Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Józsi mit tudsz a nikone márkáról?
Keresgetek de google kevésbé a barátom.Féknyeregbe karmantyú szet....
a 116€ -s, úgy tűnik, nem szívleli honfitársainkat, mert nem küld Magyarországra. A másik igen.
Szia!
Nagyon szívesen megrendelem, bármikor. Az árát előre kérem, mert a megrendelés pillanatában leemelik a kártyámról. Utalhatjátok is, vagy személyesen is, ahogy kényelmesebb. Abban a pillanatban indítom a megrendelést. Nem volt nálam a telóm, látom, hogy kerestél, de már nem ébresztem fel a családodat a csörgéssel, azért írok ide.
Itt nem pozitív értelemben lett említve és ez már baj.
Köszi! Várom,hogy az itthoniak megvizsgálják a lehetőségeket, mert én tökhülye vagyok ehhez. Jogo lenne a legjobb, mert ő ha megrendeli és kihozzák csak átmegyek hozzá és kész.
Mi altalaba ugy rendeljuk hogy gyartmany, evjarat, tipus. Innen mar tudjuk milyen az elso hatso lanckerek es milyen meretu es hany szemu lanc kell ra. Szerintem ez mindenhol igy mukodik. Akkor van kicsit gond ha ugyanazon nev alatt ugyazon evben volt tipusvaltas akkor 2 vagy esetleg 3 motor jelenik meg a kereses alatt es akkor kell jobban behatarolni vazszam alapjan.
Ha nincs Jogo, megpróbálom a többi ebayost. Tisztelt fórumtársak! Segítséget kérnék. Egy Honda Magna 500as lánc szettje csere érett lett. 1984es évjáratú a dög és a beszerzéshez(netes vásárlás) kérnék segítséget. Kellenek vajon adatok a gépről? Vagy elég ennyi? Ez lenne a kérdésem mára.
@Jogo: Megint le vagy némítva?
Miért pejoratív ha valakinek a származása említve van? Nem értem.
Miért az Erdélyi Magyarok nem Magyarok?
Kurvára nem bírom ezt a pejoratív megnevezést!
(pejoratív. Lekicsinylő, becsmérlő, sértő szándékú, rossz színben feltüntető. )
Majd Salgón kipróbáljuk a modernkori lovasíjászatot is ... a Virago t nevezzük ki lónak.
szia,
ha érdekel a dolog komolyabban beléphetsz hozzánk illetve ki tudod próbálni a dolgot. Minden héten szerda v csütötökön este 8 körül lövöldözünk a Ker. iskola tornatermében, vannak gyakorló íjak. A versenyek jó hangulatúak, 80-120 íjász szokott lenni, gulyással a végén. Halmozom az élvezeteket ilyenkor: motorozás-íjászat/kaja- motorozás-végén megpihenek a kocsmánkba.
Tradival lövök én is, (40 pound). Rendezünk is, meg részt is veszünk versenyeken. Az idén alakultunk egyesületté, előtte mint baráti kör működtünk. Hogy ne szervezzenek ránk mások versenyeket, beléptünk a MISZbe is. Gödöllőn lesz az idei első verseny most hó végén, azt dumáljuk meg vasárnap, meg lőni is kimegyünk. Minden vasárnap lövünk valamelyik közeli erdőben. Szerencsére van bőven a közelünkben. Sztyeppék Népe Íjász Baráti Kör a nevünk. Illetve most már Íjász egyesület. Természetesen elvihetem az íjat Salgóbányába és lőhetünk mint állat.
Szerintem meg redneck es a hardware store mellett lakik es ezert a penzert amennyit alatetekre koltott vehetett volna egy fureszt is. A lustasag ugye.
Miért bántjátok?
Lehet, hogy ő is Magyar, vagy Román származású. S a megoldás pedig az, hogy egy alátét gyárban dolgozik. S ehhez jutott hozzá olcsón.
Szia
Ahogy olvastam a hozzászólásod elejét, az jutott az eszembe, hogy ideje lenne nekem is megtanulni íjászkodni. Ha már egy ősmagyar kalandozó motoros van a vállamra varva.
Erre kicsit lentebb meg is említettél.
Salgóbányára nagyon jó program.
Főleg lemérni, hogy józanul, hogy lövünk, és aztán ahogy fogy a sör, és a VBK, akkor hogy alakul a találatok száma?
Oké Vettem!

Salgóbányai Találkozón résztvevők alakulása alakulása.

1 ptomi69 1 db Motor ? Fő
2 brumeszkosz 1db Motor ? Fő
3 kispest30 1 motor ? Fő
4 Fabesz 1 Motor/? Fő
5 Casaba 1Motor/? Fő
6 SkultétiEmil 1 Motor/? Fő
Az 535-re nem passzol a 750/1100 szettje és fordítva.
Szerintem jó lehet, nagyon köszönöm!
Szia.
Ez nem tudom hogy mennyivel van előrébb tolva a gyárihoz képest.
Lehet jó lenne neked.
http://aprod.hu/hirdetes/yamah...
Ugy hogy pl magyar tervezte a holdautot...
Azta kókány mindenit! Hogy tudtak ezek a Holdra szállni?
Szerencsére a háttérben azért van egy normális motor is!