Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ,nekem nagyon bejött,de amúgy is szerettem a találkozót mindíg.
Csúnya a kérdés de mennyibe fáj egy ilyen gép újan ,mert gondolom új?
Az egésznek a menete a következő:A Harley -Davidson Open Road Fest oldalán regisztrálni kellett ,ehhez facebook fiók kell/előtte való napokban regisztálam,csak ezért a facebookra ,mivel nem szeretem/.A regisztáció után kinyomtattam a jelentkezési lapot az azonlévő vonalkódot a belépéskor kapott karszalagban lévő csippel a fesztivál területén a kijelölt helyeken összehozták számítógépen. A sorsolás maga ugy történt, hogy elinditották a programot és az kidobott egy nevet . Én már egyideje járok Alsóörsre mindig sorsoltak ki motort de nem emlekszem ,hogy mikor volt ,hogy a helyszínen át tudták adni a nyereményt. Különben a helyszinen történt átadás csak a müsor része a hivatalos átadás Budapesten történik majd meg Kb 2 hét múlva .
Nagyon szivesen elmennék Salgóbányára de az nekem nagyon nagy távolság ,de ha átkalandoztok a Duna innenső oldálára természetesen ott leszek az újjal ,a régivel mindegy.
Szia kalmi79! Köszi a gratulációt sajnálom ,hogy nem találkoztunk a fesztiválon. Remélem fordulhatok hozzád segitségért mint a típus nagy ismerőjéhez.Nem szándékozom eladni semmiképpen ,de ha már itthon lesz csak akkor tudom eldönteni,hogy hogyan tudom használni ,mit kell alakítani hogy , használni tudjam.Az öregtől sincs szívem megválni nagyon összenőtünk,de a szomszéd amint megtudta mitörtént azonnal jelentkezett vevőkent.Tudom jó gazdájá lenne.Meg van a tavalyi telefonszámod felhívnálak ha az jó még és nem zavarnálak .
Üdv : Viktor
Nem semmi! Gratulálok! Tényleg, hogy megy ez?
Akkor neked bejött ez a találkozó!
Egyáltalán,hogy van ez? Valami tombola vagy mi alapján sorsolnak? Legyél egy kicsit közlékeny! Nem sokan ismerik itt, hogy mi merre hány óra! Köztük vagyok én is.
Szevasztok! A hír igaz, szem és fültanúja voltam a sorsolásnak.
A hétvégén Salgóbányára azzal gyere!
helyre... csak este sok volt a pia :)
mv53!
Gratulalunk! jobb hejre nem is kerulhetett az a spori! Haverom mondta hogy valami Majoros Viktor vagy ki nyerte a gepet! Egybol beugrottál! Tudtam hogy te leszel! Szívből gratulálunk! Ne add el! Hasznald egeszséggel! Széles utat hozzá! Megérdemled!
Nem nem. A Harley facebook oldalan fent van névvel fényképpel
Gratulálok!
Gratula! Remélem nem ugratsz!
Köszönöm a gratulációkat egyenlőre még nekem is hihetetlen, hogy ekkora mákom volt.
Gratula!
Szia Laci! Mi is hazaverettünk, de előtte áthajókáztunk a Dunán. Fél 10 körülre hazaértünk. A múlt heti prágai leégésre tegnap rádolgozott a nap, úgyhogy vedlek mint a kutya. Elsőre nincs kullancs, de ha erőre kapok majd átvizsgáltatom magam! Soha rosszabb bulink ne legyen mint a "Gerjeni Duna-rock találkozó"! Dragjanónak köszönet a piahűtésért és a fogadtatásért, Mező Lacinak meg a programokért. Még a nekem egyébként motorgyilkolásnak tűnő showműsor is tetszett. Lacikám, téged valószínű utálnak a szúnyogok, mert rajtam van rendesen csípés. Nem igaz,hogy nem tudok annyit inni,hogy ne szeressék a véremet!
Nem semmi! Gratulálok!
mv53 gratulálok.
Sziasztok
Rendben hazaértem még délelőtt. szerintem a fele hazautat átaludtam, mert nem sokra emlékszem annyira sima és unalmas a 6-os út Pakstól. Viszont Gerjenben remek hétvégét töltöttünk. Dragjanó mindenben segítségünkre volt, a rendezvény látványosra és zeneileg is magas színvonalúra sikeredett. (a bambi is jól
fogyott...)
üdv mindenkinek
Ja, aki a fűben aludt, mint mindenki a kempingben, keresgéljen magán kullancsot! én nem találtam. A szúnyogok meg alig voltak, pedig a Duna közel volt.
Örülök, hogy nem hagytam ki Gerjent.
Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy örömhírt Az idei Harley fesztiválon én nyertem meg a Sporit.
Ok. Akkor nem várunk senkire.
Szia!
Mivel úgynézett ki ,hogy egyedűl mennék én más programot csináltam a családdal, így ezt kihagyom, bocsi.
Na kérem! Mégis itthon. Jocó barátomnak hirtelen kórházba kellett vinni az anyukáját és néhány perce került orvos elé. Így ma már nem megyünk. Érdeklődnék,hogy holnap mikor tervezi az indulást aki megy Gerjenbe? 5.50 Laci, meg a Janó már hívott, szúnyogriasztót vinni kell! A fenébe! Elég döcögősen kezdődik a dolog. Jó lenne kora délelőtt lehúzni! Délután Robág is jön néhány pécsi motorossal.
Urak! Mi lassan elpárolgunk Gerjen irányába. Aki jön, annak jó utat! Aki csak bele a vakvilágba, annak is! Sziasztok!