Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.Amit én az üzembehelyezésről tudok a következő:
Az átirás ,erdetvizsga forgalmi. ez volt 39 000. Érvényes volt a müszaki és volt rajta magyar rendszám.
Ehez jön még neked a következő:
Rendszám ára,müszaki vizsga a KPM-nél egyedi üzembehelyezési papír 12000ft,müszkivizsga dija 2700ft.,számazásvizsgálat az okmányirodában 8000ft volt két éve,regisztrációs adó,ez függ a motor évjáratától egy 92-től 95-ös évjáratig kb 50 000 ft.
Ha ezt mind összeadod akkor jó esetben 120-130 ezer ft.
De pártunk és kormányunknak kell e Te pénzed is a semmiért.
Mennyi volt cakk-pakk forgalomba helyezés nélkül? Az spec több lesz, mint 60-70 eFt, arra készülj. Egy laza belföldi átírás 50 ruppó magasságában van motorra (17 eFt eredetvizsga, 13 eFt átírási illeték - 24 Ft X 535 ccm, 12 eFt törzskönyv + forgalmi, plusz egyből biztosítást is kötni kell, ami megintcsak néhány ezer).
Szia engem is érdekelne a motorról készülot fotok, na meg az üzlet részletei.
Szép napsütéses időben kitolom az udvarra, készítek róla párat. Üdv
Szia!És a képek hol maradtak a vasról?Üdv daffos
Szia 1111 euro volt az ára + szállítási, és egyébb költségek + forgalomba helyezés, kb: 60-70 ezer (remélem megáll ennyiből).A motor maga gyönyörű, szalon állapotban,eredeti gumikkal, 16000 km. 8 éve nincs érvényes vizsgája, előtte 2 nő tulaj.(bár ez nem tudom, hogy előny-e). Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet.
ÜDV (napos meleg időt)
sajnos nem jók a méretek, de kösz a segítségedet
üdv Doki62
Halli ! Lehet kapni készem vw bogár sildet! "szemöldököt 3 rongy az ára! Keres rá a bugpast. hu lapon ha jóirtam! Golf zrabant fényszór átmérőben ha jó a te lámpádra! Minimálisan lehet az íven szűkíteni bővíteni! Próba ha összejön nyertél!
Sziasztok! Shildet szerethék gyártani xv 535-ös első lámpára. Tudna segíteni valaki egy rajzzal? Előre is köszönöm. űdv.
Akkor a közös dobos hozzászólásom törölve, de a gyertya a mérvadó továbbra is.
Szevasz Blackiex! Köszönöm a választ, de ezt a közös dobot nem ismerem. Az enyémen sima cső van, még folytás sem volt benne,én barkácsoltam bele. A gyertyát még nem tudtam megnézni, talán holnap.
Üdv
Ma olvasgattam a CSAMOVÁk lapon a keeway ss250 motorosok kálváriájit, hogy mit össze szivnak vele............
Mit ne mondjak álldom az eszem hogy nem azt vettem.
Mocivásárláskor volt kb 650 ért egy vadi uj, használt meg olyan 3-350 ért.
Aztán meglett az xv250 500 ért azt hiszem jobban jártam ezzel a 15 évessel mint egy uj vagy 2-3 évessel keeway el.

végyé

végyé
Üdv!
Volna eladó szerelésből kimaradt v2-es alkatrészek!
PL:vt500, vt600,vt750 .yamha xvs 650 dragstar.,xv535 és xv750.
+kawasaki zx 6r.
Tel:06206128887
Email:kaczko12@freemail.hu
Ha jól emlékszem a bazismotor.hu-n láttam ilyen cuccot anno...
Ha 535-ösön volt, akkor mondjuk nem 100 %... :)
Más a blokk, amire fel van fogatva.
Hát szerintem arra pedig jó !
XV 700-ra.
Igen, egy kicsit ferdén. Mit mondtál mire kell neked ?
Üdv

Nincs mit visszaállitani.
Ha ki van kapcsolva a riasztó, hatástalan a kiegészités.
A blokoló relé ritkán romlik ugy el hogy behúzva marad.
Ha meg a riasztó döglik be csak ki kell húzni a késes biztositóját.

végyé
Semmi köze a mókának a motor indíthatóságához szerencsére.
A Thor riasztókkal nincs ilyen gond, mert nem rugós-mágneses a kapcsoló, ami működteti, az érzékenység a távirányítóról állítható, stb, stb...
Én azt mondom, senki ne csinálja Végyé után, mert ehhez szakértelem és alkatrész is kell, és ahogy ő is mondta, csak mentette a menthetőt. Vegyetek normális riasztót.
Sajnos úgy nézem, hogy 2-3 centi hiányzik. Ferdén mérted, légvonalban, ugye?
Szia végyé! Lenne egy kérdésem ha valami beba@ik remélem haza is tudsz menni? vagy pár ora alatt vissza állitod eredeti állapotra?
hali!
mennyibe fog megállni kintről?
szép?
Dehogy kókány, egyszerüen hatalmas!
Nekem nem lett volna türelmem hozzá, az tuti, minden tisztelet az alkotónak.
Jól van na, tudom hogy kókány de "mentem ami menthető" :)

végyé