Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Jogo!
Írjál légyszi mailt a szándékró,mer én nem találom a címed.
Persze. Úgyis jönnek tudtommal a Jogoék is, úgyhogy kettőt foglalunk. Gyertek együtt!
Ok. szombatra 1 sátorhelyet nekem foglalhatnátok ,köszi.
Az a helyzet,hogy mi átmegyünk vasárnap a Balatonhoz, Szántódra egy koncertre és csak hétfőn jövünk haza. Így tervezzük. Aztán,hogy mi lesz? Majd meglátjuk.
Szia Katana!
Látom Ti pénteken mentek ,én szombaton szándékozom,mikok jöttök vissza?
Igyekszem. Csak most tudtam dumálni vele és neki is jó a péntek, úgyhogy alapozunk. Titeket meg várunk. Gondolom a Janóék ott lesznek, úgyhogy unatkozás nem jöhet szóba.
Akkor kérném szépen!
Mi csak délután tudunk indulni. mert a fiuk még szombat délelőtt is dolgoznak. Vigyázz a Jocóra, nehogy délutánig baja legyen !
Szia Katana!

Természetesen tudok, sajna azon a héten készenlétes vagyok, ezért nem jelentkeztem a bulira, de annyi időm lesz, hogy egy kis időre kiugorjak
@robin62. Tudnál az idén is hozni olajat? Most 20w50 kellene, az öreg virgácsban kipróbálnám! A salgóbányai összejövetelre gondoltam. Ha van akkor 4 liter kellene!
Józsi, írtam egyet privátban.
Szia Gábor! Még az is lehet,hogy pénteken. Most derült ki,hogy holnapra nincs meló. Megbeszélem a Jocóval a dolgot. Ha nem, akkor szombaton mindenképpen megyünk már délelőtt.
Sziasztok !

Szombaton 14 óra körül indulunk Pécsről a gerjeni kulturális programra. Jön még valaki a könyékről ?

Katana és Jocó jöttök ?
erik te is ott leszel juli 12-en a bulimon?
Azért ez nem túl jó. Már mint a vizsga nélküli autózás motorozás. Időnként azért nem árt ha hozzáértők átnézik a járműveket. Nem csak a vezető lelkiismeretére bízzák mások és a saját életét.
Nincs vizsga. Amit kell fizetni motorra autora truckra az csak a rendszamon a matrica evente. A chevy-re fizetek 100 dollart a motorra meg talan 40-et evente. Ennyi. Azt is postan kuldik. A motorra biztositas sincs. Kothetek de nem kotelezo igy most nincs is.
Az a fajta forgalomba helyezési procedúra nincs mint nálunk? Itt ha másik tank, esetleg más méretű gumi kerül az autóra, motorra, akár még ki is rúghatják a vizsgáról. Jól értem nálatok nincs időszakos műszaki vizsga se?
Persze. Epitessz egy akarmilyen jarmuvet es kapsz rendszamot ra. Egy akarmilyen szerviz ad egy papirt hogy ok a gep es kesz. Nincs vizsga. Egyebkent sincs itt vizsga semmilyen jarmure.
És az ilyeneknek van rendszáma?
Tegnap esti talalkozo erdekessege. Elfelejtettem megkerdezni milyen motor ketyeg benne de V8.
Szia Brumeszkosz!
A cím: smbt.st@gmail.com.
Skacok
Akiket érint. Sajnos nem tudunk menni Gerjenre.
Oké ha leértem csörgök, meg összekotrom a havert is valahol.