Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és kapcsoló ügyben vizsgálgatom a Pannónia kapcsolóját, kicsi, krómozott, meg jópofa is. Nézd meg, a Vaterán is van elég sok.
Szia!
A Homasitában vettem, kispesten az Üllői úton, 25W-os, és összesen 3 db lógott belőle. (elhoztam mindhármat) De sztem lehet kapni sok autósbolban is, mert gyártják H3-ban, és ilyen van a legtöbb kézi reflektorban is.
Szia Hol vetted a 6V-os izzot és hány W-os?
Hali!

Viktornak igaza van! Ő sajnos már tudja.

Viktor, egyébként hogy vagy, begyógyultál rendesen?

Jó egészséget mindenkinek!
Szia!Próbáld meg itt megkérdezni.www.sugomotor.hu Üdv Daffos
Ha jól látom akkor a bukócsőre van feltéve a lámpa ami nem fordul a kanyarban a kormánnyal, tehát ergo nem világít be a kanyarban lévő útra.DE lehet,hogy rosszul értem a dolgot?
Szevasz blackiex! némi informáciora lenne szükségem :535-ős kormány csapágyat forgalmaznak csapágy boltban? ha igen tudnád a számát? ott lenne ismerős igy olcsobb lenne , posta ,stb : KŐSZI absa07
Sziasztok! Keresek 535-höz felső tankot. Ha tud valaki, kérem, hogy tegye fel a címet. Köszi..
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Ehhen van ni...a szőnyeg kicsit ronda:D
De ha kell csinálok másik képet, ahol esetleg jobban látszik...csak kényszermegoldás volt, amikor láttam a kérésedet..Én xv250-re akartam feltenni de arra sajna nem megy...
Krauzer-re gondoltál már? Minimális mókolással fel lehet tenni 250-1100-as Virago-kra. :)
Sziasztok 535-ösre kéne csomagtartó,de van rajta háttámla ha valaki tud valami megoldást megköszönném.
Helló Dredd!
Mindenképpen érdekelne a kép! Egyébként milyen motoron volt?
Sajnos most hétvégén elutazunk így legközelebb vasárnap este tudom csak megnézni a képet. De ez lesz az első! Köszi mégegyszer!
Köszönöm! Ha aktuális lesz a háttámla projekted, szólj. Addig én is keresgélek még nyilván, hátha... :)
Én maradnék a fénykürtös megoldásnál, csak kirelézném. Az egy alapvetően jó ötlet volt a kanyarba bevillantós használatra.
Megoldottam a kapcsolot kellett megtisztitani de ugy döntöttem nem kötöm rá a lámpákat. Kap egy külön kapcsolot:szerinted honnan vegyek le na ftát egy kulön vezetékkel a föbiztiből? A bekötési rajza ir relét is kell az is? Esetleg a világitás reléjére rá lehet kötni? Vagy az már sok? köszi
Üdv. Én házilag csináltam savállócsőből, polírozva,csavarokkal kb: 2.000Ft . Csak olyan valaki kell aki tud saválló anyagot hegeszteni.
Kaktusz
Szia Csaba!

Nekem van virago konzolom, csak nem tudom, jó-e 535-höz
Annyit tuti, hogy 250re nem jó ...
Amúgy Highway Hawk.
Ha érdekel dobok képeket!
Köszi Kaktusz a tippet, ott néztem előszőr, de én valami olcsóbbra gondoltam !
Hali !
Kicsit későn, de találtam neked egy szinkron belövőt a vaterán itt a linkje, ha érdekel, szerintem nagyon jó!http://honfoglalo.vatera.hu/mo...
Üdv. A Vaterán van kb. 10.000-ért.
Kaktusz.
Helló Motoros barátaim !
A segítségeteket szeretném kérni, hogy nincs-e véletlenül valakinek elfekvőben egy pár nyeregtáska tartó konzolja XV-535-öshöz, megköszönném, ha valaki feltúrna egyet!
Reflektor van . Probaképpen rákötöttem az egyik 12v 55W-os lámpát 3-4 szer müködött aztán nem villant többet hiába nyomkodom a kapcsolot.
Szia

Én ugyan ezzel nem foglalkozok, de lehet hogy savállóból el tudnám készíttetni, egyik ismerősömmel.
Amint jön a jó idő, megyek hozzá háttámlát illetve táskatartót csináltatni :)Ha beszélek vele, rákérdezek..
Nem mondom biztosra, de szerintem elvállalja.
Bármelyik keeway márkakereskedés lerendeli neked, én a minap kérdeztem utána, 6000ft szállítással együtt.
Én is azon gondolkoztam, hogy felhozom az első henger elé, oda a duda alá...és ugyan úgy zsugorcsővel leszigetelem.Mert gyárilag nagyon hülye helyen van...
Először is az izzókat.... Reflektorod van? Elvileg fénykürtnél az villan fel. Lehet, hogy beégett a kapcsoló. Ez attól függ, hány watt öszteljesítményt kapcsolsz egyszerre... 60 W az alap fénykürt, plusz a 6 V-os izzók wattszámának összege. Mennyi is az? Ha jóval több, mint száz, akkor esélyes, hogy kormos lett a kapcsolód...
Esetleg egy 12V / 15-20 A-es relét még beiktathatnál. Nem olyan drága cucc szerencsére és könnyű bekötni is.