Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment az email mv 53!
Szia Viktor! nem tudom passzol-e gondolom valakinek csak van lövése a dologhoz ? no SZIA
Szia Laci!Láttam a lámpát ,ezért tettem fel a kérdést,hogy vajon passzol-e az 535-re.De quseau62 jelezte ,hogy van eredeti bontott
lámpája akkor inkább azt választom .Remélem hamarosan jelentkezik.Köszi .Üdv Viktor
Hát kérem ez egy aranybánya :)

végyé
Itt is van hátso lámpa ócsóér!http://www.kinaimotoralkatresz...
Hát, annyit spec. nem adnék érte, de szép. Ha már kicsivel jobb, mint a keeway-ek, még lehet, hogy meg is éri.
Szia bleckiex!Véletlenül találtam rá.A Bikez.com szerint 2009-es model, Németországba 3999 euró/lifanmotor.de/,de USA-ba is viszik
Üdv Viktor
Kéthengeres motorra szerintem felesleges a négyhengeres szett.
A házi tesztert 1-2 ezerből meg lehet építeni. Ha mérőórást akarsz, akkor is van olcsóbb megoldás, lehet kapni vákuummérő órákat 3-4 ezer Ft / db áron. A lényeg, hogy -1 barig mérjen.
Hali!
Ebben ahidegben semme sincs későn, megfagy a kezem kint a garázsban, meg a motoron is merev minden alkatrész, köszi!
Ez a Lifan LF400 nem is rossz... XV 400 másolat, de szép másolat. :)
Kipróbálnám...
Szép darab, köszi. Sajnos 535-re és nagyobbakra nem jó, mert nem bölcsővázasak, de 250-esre fel lehet műteni, csak a blokk előtti vázcsövekre kell készíteni neki egy lemezt, amihez hozzácsavarozod.
Vagy veszel olcsóért bukócsövet e-bayről és ráhegeszteted...
Az anyjuk valagát a sárgáknak amúgy. 250-400-535-höz csinálnak és potom pénzért, nagy XV-hez egy deka nincs, vagy rohadt drágán.
A blokk ugyanaz, csak fel lett öltöztetve. Most ez van a QJ-250H helyett a modellpalettán...
Szia!535-ös hátsólámpa ?Kell, ha nekem szólt.Dobj egy emailt és meg beszéljük.email:majorviktor@freemail.hu Üdv Viktor
Én csak kitettem, hátha valakit érdekel:)
Nekem van bontott hátsó lámpám ha jó a 8 rugó érte búrástól akkor irj!
Szevasztok a vaterás lelőretólt lábtartóhoz annyit hogy még külön tartőkonzolt kel mókolni hozzá hogy fel tudd szerelni!
Áháh, nagy poén volt :D
Jól van, nem is néztem az adatlapod, meg nem is tudtam hogy Te vagy az :D
Bocsika már :D
Üdv

Nem nagy, 42 es cipőt hordok :)
Mintha nem beszélgettünk volna már erről az MSN en :)
Meg ott a reglapomban is :)

végyé
És mekkora virgácsod van?
Üdv
Én abból rendeltem cseppburkolatot, sztenderkapcsolót , légszűrőbetétet meg ilyesmit, és mind jó lett.

végyé
Szia Lapar!Üsd be a keresőbe:Lifan Group ,ott megtalálod sőt már
a 400-ast is.Üdv Viktor
Én beszéltem a hódmezővásárhelyi keewey-es fickóval,és azt mondta lehet inkább jobban megéri, ha csináltatsz magadnak....háttámlát
Igen ez nekem is feltűnt, de attól még jó lehet a cruiser 1-2 alkatrésze is...
Szia Blackiex!Köszi az infót már beszéltem vele,meg a többi bontóval is egyenlőre nincs nekik .Üdv Viktor