Ma este kísérleteztem és rájöttem, hogy a váltás technikában van a baj. Ha nem húzom be a kuplungot teljesen akkor csattan. Át kell állnom egy másik kormány-kéz tartásra. Szóval 10 év után újra tanulom. Remek.
Nagyon koszonjuk a szervezest es az erofesziteseidet, hogy mindenki jol erezze magat! De ha beindult a dolog te is lazits azert majd egy kicsit!
Mig el nem felejtem... az sem gond ha nem csak mi vagyunk a taborban. Teszemazt ha a pl egy leanygimnazium evi rendes osztalykirandulasra akarna odamenni, nem kell am elzavarni oket!
Üdv mindenkinek!
mv53-nak gratula! Gondolom most mint a gyerekek számolod, hogy hányat kell még aludni a nagy napig!
Tisztelt fórumozók!
Segítséget kérnék abban, hogy mit érdemes csinálni, ugyanis a 400/535-ös Virágóm hátsó telója kiköpte az olajat! Gondolom a másik már régebben mielőtt megvettem volna, amiről nem is tudtam. Lehet ezeket javítani vagy csere, használt vásárlás? Milyen megoldást tudnátok ti javasolni? Köszi!
nekem is csattan.1ben nagyot(még néha ugrik is egy picit,de 2-3-ban is csattan egy jót...de amióta megvettem ilyen..kb 15 ezret hajtottam már bele,és nem lett se rosszabb se jobb
Nezd meg nem-e kell a bowdenen utanallitani! Lehet hogy csak megnyult es nem emel ki rendesen.
Egyik cimbi 535 ose csinalt igy de o minden valtaskor teljesen visszaengedte a gazt es azert csattant valtaskor. Egyesbe mindegyik csattan.
Kösz a választ. 3 hónapja gyári ajánlottból 3.2 L olaj van benne. Szűrőt is cseréltünk. Szerintem ezzel nem lehet gond. Azt hiszem nem fogok ezzel a kérdéssel foglalkozni. Ha valami szét megy majd akkor megoldjuk.
Hali!
Aki nem jön a szombati gurulásra, annak lesznek helyi gyalogos vagy közeli motoros kirándulási lehetőségek is, amit - szerintem - nem érdemes kihagyni. (lásd a részletes programot)
Tisztelt Jogo+debreczi71
Szívesen mennénk veletek együtt, csak mi előbb indulunk, mert 9 óratáján már Hatvannál kell jánunk, hogy Pásztóra is be érjünk 10 ig, de hát majd a végállomáson találkozunk.
Az időjárás éppen kellemes nyárelejinek ígérkezik a hétvégére.
Mivel a szombati csoportos gurulásról lekésünk, majd csak találunk magunknak egyéb tennivalót.
üdv az útrakelőknek.
Tökéletes, és az időpont is sztem. Aki jön, az jelezze, meg azt is, hogy melyik tali pontra, hogy tudjuk azt, hogy várjunk e, ha netán késne néhány percet.
Szia Jogo.
Én jövök meg szerintem 5.50 Laci is.
Ha maradt a Gödöllő elötti benzinkút akkor ott találkozzunk.
Fél vagy háromnegyed 10 körűl, ha nem akkor beszéljük le lassan.
Persze. Egyenlőre az izgat legjobban, hogy hogyan tudom majd a váltót kezelni /ismert okok miatt/. A Viragon átalakítottam igy tökéletes és kényelmes,de biztos sikerül valami megoldást találni.
Ott a helyszinen csak ráültem de igazán az izgalomtól semmit sem láttam. A teszt motorokat pedig nem próbáltam ,mert nem gondoltam .hogy nekem is lesz egy.
Sziasztok
Fixálhatnánk a szombati indulást Salgóbányára. A Gyáliakkal, meg aki odajön, 9h-kor találkozunk a Kőrösi úti Penny parkolóban, Gyálon.
A többiekkel mikor, hol, és kik jönnek Bp környékéről?
A tábor csak a miénk lesz.