A forgalmiban, vagy a motor vázába és blokkjába beütött számok is egyeznek? Mert utóbbi esetben nem tudom, mi a fene van a 250-es Viragokkal.... Még az én 86-osomon is van VIN.
Üdv, csak bele kukorékolok, de nekem is azonos az alváz és a motorszám. De a német inportom még nincs forgalomba.(kb 3 hete vettem). Viszont van egy nagy problémám az eladó nem eggyezik a forgalmiban szereplő utolsó névvel.( na ennyit a német pontosságról). Az okmány irodából persze szabályossan eltessékeltek.
Üdv
Hát urak ez a riasztó egy rakás kaka.
Olyan érzékeny hogy ha odakoppantok a kezemmel a csomagtatóra azonnal beindul.
Viszont simán el tudom tolni a mocit, akkor meg csendben marad :(
Behuzott elsőfékkel lóbálom és semmi, ugy tünik az alacsony frekvenciás inzultusokra nem érzékeny.
Próbáltam többfajta pozicióba is elhelyezni de nem sok javulást látok.
Ugy a legjobb ha nincs is sehova felfogatva csak a maddzagokon lóg és lötyöghet :)
Szoval ha valaki ilyet akarna venni.......
Azt tartom elképzelhetőnek, hogy japán belpiacos, de németországba hozták be Japánból magánimportként. A bilétát talán a német hatóság helyezte el rajta.
Valszeg megvan a megoldás.... Daffos komának szintén japó belpiaci vasa van. Ezek szerint azokon nincs szabványos 17 jegyű VIN, mivel elvileg nincs szükség nemzetközi azonosítási jelzésre, ha hazai piacra készült. Gondolom én, de eddig ez a leglogikusabb.
Máshol szerintem nem találod. A váznyakba van beleütve, a könyv szerint is.
Üdv
Megnéztem de nem találtam semmi hosszabb számsort.
A felszegecselt alutáblán a motoradatok mellett ott az alvázszám beleütve ami azonos a motorszámmal 3ls014190, és ez van beleütve közvetlen a villanyak anyagába is.
Van még rajta egy másik hasonló az adattábla jobb alsó sarkában de az festett szám 3ls-21182-00.
Mellette van egy kis papircetli felragasztva azon E1 utánna 40R-010003 alatt a 3ls-211F-00.
Ennyi
Esetleg valahol eldugva lehet a VIN?
Sziasztok! A motorszám és az alvázszám nálam is egyezik de a betű jel az más. 2NT-vel kezdődik az alvázszám és a motorszám pedig 26M
de az utána következő számok egyformák.Üdv daffos
Lövésem sincs, ilyet még nem láttam, hogy nincs VIN egy motoron...
1981 után gyártott motorokon van. Más XV 250 tulajt kérdezzünk meg, mit talál a váznyokon és a forgalmiban, mert ezt most baromira nem vágom...
Légyszi nézd ezt is meg Előre is köszi
Stemi