Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenféle képen készülünk. Jövünk haza a nagy motoros túránkról, s ott a helyünk.
A Delphi nem lehet drága akksi, mert az esztergomi Suzukikba is ezt a márkát szerelik.
Igen rendben haza értünk.
A DTM-en már itthon aludtam egy jót.
Majd teszem fel a fotókat.
Klasz volt az egész találkozó, és a Tátrai túra is.

Az a műanyag bigyó mire jó az első telón?
Szia Fabesz!
Ok. Szállás, kaja. Legkésőbb 14 órakor már a táborban leszek. A telefonszámomat a SMBT honlapon megtalálod.
Szia RC51!
Bocsi, hogy így ismeretlenül írok neked. De szoktam olvasni ezen fórumot. Látom, az itthoni címedet és olyan ismerős. Te nem árultál motorokat a 90-es évek elején itthon?
Üdvözlettel: Gábor.
Azt nem tudom nézd me g a tieden hogyan van kialakítva és hátha jó rá.
Ja vannak ilyenek.
Józsi!

Én idén szedtem ki a sporiból a gyári 2005-ös HD-Delphi akksit. 9 éves volt. Azt gondolom nem véletlenül kerül bele 50 ezerbe....
sziasztok!
egy kérdés, ti milyen motor és kardán olajat szoktatok a vasba tölteni?
Tisztelt RC51
Feliratkozom a vendéglistádra: motor,1fő, sátorhely.
( néhány percig eltartott, míg kapcsoltam, a nyársratűzött szalonna lehet a szalko.)a többit tudom, pl. folyadék alatt biztos tejet vagy kakaót értesz...
Köszi szépen!
Yuasa-t vettem, 260A indító árammal. A Varta 200-at tud. Kíváncsi vagyok ez meddig fogja bírni.
Nem! Erre van egy un. terheles vizsgalo. Ez az akkura kapcsolva egy bizonyos terhelest bizonyos ideig terheli es az eso feszultsegbol kalkulalhato az akku egeszsege. 5 eves akku olyan mintha egy 90 eves bacsikat kernel meg 100 meter lefutasara. Mondjuk hallottam mar 8 eves uzemelo akkurol is es 95 eves maratont futorol is.
Bocsi, pezsgek egy kicsit.Minden nap megnézem a fórumot de ritkán szólok hozzá...
Szóval akksit cseréltem nemrég. Az Unibat 5 évig bírta és még bírná egy darabig, mert csak a hűvös reggeleken nem volt elég a szufla benne, ill. az indítóáram. A fickó rámért, a feszültség rendben volt de az indítóáram 100A volt csak. Nem tudom milyen műszere volt hozzá. Sima multiméterem van, azzal is lehet indítóáramot mérni? Hogyan? Köszi előre is!
Na skacok. Nincs semmi valtozas ne aggodjatok. July 12 azaz szombat. Reggeltol lehet erkezni este lesz a szalko porgetes. Itt a cim:
Arnot Petofi ut 133.
Ez a fo utca nem kell leterni semerre sem. Masodik templommal szemben ha delrol Miskolc felol erkezel a faluba. Csak emlekeztetoul: kaja lesz szalko , kenyer es a hozzavalo zoldseg formajaban de folyadekrol mindenki maganak gondoskodjon. Kocsma kozel van ha muszaly. Ha meg bezar akkor nyitunk egyet az sem gond.
Akkor most szeretném fixálni a foglalásomat. Péntek este érkezek, 1 motor 1 fő 1 sátor. Vacsora, nyárs, ebéd, mindent kérek, Köszi!
Hazaértetek rendben Zsoccca? Nálunk minden OK volt, mondhatni eseménytelen (és kanyartalan) volt haza az út.
Köszi Brumi!
Drag-ra írják, jó lenne a Viragora is? Jó megoldás a konstrukció...
Sziasztok van valakinek eladó nyeregtáska tartója?
Kösz!
Fabesz nézd meg hátha jó a Te vasadra! Könnyű feltenni, csak kihúzod a két telót komplett a tartóból és ezt ráteszed,aztán vissza.
http://www.ebay.de/itm/Federga...
így talán jobb: link
Szia!
Neked talán a gyáli Penny van közelebb. Ez a Nagykőrösi úton, ha mész Gyál felé, a Budapest vége táblánál lesz bal oldalon:
https://www.google.hu/maps/sea...!3m4!1e1!3m2!1sniiKAcKsWlbneW2nBTRjN
A!2e0?hl=hu
En kernek csorgatos alapanyagokat, kosz.
Elvtarsak,
Melyik Auchan? Melyik Penny? Lsz pontosabban irjatok meg, en nem voltam korabban veletek.
Udv a gepterembol
1 Katana750 + Barát
2 5,50
3 Zsoccca & Beja
4 Jogoék

Még valaki?