Most néztem a Keeway honlapját én is, és nincs rajta a Supershadow, csak valami Cruiser 250, ami hasonló. Ezek szerint továbbfejlesztették, és már nem gyártják a Virago utánzatot?
Nem az ívvel van problémám hanem a síkkal ,mivel az 535-nél a sárhányó sikjából kiemelkedik a lámpa helye nagyjából olyan formában mint a másiké ,csak nem biztos hogy passzol is.De lehet,hogy valaki látta már mind kettőt.Köszi Üdv Viktor
Szia!Az egészet cserélni kell,csak azt nem tudom, hogy a sárhányón passzol-e a másik helyére.Ha lenne használt eredeti azt tennék, de egyenlőre nincs.Ötletként merült fel.köszi Üdv Viktor
Én rákérdeztem tőlük, azt mondta nekem a fickó, nem igazán éri meg, inkább lehet jobban az ha csináltatsz...lehet baromságot mondott, de én is rákérdeztem...
Még a mintájául szolgáló 250-eséhez képest sem ugyanaz, de passzol rá. Ha kompletten veszed, akkor biztosan átszerelhető, csak a búra nem fog passzolni.
Sziasztok!Azt nem tudja valaki ,hogy a keeway supershadow hátsó
lámpája jó e az 535-re,képről nagyon hasonló,ha olyan helyen jár valaki megnézhetné.Üdv Viktor
Köszi Végyé. Én kérdeztem pár nappal ezelőtt az oldaltáska tartót, meg is nézem. Én is turkáltam a garázsomban és találtam egy XV 535-höz egy bal első lábtartót a sebváltó karral és rudazattal együtt ha valakit érdekel!
XV250 es urak
Ha valakit érdekelne, van keeway katalógusban van oldaltáska tartó a katalógus szerint potom 1128 ft ért.
Más:
Ha valaki venne, vagy lenne olyan szives és megnézné a keeway nél a csomagtartót, háttámlát az számoljon már be legyen szives, nekem is jó lenne egy készlet.
köszi
Szia Gyuri,
itt vannak a méretek:
a háttámlát rögzítő alsó csavarpár 17 cm, a felső 16 cm távolságra van egymástól, az alsó és a felső csavarok között pedig 4 cm a furattávolság. Szerintem össze kellene szerelni a csomagtartót és megmérni a rögzítő elemen a furattávolságokat.
Kösz előre is Doki62
Keres rá a keeway.hu lapra és megtalálod a szentendrei címüket!Nagyon rugalmasak! Én úgy vásároltam hogy a raktárost megkértem hogy mutassa meg az alkatrészt és utána számláztattam! PL irányjelzőket , első lámpát! Atank alatti krómos burkolatot pl 560ft.-ért vettem 2008.-ban a fesszabályzót 3900ft-ért! A krómos csep forma, a légszűrö bemeneti, minimális alakítást igényel! Üdv : Balázs
Sziasztok! Azt olvastam a fórumon,hogy az 535-höz jó a Keeway csomagtartó és háttámla. Állítólag olcsó szép és erős! kérném,hogy aki tuja hogy hol lehet ilyet venni legyenszíves írja meg. Lehetőleg Bp vagy Pest megye. Előre is Köszönöm a segítséget m Üdv
Hogyan, kivel miről?
Mi nem éri meg?
végyé
http://www.vatera.hu/labtarto_...
Ezt az előretolt lábtartót találtam,ha valakit érdekel, elég csinos darab :)
http://www.vatera.hu/yamaha_xv...
Itt (vagy bármely másik terméknél) kérdezhetsz a csókától.
lámpája jó e az 535-re,képről nagyon hasonló,ha olyan helyen jár valaki megnézhetné.Üdv Viktor
Magát a tartót nézted meg személyesen vagy csak a katalógusban?
végyé
Pedig ott van jobbra fent a honlapjukon alkatrészkatalógus felirattal
http://www.keeway.hu/katalog.p...
végy
é
Köszike :)
Én úgy láttam a váz tök ugyan olyan mint az XV250-é ezért a csapnak is olyannak kellene lennie, akkor meg a csap is jó.
végyé
Képet nem, de ha letöltöd a keeway oldalról a cruiser katalógust ott benne van.
végyé
Engem érdekelne, képet tudsz mutatni?:)
Ha valakit érdekelne, van keeway katalógusban van oldaltáska tartó a katalógus szerint potom 1128 ft ért.
Más:
Ha valaki venne, vagy lenne olyan szives és megnézné a keeway nél a csomagtartót, háttámlát az számoljon már be legyen szives, nekem is jó lenne egy készlet.
köszi
végyé
itt vannak a méretek:
a háttámlát rögzítő alsó csavarpár 17 cm, a felső 16 cm távolságra van egymástól, az alsó és a felső csavarok között pedig 4 cm a furattávolság. Szerintem össze kellene szerelni a csomagtartót és megmérni a rögzítő elemen a furattávolságokat.
Kösz előre is Doki62