Szia Tomi
Szuper jó motoros időnk van. S az ülés is elkészült. Csak sajnos Bea nyaka nem az igazi. (Nyakas egy nő! ) Ugyan én egyedül is feltudnék menni. (Bea most tette, itt, hozzá, hogy "utána meg nem biztos, hogy be tudnék jönni a lakásba" ) Viccet félre téve. Úgy tervezzük, hogy ha már felmegyünk, akkor eső ruhát, és egyéb sport felszerelést is kéne venni). No meg mostanában hétköznap eleget van egyedül itthon. Nem szívesen hagyom őt itthon még vasárnap is.
Így hát úgy döntöttünk. Illetve döntött. (De az enyém volt az utolsó szó. Parancs értettem. ) Hogy inkább jövő szombaton mennénk fel. Előre láthatólag jó idő lesz. Legalább is reméljük, hogy nem változtatják meg a jóslatot az idő jósok.
No meg bízunk benne hogy neked is jó lesz. Mivel dumálni is jó lenne.
Viszont esetleg egy jó ürügy lesz a hétvégéből legalább egy napot megúszni. Már mint az ásásból. Bár szerintem anyukádék várhatnak még egy kicsit. Mert ha meg is tudjátok közelíteni a telket, a talaj akkor is, annyira át van ázva, hogy szerintem csak káromkodva lehet ásni.
Vagy egy ásóval dolgozik két ember. Az egyik ás, a másik meg minden mozdulat után lepucolja az ásót a sártól.
Azért csak óvatosan azzal a menetjavítóval! Ugyan az, mint a régi Heli-Coil volt...A betétnek be kell fúrni, bele kell hajtani....közben a forgács ne jusson be a karbiba, a betét végének szépen kell letörni és lényeges, hogy milyen méretben áll rendelkezésre behajtó betét..Ha minden flottul megy, örökös! Ha nem,akkor szívás...valamikor a Trabant, Wartburg gyertyameneteket javítottuk ilyennel.
Én mennék, ma is voltam, de ahol lakom az mindentől k@rva messzi van.
De itt a környéken lehet hogy megyünk egyet. Majd szólok krisztianfz6-nak is, szedje össze magát....
Üdv krisztianfz6. Nem hogy dolgozni de még látni sem láttam ilyet. Nagyon praktikusnak tűnik. Hétfőn be ugrom hozzájuk és meg tekintem az árút. Köszi a tippet.
Én most jöttem meg a motorozásból, holnapra van pár dolgom, de ha jó idő lesz inkább gurulok egyet. Egy kb útvonalat lökhetnél, lehet csatlakoznék valahol.
Néhány perce hívtam Zsocccát,hogy eltolódik az ásás. A nyaralóhoz vezető utat elkezdték felújítani, és csak Uaz,Gaz,Kraz,és hasonlóknak járható a bevezető út. Amikor kiértünk, éppen egy 4tengelyes billencset húzott egy Cat. lánctalpas.
Köszönöm a felkonfot!
én is minden nap olvasom a fórumot! sőt! többször is!
hogy a kolléga kérdésére válaszoljak: fogalmam sincs, hogy neked milyen lenne a kormány. szerintem azt csak próba után tudod meg és még az sem ad valós képet.
hiszen lehet, hogy ami egy próbálás után még jó (mert más), később hosszú távon már fárasztó, vagy kanyargásnál már zavar a "nyújtózkodás".
szerintem mindkettőnek van előnye, hátránya.
bár nekem utoljára a Csepel tacskó kerékpáromon volt tacskó kormány!
lehet kövezni!
Vagy a rossz menetbe beragasztasz egy menetes szárat, a már említett ragasztóval, és kívülről anyával rögzíted ezt az egy csavart. A menetes szárat úgy tudod behajtani, gogy egy pici hornyot reszelsz/vágsz a végébe.
Szuper jó motoros időnk van. S az ülés is elkészült. Csak sajnos Bea nyaka nem az igazi. (Nyakas egy nő! ) Ugyan én egyedül is feltudnék menni. (Bea most tette, itt, hozzá, hogy "utána meg nem biztos, hogy be tudnék jönni a lakásba" ) Viccet félre téve. Úgy tervezzük, hogy ha már felmegyünk, akkor eső ruhát, és egyéb sport felszerelést is kéne venni). No meg mostanában hétköznap eleget van egyedül itthon. Nem szívesen hagyom őt itthon még vasárnap is.
Így hát úgy döntöttünk. Illetve döntött. (De az enyém volt az utolsó szó. Parancs értettem. ) Hogy inkább jövő szombaton mennénk fel. Előre láthatólag jó idő lesz. Legalább is reméljük, hogy nem változtatják meg a jóslatot az idő jósok.
No meg bízunk benne hogy neked is jó lesz. Mivel dumálni is jó lenne.
Viszont esetleg egy jó ürügy lesz a hétvégéből legalább egy napot megúszni. Már mint az ásásból. Bár szerintem anyukádék várhatnak még egy kicsit. Mert ha meg is tudjátok közelíteni a telket, a talaj akkor is, annyira át van ázva, hogy szerintem csak káromkodva lehet ásni.
Vagy egy ásóval dolgozik két ember. Az egyik ás, a másik meg minden mozdulat után lepucolja az ásót a sártól.