Minden motornal van bizonyos "hezag" a fotengely es a hatso kerek mozgasa kozott. Eszek kis "hezagokbol" adodnak ossze azaz a a fogaskerekek a fotengelyrol a kupplungra a valtoban 2 kerek kozott majd a kardan meghajtasnal. Ez ha "normalis" akkor felbakolt motornal sebessegbe teve a hatso kereket pedig ide oda mozgatva kb 5-10 centi is lehet a gumi kulso reszen merve. Ha ez nagyobb es zavaro akkor igy felbakolva mozgatva a kereket talan megallapithato hol nagy a logas.
Első bejelentkezésem esetén pár szó, előzmény.
Mindig imádtam motorozni, régen és most is, újból, immár életem derekán túl.
1967, 125 c3 vel kezdtem, 175c3 vel fejeztem be, most 535 el kezdtem újból. Azt hiszem már elég jól megülöm.
Viszont úgy néz ki, üldöz a sors.
Előző négykerekűm Citroen Piacassó, mindvégig "bologatott", ami azt jelenti, gázadás, gázelvételnél lötyögott, bukott, rugott vagyis mintha nem illeszkedett volna valami pontosan a hajtásban. Sokat balhéztam a szervízzel, végül is eredménytelenűl.
Most az 1997-es Virágóm ugyanezt teszi. Óvatosan kell gázt adnom, mert ugrik, nem a lóerőtől, hanem valami más illesztés vagy kopás miatt.
Nem ültem még más Virágon, de nem hiszem, hogy nem normális dolog.
Bocsi, hogy a godommal kezdek nálatok, de még igen kevés a motoros imerőseim száma.
Sziasztok ! Nagy XV-hez keresek levegőszűrő tömítő gumi gyűrűt, mivel az enyém nagyon kinyúlott, akinek van felesleges , szívesen megvásárolnám. Ha esetleg más beszerzési forrásról tudtok, osszátok meg légyszíves ! A 750 XV ugyanaz szerintem. Köszönöm.
Sziasztok!
Szerencsesen egyben hazaerkeztunk. Mindenkinek megegyszer nagyon koszonom hogy meglatogatott es kulon koszonet 5.50-nek a meghivasert es a nagyon finom halaszleert. Felesegem es en nagyon koszonjuk.
A kamerat reszlegesen gyorsan megjavitottam most megy. http://107.144.139.2:8080
Sziasztok ! Nagy XV "normál" felváltásoknál szépen veszi a sebességeket, jól gyorsul. Ha sebességváltást követően " hirtelen " ráhúzom a gázkart, ötödikben néha megtorpan, durrog, majd felveszi a fordulatot , és megy tovább. A többi sebesség fokozatban nem csinálja forszírozott gázreakciónál. Valaki találkozott hasonló problémával ? Előre is köszönöm a segítséget ! Szép napos időt mindenkinek .
Nem bádog, rétegelt lemez polc hulladék.
Sajna a bádogot nem tudom így alakítani, vagyis íveset akartam, csak nem kaptam hozzá ívet, úgyhogy ha már szögletes akkor a fával egyszerűbb nekem.
Elkészült végre az oldaldobozom.
Már rég voltam vele hosszabb úton, de most hétvégén mennék már valamerre. A Tisza-tóhoz gondoltam egy csobbanással egybekötött gurulást.
Van kedve jönni valakinek?
Eddig 3 motor van, 4 fovel. Szallasok olcso panziokban, de viszunk satrat is, sosem lehet tudni :-) Kajat abc- ben szoktunk venni, de a kinti ettermek arai lenyegesen baratibbak az itthoniaktol, ha eppen fottkajara vagyik az ember.
Első bejelentkezésem esetén pár szó, előzmény.
Mindig imádtam motorozni, régen és most is, újból, immár életem derekán túl.
1967, 125 c3 vel kezdtem, 175c3 vel fejeztem be, most 535 el kezdtem újból. Azt hiszem már elég jól megülöm.
Viszont úgy néz ki, üldöz a sors.
Előző négykerekűm Citroen Piacassó, mindvégig "bologatott", ami azt jelenti, gázadás, gázelvételnél lötyögott, bukott, rugott vagyis mintha nem illeszkedett volna valami pontosan a hajtásban. Sokat balhéztam a szervízzel, végül is eredménytelenűl.
Most az 1997-es Virágóm ugyanezt teszi. Óvatosan kell gázt adnom, mert ugrik, nem a lóerőtől, hanem valami más illesztés vagy kopás miatt.
Nem ültem még más Virágon, de nem hiszem, hogy nem normális dolog.
Bocsi, hogy a godommal kezdek nálatok, de még igen kevés a motoros imerőseim száma.
Csocsó
Rozi
Igen passzol,kómányra szerelhető,szerintem XV125-re pont megfelelő.
Tizenhárom ezer.
Üdv. Jenő.
Van egy un. univerzális, kiváló állapotu eladó plexi, méret 49x43cm. Én XV 535 -re használtam.
T.sz: 30 2240 741
Szerencsesen egyben hazaerkeztunk. Mindenkinek megegyszer nagyon koszonom hogy meglatogatott es kulon koszonet 5.50-nek a meghivasert es a nagyon finom halaszleert. Felesegem es en nagyon koszonjuk.
A kamerat reszlegesen gyorsan megjavitottam most megy.
http://107.144.139.2:8080
Gratulálok, nem picit irigyellek.
A tárcsáid hogy bírták a gyűrődést?
Lassan nekem is aktuális lesz egy felszab vagy a csere.
http://energiaoldal.hu/hogyan-...
Sajna a bádogot nem tudom így alakítani, vagyis íveset akartam, csak nem kaptam hozzá ívet, úgyhogy ha már szögletes akkor a fával egyszerűbb nekem.
Elkészült végre az oldaldobozom.
Már rég voltam vele hosszabb úton, de most hétvégén mennék már valamerre. A Tisza-tóhoz gondoltam egy csobbanással egybekötött gurulást.
Van kedve jönni valakinek?