Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://totalbike.hu/hirek/2014/03/14/harom_ujdonsag_a_harley-tol/
Sibra vagy Zsocca!
Úgy emlékszem, hogy valamelyikőtök tavaly csináltatott hátsó táskát valahol (Debrecen?). Tudnátok ajánlani? Meg vagytok elégedve? (Persze jobb lenne valaki Bp-hez közelebb).
Kösz előre iss
A benzinben levó methanol egyik hatása, vagy a koszos benziné inkább.
A motoros barátomnak ilyenje van. kb melléülve egy kemény fél óra beszélgetve , kitisztítani!
Írj egy mailt a címemre és jövő héten megkereslek amikor az idő és neked alkalmas lesz!
Na azt még nem mondtam hogy nagyon keveset használom , talán ez is oka lehet
Nekem gyakorlatilag amióta nem ólmos benzint használok minden tavasz igy kezdődik
Ha egy évet meg is úszom sima kezdéssel akkor már tuti hogy ősszel kezd rakoncátlanodni.
Mindíg szerelőhöz vittem ő mondta hogy ez dugulás , 10 esért kipucolta utánna ment mint az állat .
Most annyira rossz hogy saját lábán nem is megy el a szervizig
Kitöltöm az adatlapom
Adatlapodat miért nem töltöd ki? Messze laksz Badacsonytól? Gondolom Záhonynál? Mert ha nem messze akkor odamotorozok, megmutatom hogy lehet kitisztítani!
Ennek a motornak könnyű mert egyben kijön az összes fuvóka tartóstól.
Kérdésem: szivatóval beindúl és elpöfög, de ha visszanyomod a szivatót bemelegedés után akkor le áll és a forró m otor is csak szivatóval hajlandó menni?
Ilyen vlot az eggyik kollegámnak is a vásárolt gépe de az állt minimum 2 évig. Sajna a karbi lehet eldugúlva és szerintem a fófuvóka. Az eladó elvitte egy szerelőhöz aki rendesen kitakarította a karbit és azóta nincs vele gond. Ennek kb 4 éve már.
Keress egy rendes szerelőt mert szerintem ezt a hibát nem lenne szabad évenként produkálni.
Sok forumozó van itt akinek semmi gondja nincs a téli leállással tavaszi indításkor.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon , biztos hogy volt már téma ,miért nem indúl az 535-öm tavasszal? Tudom eldugul ettől a szar benzintől ezért durrog , nincs alapjárata. Ilyenkor elvittem szervízbe és 10000-t megcsinálták. Már nem tudom elvinni szervízbe mert nincs rá pénzem és nem is megy csak éppen szivató állásban elpöfög. Olvastam hogy vannak különböző tisztító spay-k, érdemes nekiállni házilag? Csináltatok már hasonlót? Szívesen vennék gyakorlati tanácsokat. Köszönöm
Zsolti,
A Savagosok mennyien lesznek? lehetne 1 foci derbi lassan . Virago Fc- Savage TC
Sziasztok!

Jön valaki jövő szombaton az AMTS motor fesztiválra?
http://www.motorshow.hu/
Üdv mindenkinek!
Béci58: Persze, hogy gurulhatunk együtt,a részleteket majd megbeszéljük.
Zsoccca: Nekünk szándékunkba áll, hogy viszünk a bográcsoláshoz felszerelést.
ha addig visszaérek a Belorusz-Lengyel túráról, akkor valszeg én is ott leszek.
Elvileg mi is megyünk, de addig van még több, mint 3 hónap, sok minden lehet még.
A 14 06 13-15 Salgóbányai Virágó, Savage, és más motoros összejövetel.

A költségek minimálisak, de attól függ, hogy kaja, szállás kell-e. A faház kb. 2500 Ft/fő/éjszaka, a sátor 1000 Ft/fő/éjszaka. A kaja: a bőséges reggeli kb. 800, a bográcsos vacsora 900 Ft/ fő, sörök 200-220.... tehát olcsó és finom, de főzhetünk Mi is és akkor az eszközök, gáz kb.3500 Ft/alkalom. A kaja árak a létszámtól is függenek.

A Virágós résztvevők eddigi névsora:
Alakul a terv, elvtársak alakul!

1 ptomi69 1 db Motor ? Fő
2 brumeszkosz 1db Motor ? Fő
3 kispest30 1 motor ? Fő
4 Fabesz 1 Motor/? Fő
5 Casaba 1Motor/? Fő
6 SkultétiEmil 1 Motor/? Fő
7 Heni57 1 Motro/2 Fő + 1 Autó/? Fő
8 Kanana750 1Motor/? Fő
9 Beci58 1Motor/2Fő
Mikor is lesz?
Na! Máá meg kanana lettem.
2014 06 13-15 Salgóbányai Találkozón résztvevők alakulása.

Alakul a terv, elvtársak alakul!

1 ptomi69 1 db Motor ? Fő
2 brumeszkosz 1db Motor ? Fő
3 kispest30 1 motor ? Fő
4 Fabesz 1 Motor/? Fő
5 Casaba 1Motor/? Fő
6 SkultétiEmil 1 Motor/? Fő
7 Heni57 1 Motro/2 Fő + 1 Autó/? Fő
8 Kanana750 1Motor/? Fő

A plexit még nem volt időm felszerelni. Kicsit variálnom kell majd vele. De tutira jó lesz. Nekem sokat számít.Szeretek szélárnyékba motorozni.
Dumálást bepótoljuk majd Salgóbányán!
Zsoccca! Hogy s mint lesz ez a salgóbányai tali? Lemaradtam az elejéről, és nem találom az időpontot.
Üdv. Zoli
Heni57 kösz az infókat ha összejön gurulhatunk együtt Salgóbányára én is a nejemmel Katival szoktam általában motorozni .
Sziasztok a Salgóbányai túrához én is csatlakoznék 1 motor két fő.
Nagyon szepen, koszonom
A kuplung lamellák könnyen megégnek ha megcsúszik a kuplung. Elég az a néhány próbálgatás amit tettél. Felkeményedik és mégjobban csúszik. Ha a lemezek is elszineződtek egyúttal azt is cserélni kellene. A tömítésnél csak óvatosan a pasztával, ha bejut az olajba gondot okozhat. Menetrögzítőből "oldhatót" "removable"-t használj.
Engem se felejts ki! Sajnálom,hogy nem találkoztunk. Remélem legalább a plexit tudod használni!