Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Katana,
Most reagálom csok , hogy Te is íjászkodsz? mivel pukkantasz, versenyzel? Én tradiba szoktam versenyezgetni 3D versenyeken a Salgótarjáni Párducok szineiben. Össze szoktam kapcsolni a versenyt a motorozással mert ha jó idő van azzal megyek .
Egyszer majd zsocca t is elcsalom.
Talán 1 házi versenyt is rendezhetünk majd Salgón.. A vesztesek fizetik a sört
Zsocca,
A gépterem képviseletében én is jelentkezek várnézésre!
Üdv
Ok. Várlak mindkettőtöket!
Oké
Megpróbálunk 10-ig oda érni.
Legfeljebb nálad kezdünk.
Nahát! Volt 2 durva napom, munkailag és most olvastam vissza mindent. Sibrának: Spinning ok. Kispesz30: Jól emlékszel Jenő és a gerjeni találkozó 1héttel előbb van. Mivel Dragjanónak is megígértem a jelenlétemet(jelenlétünket) az idén Barcsot kihagynám, Salgóbánya ellenében. Természetesen időben meg fogom kérdezni,hogy kit érdekel a gerjeni találkozó, én ha jó idő lesz mindenképpen ott leszek és a Viragoson is. 5,50: Lacikám, természetesen te döntesz,hogy hová szándékozol menni de szerintem jó lehet a már megismert bulihelyek után másikat is kipróbálni! Zsoccca: Vasárnap húzós. Ha 10-00ig ideértek akkor találkozunk és válthatunk pár szót, de 11re taggyűlésre megyek(nem párt hanem íjász egyesületi) 14től meg edzünk. Ha nem vagyok itthon akkor is megkapod a plexit, csak nem tőlem, hanem a fiamtól vagy a szüleimtől. 16-00 után már itthon leszek, de gondolom nem sötétben akartok hazamenni! Ez a helyzet. Döntsd el,hogy mikor jössz, és a tiéd az utolsó szó.
Tomi
Úgy néz ki, hogy vasárnap megyünk BP-re. Így vasárnap tudnánk téged is felkeresni.
Neked jó lehet a hét utolsó napja?
Indulás előtt minden képen megcsörgetlek.
Salgóbányai Találkozó állása.

1 ptomi69 1 db Motor ? Fő
2 brumeszkosz 1db Motor ? Fő
3 kispest30 1 motor ? Fő
4 Fabesz 1 Motor/? Fő
5 Casaba 1Motor/? Fő

A programokról csak annyit, hogy semmi nem lesz kötelező. Mindenki oda jön ahova kedve van.
Biztos lesz aki csak ücsörög, beszélget és sörözik. De még ő is fogja látni a Salgó várat. Ugyan is a tábor, közvetlenül a vár, lábánál van. Csak hát alulról nézni valamit nem teljesen olyan mintha benne lenne az ember. (Mintha a Nuna is ilyen lenne )
Ja és, nincs belépő, se a várba, se a sziklástónál. Fürödni is lehet. De csak jó úszóknak. 1 m-re a szélétől már kurva mély. Még édes vízi medúza is van benne.
Aki rászánja magát, és eljön, az biztos nem fogja megbánni.
Hát annyira nem tartok a szereléstől, hogy másra bízzam.
Egy. Nem túlzottan bízok, más lelkiismeretében.
Kettő. Ha már javítani kell, akkor jó alkalom a tanulásra.
Három. Ha valami kárt csinálok akkor csak magamat hibáztathatom. S remélhetőleg kétszer már nem követem el ugyan azt a hibát.

Egyébként nagyon reménykedem abban, hogy csak bovden hiba volt.
Ma beszereztem egy új bovdent, s meglepődtem mennyivel könnyebben jár. A hétvégén letesztelem.

