetet Jegor Pavlovics Gurgula elvtarssal, a Putyilov gyar VBK alapszrevezetetol
Udv a gepterembol
Hali!
Salgóbányai buli!
A Virago-s csapat néhány kivétellel, még nem küldte el sem a szállás, sem a kaja pontos igényét (a szombati ebédre és a nyársalásra, ami a tervek szerint pénteken és szombaton éjszaka is lesz). Lassan jó lenne tiszta képet látnom, mert így tudok a tábor vezetésével az árakról, a faházak "rugalmas" elosztásáról is érdemben tárgyalni. Azt szeretném, ha az egész tábor csak a miénk lenne és mindenki nagyon jól érezné magát, de ehhez mielőbb megfelelő információra van szükségem. Továbbra is minden infót a smbt.st@gmail.com címemre várok, mert itt a fórumon külön-külön kell "kibogarásznom"az adatokat. Előre is köszönöm.
ohh köszi szépen, csak mert most akarom lecserélni jah 20w50esre gondoltam, én is szoktam még hidegben is motorozni szal akkor jobb a 15-ös ha hidegben is megyek? köszi szépen amugy :)
Védi a telót, pont ott ahol a szimering a leggyakrabban jár. Szennyeződés, kavics stb ellen. Jó tudni, hogy létezik ilyen kialakításban is. Ugyanos az 1100-es telójára nem lehet a hagyományosan kaphatóakat felszerelni.
Várom majd a fotókat. Meg Tamást is nyüstölöm a videókért.
Köszi szépen! Munka után indulok, lesz vagy este 8 mire megérkezem
Szia
Én a motorba: Repsol 15-50 es olajat használok. Mivel mi elég hidegben is motorozunk. Ha csak meleg időben motorozol akkor jó a 20-50-es olaj is.
Én a Repsol márkát használom, mert ezt javasolták annak idején. De szerintem nem a márka a lényeg, hanem, hogy ásványi legyen.
A kardánhoz hajtómű, (váltó) olaj a jó.
Én mindkettőbe használok egy kis adalékot is.
Azt hogy milyet és minek most nem részletezném. Nem szeretnék megint egy parázs vitát indítani.
De igen! Parázs Motor volt a neve a cégnek.