1 ptomi69 1 db Motor ? Fő
2 brumeszkosz 1db Motor ? Fő
3 kispest30 1 motor ? Fő
4 Fabesz 1 Motor/? Fő
5 Casaba 1Motor/? Fő
6 SkultétiEmil 1 Motor/? Fő
7 Heni57 1 Motro/2 Fő + 1 Autó/? Fő
Miért zavarna bárkit is?
Azzal és úgy jöttök ahogy akartok és tudtuk.
Örömmel látunk mindenkit!
A Soltvadkerti tó hoz lehet hogy megyünk. Addig még elválik. De egyenlőre készülünk.
Oké majd készítek fotókat.
Ma szétszedtem, és kezdek megnyugodni. Az már biztos, hogy a lamellák el vannak kopva. No meg feketék is. Alig van rovátka a felületén. S tuti nincs meg 3mm-er. A kopó lamellák pénteken megjönnek. De gondolkozom a lemez lamellákon is. Némelyik azok közül is foltokban el van színeződve. Lehet, hogy biztos ami biztos alapon azt is cserélem.
Mi a fenét művelhettek ezzel a motorral?
A kuplung kosáron olyan nyomok vannak mind, Tormi Fotóin. Tehát látni, hogy hol érintkezik vele a lamella. De kézzel nem érzek bemaródást. Holnap lefotózom és felteszem ide. No már mint ha idejében haza érek.
Kuplung fedél tömítésem, csak a jövő héten pénteken érkezik. Ezért vettem kingerit lapot, és abból fogom kivágni. Ha nem sikerül tökéletesen, akkor egy héttel később, mehet rá a gyári tömítés.
A Tömítést érdemes valami dekli ragasztóval bekenni?
Csavar rögzítő ragasztót, fogok venni.
Ja, és még valamit: szerintem, ha nincs lóvé fiatal gépre, akkor már majdnem mindegy, hogy 22, 25, vagy esetleg 30 éves.(persze az állapot az elsődleges) Én úgy gondolom, hogy ebben a korban inkább a gumi alkatrészek öregedése a probléma, az meg fennállhat mindnél, ami idős.
Szerintem is inkább kevés a km, mint sok.
Akinek ettől kevesebb, az vagy nem mond igazat, vagy a ritka csoda esete. Autónál is nagyon népszerű a kintről hozottak visszapörgetése/állítása.
Ami nagyon valószínű, a motor volt már szétbontva, mert a láb, és blokktartónál levő alu önvények nem pirosak gyárilag. Persze ebben a korban az sem feltétlen gond, de takarhat buktát is.
Nekem 125-ösöm van, de én is azt mondom, ha meg tudod tenni, és nem zavar a magasabb kötelező bizti, akkor 535-öst vegyél!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Remélem hétvégére már feljön a kezemre a kesztyű, mert anélkül eddig sem indultam el motorozni, ezután meg végképp nem fogok.
Üdv mindenkinek!
Béci58. Május 16-18-ig lesz Soltvadkerten a motoros találkozó a vadkerti tónál,amit a kiskőrösi klub szervez. A motoros áldás tudtommal áprilisban szokott lenni, de egyenlőre pontos időpontot még nem tudunk. Ha hallunk valamit, tudatjuk mindenkivel.
tormy:jobbulást!
Zsoccca: Írtad máskor, hogy rendkívül instabil a motorod Bea nélkül. Az a helyzet,hogy az én motorom viszont Anita nélkül nem indul. A salgói találkozóra, mivel nekünk messze van,nem csak motorral, hanem autóval is mennénk,ha nem gond.
Ha ki tudod szorítani akkor 535-öst vegyél. A 250-est nagyon hamar kimotorozod. Hamar váltani akarsz, ami megint csak plusz költségekkel jár. 535-össel is simán elbánsz és hosszabb távon lesz elegendő.
Sziasztok, Csináltam egy pár jobb minőségű képet, a kabelezésnél vagyok elakadva a lámpa alatt. Ha tudnátok csinálni pár képet, hogy mi hol futt, megköszönem. Szép napot neketek
Szia!