Mi újság az első fékeddel? Meg van a hiba oka?
Ez egy másik dragstar 1100
Szia! A motor meg itt van csinalok par fotot. En visitoztam a rohogestol de szerencsere a tulaj nem volt itt.
Sziasztok Heni57 mikor lesz Soltvadkerten a motoráldás az idén?
Én is egy talánt mondok Salgótarjánra.
Üdv mindenkinek!
Valamikor,nem olyan régen,úgy 50-éve, járták nálunk az utcákat a "drótos-tótok".Kiabálták,hogy "dróóóótozni-fóóótozni".Volt a hátukon egy puttony,amibe volt lemez darab,szegecs,szeg,fogó és pár szerszám. Sok mindent megtudtak javítani ügyesen a ház körül, de voltak elég sokan, akik valóban csak drótoztak! Nem lehet, hogy az utóbbiakból valaki átevezett Floridába? 50 év alatt oda érhetett!Még úszva is! Vagy gyalog, ha tudta,hogy hol vannak a cölöpök!
RC51 kibírtad röhögés nélkül a tulaj előtt? Esetleg van még képed erről a motorról?
Nem hiába , ez Amerika a( korlátolt) lehetőségek hazája!
Aztakurva! Igényes!
Eeeez igen...
Tibi bácsi nézd milyen fasza kormány tartót fabrikalt a tulaj.
Előkerültem újra.
Egy talánra én is benevezek ha nem felejtem el az időpontot:)
Én is tervezem menni! Tartalmasnak ígérkezik, szép helyen, sok motorossal Egymagam megyek. Köszi a szervezést!
Ha tartasz a szereléstől, bízd inkább szerelőre Zoccca! Én sem állnék neki.
Én úgy tudom ,hogy mi /Katana/ az idén nem Barcsi ,hanem Gerjeni talira szervezi az utat,ami nem esik egybe ezzel.
Ha mégis választani kell,hasonlóan Brumihoz Starjánit választom.
Úgyis a többség dönt.
Az XV 1100-nak tömlő nélküli a kereke. 55 000 volt a kettő.
A defektjavító spray tömlőshöz is jó.
Nem mentem a javított kerékkel, csak csere előtt kipróbáltam, hogy működik-e a dolog. A gumis leszarta hogy hab volt benne, letörölte és kész. Ez csak ideiglenes megoldás, én nem javíttatnám meg hanem cserélném utána, még ha működne is. (könnyen beszélek eddig 40 000 Km motorral defekt nélkül)
Szia Tormy!

Mennyi volt ez a gumma, és küllős kerékbe (belsős) nyomtad a defektspray-t?

Köszi a választ előre is!

Zoli
Köszönöm a vissza jelzéseket. Jöhet a negatív is. Azokból is lehet tanulni.
Sajnos az időpontot az alul leírtak miatt nem én határozom meg.
Tehát, akkor a lehetséges résztvevők:

1 ptomi69 1 db Motor ? Fő
2 brumeszkosz 1db Motor ? Fő
Én is ugyan így gondolkozom. Csak tartok nagyon a szereléstől. Félek hogy összerakásnál elcseszek valamit és később még nagyobb baj lehet belőle. Ezért előbb a bovdent cserélem. S ha marad a meg meg csúszás, akkor jöhet a szerelés, nincs mese. Csak ellőtte körbe járom a témát, (tanfolyamot végzek itt a netten kuplung cseréből) .
Már én is gondoltam a kuplung rúgókra is. Ha elkerülhetetlen lesz a javítás, akkor tutira cserélem a rúgókat is. Inkább feleslegesen cserélek egy szer valamit, mint, hogy újra szét keljen szedni.

Más:
A HD-seket nem érdekelheti a Salgóbányai találkozó? A Savagesoknál is van egy pár HD-s.
Ebben igazad van. De sajnos nem én találtam ki az időpontot. Hanem a Savagesok. Ők már évek óta vissza járnak ide.
És azért gondoltam, hogy össze szerveznénk velünk a Virágós fórumozókkal, hogy mindnél többen lennénk. S így biztosabb lenne az, hogy csak a motorosoké lenne az egész tábor.
Hát akkor nem lesz más megoldás, mint hogy esetleg az jön Salgóbányára, akinek túl messze van Barcs. S így nem is készült oda.
Mi Beával nem készülünk Barcsra. Mivel egy héttel később indulunk, a Német-Olasz túránkra.