Ezen ne izgulj. Faház van dögivel, nálunk is van még 2 hely, kaja meg nehogy már pont annyi főre legyen főzve, ahányan rendeltek. Ezt nem lehet megcsinálni, sztem 1 fő, +,- rendelés semmit nem játszik. De az enyémből ehetsz, sőt még a sörömből is ihatsz. Mákpálinkám az nincs, de majd szerzünk valahonnan.
A kilométer nagyon kevés ahhoz, hogy tönkre menjen. Egy hónapja segédkeztem egy 750es megvételénél. 90000 van benne és vaj a váltója(pedig nő hajtotta) az enyémbe is 52000van és csak az első 1be rakáskor csattan. Igaz akkor jó nagyot, de utána már nem csinálja. Olajba mennyi van? Nem csak km. idő is kérdés!
Ha esetleg nem jön össze a dolog, megkérhetlek olajelhozásra? Robintól kértem 4liter 20w50es Gulf olajat. Felhívom,hogy mennyi a kár és átdobom a zsét ha elhozod!
Visszanéztem. Május 25én leadtam az igényemet, amit másnap visszaigazoltál, azzal,hogy vasárnapra kérek e reggelit. Ezt is megválaszoltam, mégpedig igenlően 27.én amit aznap visszaigazoltál. Ezek után nincs több mondanivalóm. Legfeljebb este hazahúzok.
Hali Mindenki!
Többet már nem írok a salgóbányai bulival kapcsolatosan.
Nincs infóm : Casaba, Sibra, Katana750 szállás és kaja igényeiről.(mikor jönnek, sátor vagy faház, illetve hányszor és mikor kell kaja) Holnap megyek egyeztetni a táborvezetésével mindezekről. Ha nincs visszajelzés - lehetőleg még ma - , akkor az Urak önellátók lesznek, ha jönnek.
Most összesítem a beérkezett adatokat és, ha még lesz kérdésem azt még ma elküldöm.
A parttól visszafelé a második utca szélén ,ha arra sétáltál biztos láttad .Ez állt kívül a sátor előtt, elég egyedi a lábtartótrepnikkel meg a hátsó bukókerettel ,nézd meg az adatlapomon.A tiedét láttam a fényképen de élőben nem emlékszem ,pedig jártunk lent a parton
A parton voltunk a csúszdától jobbra, ahol a sétáló út ment . Két virágládánál kellett bemenni , lerakott kockaköveken . Ti merre voltatok? Nem láttál egy piros virágót oldaltáskákkal?
Köszönöm a kimerítő válaszod. kalmi biztos csak udvariaskodott mert a befecskés blokkon nem lehet az alapjáratot levinni gyök kettőre Gratulálok még egyszer az új vashoz és további balesetmentes kilométerek ezreit kívánom neked!
Sajnálom ,hogy nem jött össze vártam a hívásodat,de én nem tudtam kezdeményezni mivel nem tudtam a számod.Volt jó pár virágó az biztos ,de a tulajok a hűvösebb helyeken voltak mint ahogy én is.
Köszi Gergő élni fogok vele.Néhány kérdésre már válasz adtál,köszönöm a linket megkereslek benneteket.De bárhogy alakul természetesen ezt a fórumot nem hagom el ,mint ahogy Te sem.
Persze Viktor, hívj nyugodtan, bármi kérdésed van, a számom a régi!
Óriási volt a fesztivál, nagyon jó idő és hangulat volt! A mellékelt ábra is mutatja, hogy érdemes eljönni. Nem csak a nyeremény motorért, hanem minden másért is. Rengeteg volt a külföldi. Még angolokat sőt svédeket is láttam!
A nyeremény sportstert természetesen megvizsgáltam. Ugyanaz a technika mint régen, csak befecskendezős, így bármilyen hőmérsékleten, bármilyen körülmények között könnyen fog indulni. Illetve elől hátul ABS van rajta. A fényezése gyönyörű matt homok színű!
Szerintem nagyon fogod élvezni! Baromi jó kis motor!
Jelenlegi ára ha jól tudom kb 3,5 millió Ft.
Még egyszer gratulálok, és hívj, bármi kell!
Nomeg persze szeretettel várunk a Sportster fórumon is! http://forum.index.hu/Article/...
Üdv mindenkinek! mv53 GRATULA a motorhoz! Én is regisztráltam de hát nem jött össze , a találkozó egy igazi nagy buli az biztos. Legalább egy közülünk való motoros nyerte a sporit, nem egy előre levajazott ember, akinek van vagy három. Sajnos a telefonszámodat a reggeli kapkodásban elütöttem mást hívogattam. Pedig szívesen találkoztam volna veled, volt sok virágó az bíztos.
A kérdésed nem csúnya hanem reális ,de esküszöm nem tudom és ott nem is kérdeztem ,de tudod "ajándék lónak ne nézd a fogát". Maga a motor új és gyönyörű. Gergő/kalmi79/ mint szakértő szerintem majd tud választ adni ,ha olvassa.
Már lovaglod is, vagy csak később adják át?
Többet már nem írok a salgóbányai bulival kapcsolatosan.
Nincs infóm : Casaba, Sibra, Katana750 szállás és kaja igényeiről.(mikor jönnek, sátor vagy faház, illetve hányszor és mikor kell kaja) Holnap megyek egyeztetni a táborvezetésével mindezekről. Ha nincs visszajelzés - lehetőleg még ma - , akkor az Urak önellátók lesznek, ha jönnek.
Most összesítem a beérkezett adatokat és, ha még lesz kérdésem azt még ma elküldöm.
Óriási volt a fesztivál, nagyon jó idő és hangulat volt! A mellékelt ábra is mutatja, hogy érdemes eljönni. Nem csak a nyeremény motorért, hanem minden másért is. Rengeteg volt a külföldi. Még angolokat sőt svédeket is láttam!
A nyeremény sportstert természetesen megvizsgáltam. Ugyanaz a technika mint régen, csak befecskendezős, így bármilyen hőmérsékleten, bármilyen körülmények között könnyen fog indulni. Illetve elől hátul ABS van rajta. A fényezése gyönyörű matt homok színű!
Szerintem nagyon fogod élvezni! Baromi jó kis motor!
Jelenlegi ára ha jól tudom kb 3,5 millió Ft.
Még egyszer gratulálok, és hívj, bármi kell!
Nomeg persze szeretettel várunk a Sportster fórumon is!
http://forum.index.hu/Article/...