Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát egykét dolog elég betegesnek tűnik ,mondjuk végszűkségben talán?
na basszus, lemaradt a lényeg a link, BOCSÁNAT:)
Elnézést, most pótolom:)

http://www.vatera.hu/listings/...
Tudsz róla képet küldeni meg árat
Nos találtam 1-2 kihagyhatatlan ajánlatot akinek szüksége van:
Hátsókerékre, gardánnal együtt
vagy első szélesített villa
komplett blokk
gyújtótrafó
lámpa
Sajna csak Xv535 höz, de tud segíteni sok másban is...keresgessetek, aki mer az nyer :)
Szia

Én úgy gondolom, amikor készíted a vasat a szezonra akkor biztosan kell..utána már csak ellenőrizni kell...
Van 1 Yamaha Virago felszerelhető csomagtartóm ami nincs le krómozva mivel egyedi de úgy nézki mint a gyári de sokkal nagyobb és erősebb.Ha kérdésed van rolla akkor írj!
Megint kérdéssel fordulok hozzád Blackiex.Köszönöm a tanácsot,de kérdeznék még.Szelephézagot mennyi kilométernél kell ellenörizni,vagy állitani
Az én motoromba 8000km van.
Köszi madár61! igy már én is rátaláltam! üdv .absa07
0 fok felett jó, de 5 fok alatt ne motorozz, nagyon árt az ízületeknek.
Felső tank a német ebay-on.
http://fahrzeugteile.shop.ebay...
Üdv! Anémet ebay -on találsz itt egy link.
http://cgi.ebay.de/Tankattrapp...
Várom a méretezést!
Gépésztehcnikus végzetséggel , géplakatos szakmával nem lesz gond! Ráadásul jelen pillanatban olyan helyen melózom ahol savállóbol megcsináltatom vagy megcsinálom! Köszi!
Megprobálom de csak akkor kezdj hozzá ha van csőhajlitod vagy valaki le tudja hajltani mert nem lesz szép ha satuba akarod csinálni.Sokat szöszmötöltem mire jo lett, drotbol hajlitottam meg sablont és ugy probálgattam hogy hogy áll.
A BIKER-WORLD.HU-n ugyanezt a méretet adja meg. Egy szett 8.990.- kupgörgös nézd meg.
Szia SzőkeJ! Köszönöm a kérdésedet,alapjában véve jól vagyok ,bízom benne ,hogy nem lesznek komplikációk a továbbiakban.Remélem, hogy az idén már motorra ülök.Rajtam
nem múlik!üdv Viktor
Sziasztok Valvoline 20w50-es olajat mondtak az 535-ösömbe ásványit.Ez jó bele,és hány foktol lehet vele járni.
Szia Viktor! kőszi 535 ről van szó azt az elöbb elfelejtettem irni
Szia!Én nem cseréltem,de az ebay.de -n van méret,alsó 48x30x13,
felső 48x25x13. Üdv Viktor
Köszi blackiex! Fiuk aki vett ki kormány csapágyat a régiről lelesné a számot és megosztaná velem?
Lenne egy kérésem ! Meg tudnád méretezni a bukócsövedet?! Le szeretnék gyártani a vasamra csak sajnos nincs rajzom! A tied madar61 meg kurvára bejön! Köszi! Az email cimemre is küldheted vagy ide! Címem: guseau62@freemail.hu
Köszönöm a tippet, sajnos Debrecen nekem nagyon messze van (400 km).
Nem tudom sajnos, mi a száma. Sose nyitottam még ki ilyet, a szervízkönyv se írja.
Debrecenben a Mikepércsi út 10. sz., Papp György készít neked bármilyen kiegészítőt a mocira, rozsdamentes (KO) anyagból, sztem baráti áron. +36309859297
A bukócsövemet is Ő gyártotta, kiváló minőségű a munkája.
Most jutott eszembe hogy március 7-én a lörinci piacon veterán börze lesz, ott mindent lehet szinte venni ha jo idő lesz össze is futhatnánk.