Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Viktor!Köszi a bátorítást de te tudod a legjobban akár 1 másodperc is nagy fordulatot hoz az ember életébe,Te előttem egy legenda vagy a kitartásoddal és a hozzá állásoddal.nem adom fel egyből a dolgot de ha nem megy nem akarom erőltetni.remélem te már igazán jól vagy a körülményekhez képest.Köszi a biztatást Üdv Daffos
Kitartás Daffos,csak javul a dolog , valamit csak kezdenek veled a dokik!
Egyetértek... Szorítok, hogy legyen ez még másképp, Daffos.
Üdv

Bizzunk benne hogy megbánja és rohangálni fog hogy ujat vegyen :)

Ez azt jelentené, hogy rendbejött az egészsége ami mindennél fontosabb és azt hiszem ebben - így ismeretlenül is- mindannyian drukkolunk neki.

végyé
Fel a fejjel Daffos ,hátha javulni fogsz idövel.Ne kapkod el az eladást,mert utánna vehetsz másikat.
Szia! Ne add fel jön a tavasz.A kis dolgoknak is örülni kell,és erősen hinni a javulásban ,az csodát tehet. Olvasd el az első bejelentkezésedet/65. old körül/.Az álmát az ember ne adja fel könnyen.Jó egészséget!Üdv Viktor
Szia!Van egy barátom 10 éve 4 ércseréje volt semmi baja hála istennek csak az aspirint szedi meg jókat kajázik + fröccsözik. De nekem túl hosszú időn keresztül volt az elzáródás és ezért van a nagyfokú elhalás.De ha nem muszáj tudod nem akarok reszkírozni fölöslegesen.Üdv daffos
Szia! nem hiszem szerintem csak csorgatom a nyálamat és olvasgatom a fórumot.Meg ha nagyon hiányzik természetesen biztosan elvonási tünetek lesznek,van egy derbi 70 cm3
robogó max fordulok vele egyet. A derbi is tud simán menni 70km/óra sebességgel,a naggyal se mentem többet max előzéskor mindig ráérősen mentem időm mindig volt.Üdv daffos
Az 5 3/4-es. 3500 körül tudok Harley shield-et ebben a méretben USA-ból. Plusz 4-500 Ft posta.
Alkoholos oldat , nem büdös tőle a delikvens .
Üdv

Hogy tényleg kilodja az kétséges, de egy hatása biztos lesz.
Az összes barátod rokonod szeretőd nagyívben elkerül :)

végyé
Nagyon OFF ezért bocs .
Az előttem szólók problémájához . Én sem vagyok éppen óvodáskorú ,ezért elkezdtem egy fokhagymás értisztító kúrát . Ami állítólag kioldja az összes lerakódást az erekből . Sajnos fél évig tart .
És most akkor valami sor négyest veszel? Vagy az is sokat ráz neked?
Esetleg villanymotor?
Megértelek de észre vettem ha motoroztam a következő napon nagyon sz@rú voltam.ezt többször eljátszottam és tényleg a motorozás után mindig ugyan az a jelenség jött elő.Mikor mondtam a dokinak azt mondta felejtsem el mert nehogy menet közben jöjjön elő valami mert csak két keréken védtelenebb az ember.de nem untatlak a nyomorommal,mert azt mondják nincs bajod?kérdezd meg a szomszédodat hogy van?Ha valaki megveszi a vasat tényleg jól jár vele mert mindent megcsináltattam rajta és ha valamit észleltem rögtön orvosoltam.A karbival szenvedtem mire a második szerelő rendbe tette.most pöpec a vas 4-4,2 a fogyasztása.Nem untatlak jó éjt
Megértem a problémádat Dafos. Én pont Kétkoszorueren végzett baypassz mütét után vettem az enyémet. Két éve hajtom de nekem pont a motorozás tesz jót.Kitudja mennyi nagypéntekeem van még csak nem fogom ezt az élvezetet megvonni egy doki miatt.
Szia! De én vagyok mint a vaterán is írtam együtt hirdettem meg még vagy öt helyen és csak másoltam a szöveget és minden lapon ugyan az van.Sajna meg kell válnom a géptől orvosi javaslatra mivel tavasszal volt egy jókora infarktusom és a baloldali pitvar 75% -a elhalt ezért nem tesz jót a vibrálás a szívemnek.Pedig már frankón mindent megcsináltattam a gépen.minden frankó és most meg azt mondja a doki felejtsem el .de van egy csomó motoros cuccom majd felteszem a tesz-veszre szintén daffos néven vagyok regisztrálva.DE A FÓRUMOT NEM HAGYOM EL
Köszi a tippet.
Én a sportmotor lapon hirdetek 400.-s viragót ha valakit érdekel ?!
Michelin? Akkor www.R17.hu-n nézd meg.
Üdv. Köszi a válaszokat.Ha jól mértem akkor 14 cm.
Kaktusz
Igazából Michelint keresnék mert hátúl lelett cserélve és most az első következne,és szeretném ha egyforma lenne. ha stimmelt volna márka akkor futottam volna még egy pár kört. Kiváncsi voltam a márkájára de már válaszolt a Vaterán hogy nem adja el mert a motorhoz adja ajándék ba ,
Hogyne, említette is, hogy árulja... Jó pár oldallal korábban.
A nagyvas.hu-n találsz olyan gumit, mint amit Daffos ad a vas mellé...
De ha első gumiról van szó, inkább Vee Rubber vagy Kings Tyre gumit ajánlanék, azok puhább keverékűek, jobban tapadnak esőben, mint a Mitas vagy a Heidenau.
Üdvözletem! Te is ráismertél Dafos-ra?
Igen, az ő. Én már néztem a bringát, csinos. Mondjuk a mosómedve farokkal nem tudok mit kezdeni.. :)