Az a helyzet,hogy mi átmegyünk vasárnap a Balatonhoz, Szántódra egy koncertre és csak hétfőn jövünk haza. Így tervezzük. Aztán,hogy mi lesz? Majd meglátjuk.
Igyekszem. Csak most tudtam dumálni vele és neki is jó a péntek, úgyhogy alapozunk. Titeket meg várunk. Gondolom a Janóék ott lesznek, úgyhogy unatkozás nem jöhet szóba.
@robin62. Tudnál az idén is hozni olajat? Most 20w50 kellene, az öreg virgácsban kipróbálnám! A salgóbányai összejövetelre gondoltam. Ha van akkor 4 liter kellene!
Szia Gábor! Még az is lehet,hogy pénteken. Most derült ki,hogy holnapra nincs meló. Megbeszélem a Jocóval a dolgot. Ha nem, akkor szombaton mindenképpen megyünk már délelőtt.
Azért ez nem túl jó. Már mint a vizsga nélküli autózás motorozás. Időnként azért nem árt ha hozzáértők átnézik a járműveket. Nem csak a vezető lelkiismeretére bízzák mások és a saját életét.
Nincs vizsga. Amit kell fizetni motorra autora truckra az csak a rendszamon a matrica evente. A chevy-re fizetek 100 dollart a motorra meg talan 40-et evente. Ennyi. Azt is postan kuldik. A motorra biztositas sincs. Kothetek de nem kotelezo igy most nincs is.
Az a fajta forgalomba helyezési procedúra nincs mint nálunk? Itt ha másik tank, esetleg más méretű gumi kerül az autóra, motorra, akár még ki is rúghatják a vizsgáról. Jól értem nálatok nincs időszakos műszaki vizsga se?
Persze. Epitessz egy akarmilyen jarmuvet es kapsz rendszamot ra. Egy akarmilyen szerviz ad egy papirt hogy ok a gep es kesz. Nincs vizsga. Egyebkent sincs itt vizsga semmilyen jarmure.
Írjál légyszi mailt a szándékró,mer én nem találom a címed.