Üdv nagyi2. Hátulra kb 2mm-re lóghat csak ki a csavar, tehát nem fér el egy anya. A gyakorlatban ha létezne hét miliméteres átmérőjű csavar az még jó lenne. A nyolcas pedig már nagy,úgy hogy megpróbálom a kétkomponensű ragasztós verziót.
Szia! Ha nem akarod fúrni próbáld meg ,tegyél a furatba kétkomponenses fémragasztót ugy csavardbe az ép menetű csavart. Mielőtt teljesen megköt óvatosan csavard ki és várj amig teljesen megköt úgy tedd vissza.Ha men bízol benne ,hogy mennyire fog a ragasztó próbáld meg egy másik csavaron anyával. Ha nem válik be még mindig fúrhatod.
Oké
Tuti, hogy élni fogunk a lehetőséggel. S örömmel be is barangoljuk a látnivalókat. Mielőtt motorozni kezdtünk, a sport meleti szabadidőnkben a Zöld út (ZUTE) Természet járó egyesülettel járkáltunk.
Viszont mióta meg van a Virgács, azóta csak télen túrázgatunk. Jó időben minden szabad időnket motoron töltjük.
Természetesen mi is szívesen kalauzolnánk téged, vagy benneteket, itt nálunk.
S erre jó alkalom is lehet az idei Virágós Találkozón. Amit idén Salgóbányára tervezek.
Vasárnap készültünk.
Akkorra egyenlőre nem mond esőt. Mondjuk esőruhát is tervezünk venni.
Egyenlőre Bea is betegeskedik. Nélküle meg instabil a motor.
De ha még is útra kelünk vasárnap akkor előtte mindenképpen hívlak.
Nálad lesz a telefonod? A Nagy tavaszi talaj előkészítési munkálatok közben?
Üdv. Egy kis segítségre van szükségem. Ki cseréltem a szívó csonkokat, és vele együtt cseréltem a karburátoron lévő kereszthornyú csavarokat is. Gondoltam imbusz fejű csavarokkal könnyebben boldogulok egy esetleges szétszedés esetén. Be rakás során az egyik csavart úgy meghúztam hogy hogy megszakadt a menet, a csavar meg mindig ki esik. Egyelőre nem szivárog. Köszönettel venném ha volna valakinek egy épkézláb ötlete, hogy mit csináljak vele?
Ez az. Bobber kormány. Kalmi rakott ilyet fel az övére, de az ő gépe már Tibcsibe fórumtárs tulajdona. Szerintem ha kalmi olvas minket, fog segíteni neked! Ugyan átment Sportsterba, de azért szokott jelentkezni.
Régóta olvasom a fórumot, hisz én is virago-s lennék, de nem tudtam eddig regisztrálni a rendszer miatt.
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy az eredeti kormány helyett milyet javasoltok, mert ezzel nem szeretem annyira. Rákerestem a témára, de azon túl, hogy kb. 80 cm-es a jó, nem találtam semmit.
Mit javasoltok? Kinek mi a tapasztalata?
Előre is köszi,
viktor
A hátsó bukócsöved már tavaj is megvolt?
Tuti, hogy élni fogunk a lehetőséggel. S örömmel be is barangoljuk a látnivalókat. Mielőtt motorozni kezdtünk, a sport meleti szabadidőnkben a Zöld út (ZUTE) Természet járó egyesülettel járkáltunk.
Viszont mióta meg van a Virgács, azóta csak télen túrázgatunk. Jó időben minden szabad időnket motoron töltjük.
Természetesen mi is szívesen kalauzolnánk téged, vagy benneteket, itt nálunk.
S erre jó alkalom is lehet az idei Virágós Találkozón. Amit idén Salgóbányára tervezek.
Hol és milyen szervezésben próbálod?
Akkorra egyenlőre nem mond esőt. Mondjuk esőruhát is tervezünk venni.
Egyenlőre Bea is betegeskedik. Nélküle meg instabil a motor.
De ha még is útra kelünk vasárnap akkor előtte mindenképpen hívlak.
Nálad lesz a telefonod? A Nagy tavaszi talaj előkészítési munkálatok közben?
Akinek hasonló van, ossza meg velem legyen kedves, hogy milyen vezetni, mennyire kényelmes, stb.
Tudom, hogy szubjektív, de....
http://www.rmcmotor.hu/termek/...
Régóta olvasom a fórumot, hisz én is virago-s lennék, de nem tudtam eddig regisztrálni a rendszer miatt.
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy az eredeti kormány helyett milyet javasoltok, mert ezzel nem szeretem annyira. Rákerestem a témára, de azon túl, hogy kb. 80 cm-es a jó, nem találtam semmit.
Mit javasoltok? Kinek mi a tapasztalata?
Előre is köszi,
viktor
Akkor majd megpróbáljuk a jövő hétvégén.