Egy 22 éves motorban szerinted mennyi Km-nek kellene lennie? Szerintem kevés, nem hogy sok. Szerinted egy évben csak 2000 km mentek vele? Attól, hogy 250-es nagy távokat lehet azzal is megtenni kényelmesen. Az alacsony fogyasztás előnye pedig az, hogy nagyobb távolságokat lehet megtenni olcsóbban, és szállásra is telik, azoknak akik minimál béren élnek. Az állapota szép, de élőben kellene megnézni. Gyerek koromban én is szerettem volna egy ilyet. Ez is kintről behozott gép lehet, mivel új rendszáma van. Hátha van itt valaki a fórumon a Nyíregyi és megnézné neked, ha nem vagy környékbeli. Vannak olyan ismerőseim akik mocival járnak dolgozni, mivel olcsóbb mint a tömegközlekedési bérlet. Legyen rendben, hogy élvezhesd a motorozást vele. :)
Üdv.: Gábor.
Ez nem valamelyikőtöké itten véletlenül? Szép, és jó állípotúnak tűnik így ránézésre, mondjuk a km-t sokallom, bár tudom, állapotot veszünk nem km-t :)
250-es viragoval egyébként van tapasztalata valakinek, vagy mindenki nagyobbakat hajt? Egy ilyen masinára szeretnék beruházni, de vacilálok a 250 és az 535 között. Sajnos anyagi vonzata van a dolognak, plusz a fentebbi motor kb 3kmre van tőlem
Minden gumicserenel figyelmeztetunk mindenkit az ovatos motorozasra par szaz kilometerig. Ez a szilikonos felulet miatt van az uj gumin. En kb 500 km utan sikerult majdnem eldobnom a gepet mivel addig tok egyenesen mentem majd egy kicsi jobb kanyarban keresztbe allt a hatulja.
Egy vevonk meg a figyelmeztetes ellenere boritotta a goldwinget egy jobra fordulo utcaba...bokatores. Ovatosan.
Sziasztok!
Ma sikerült megtapasztaljam az első perecet motorral.
Összeraktam végre a gépet tegnap gumicsere, kerékcsapágycsere után (persze kipufogót is kell hozzá bontani). Tegnap este még eszemben volt, hogy a jó gépzsíros kezemmel beszerelt kereket lemossam brigéciollal, mára viszont elvette az eszemet a jó idő. Kiálltam a motorral, elindultam a zsír új gumival (szó szerint ), húztam egy szokásos gázt, a motor kidobta a seggét, én meg feküdtem a motorral együtt kb 5 méterre a kapumtól. Az arra járó mindkét autós megállt megkérdezni, hogy segíthet-e, teljesen megahatódtam . Szerencsére egy mozdulattal fel tudtam állítani a gépet pedig sosem próbáltam. Összeszedtem az útról egy alátétet és egy gumitömítést (ami nem is az én gépemről származott) és visszatoltam szépen a motort a garázsba.
Remélem nektek jobban sikerült ez a gyönyörű nap.
Károk: bal hátsó index gumiágyazás törés, bal tükör karc, bal kiegészítő lábtartó karc, bal kisujjporc törés, jobb térdkalács dupla méret, elpocsékolt jó idő.
Ugyanarra a motorra lehet venni legalabb 20 fele arban lancszettet. Pl az elso es hatso lanckerekbol van legalabb 3-4 gyartotol legalabb 2-3 minosegben anyagaban jobb roszabb. Lancbol is van legalabb 10 fele ugyanazon gyarton belul. Nezd az RK, EK, Regina vagy DID oldalakat. Szoval szeles a valasztek.
Nagyvas.hu -n néztétek? Ha nincs a honlapjukon, telefonon is lehet tőlük ajánlatot kérni.
Pár hete Honda főfékhengert kerestem, és meglepő módon a legolcsóbb ajánlatot itthonról, a motordiszkont.hu -n kaptam, csak 2 ropival volt több, mint külföldről. Régebben bármire kértem ajánlatot tőlük, szívszélütés kerülgetett, amikor megláttam.
Sziasztok! Most rendeltem VARTA aksit 13500-ft. ért!itt:http://autoakku24.hu/termek/10... Ez 1100 hoz való, de van 750 hez is.Június 27.én A Grossglockneren szeretnék lenni, és erre folytatnám kb 7 nap.Esetleg útitárs?
Alakul a terv, elvtársak alakul!
1 ptomi69 1 db Motor ? Fő
2 brumeszkosz 1db Motor ? Fő
3 kispest30 1 motor ? Fő
4 Fabesz 1 Motor/? Fő
5 Casaba 1Motor/? Fő
6 SkultétiEmil 1 Motor/? Fő
7 Heni57 1 Motro/2 Fő + 1 Autó/? Fő