Jó régi hsz. volt amire utalt a kérdező. Mi a terved? Találkozunk az idén? Gerjen már fenn van az eseménynaptáron. Jó lenne ha megint összejönnénk néhányan. Dragjanó ott lesz. Szerintem szervezek néhány motorost én is.
1 ptomi69 1 db Motor ? Fő
2 brumeszkosz 1db Motor ? Fő
3 kispest30 1 motor ? Fő
4 Fabesz 1 Motor/? Fő
5 Casaba 1Motor/? Fő
6 SkultétiEmil 1 Motor/1 Fő
7 Heni57 1 Motro/2 Fő + 1 Autó/? Fő
8 Katana750 1Motor/? Fő
9 Beci58 1Motor/2Fő
10 Jogo 1 Motor/ 2 Fő
11 Sibra ? 1 Motor
Mindnél puhább organikus fékbetéteket javasoltak itt nekem is. Mikor vennem kellet.
Inkább a betét kopjon, mint a tárcsa. A Tárcsa olyan 70 ezer körül van.
Sziasztok!
Első fékbetét csere eött állok az 1100-be és kérdezném, hogy ti mit ajánlanátok ami a legjobb ár-érték arányban? Ez szerintetek jó? http://robogoalkatresz.odormot...
Gyanúsan olcsónak találom. Ill még ez az ami szimpatikus: http://www.m0moto.hu/racing-fe...
Ha tudtok jobbat akkor az is érdekelne:)
Szia!
Köszi az érdeklődést. Valójában már nem levegős volt, és még mindig nem tökéletes. Ennek azért szokott nehéz lenni a légtelenítése, mert 1,4 m hosszú az első fékcső, 3 darabból van, és a villán van egy kanyargós fém része, ahova be tud szorulni a levegő. Rc51 azt javasolta, hogy nyitott légtelenítővel, függőlegesen magasra tartott mipoláncsővel légtelenítsek, úgy könnyebben kijön. Itt viszont más a hiba. Elkövettem azt a nevetséges "ostobaságot", hogy amikor összeraktam a féknyerget, nem mértem meg a betéteket, mert nem voltak zavaróan kopottak. Tegnap, egy ki tudja hanyadik próbálkozás után eszembe jutott, hogy ránézzek. Az önbeállóm be volt állva, amikor szétszedtem a rendszert. Na ettől félrekopott az egyik betét, és "billeg" Majdnem kitéptem a nem létező hajamat.
Mentségemre szolgál, hogy nem tudom egyszerre nyomni a fékkart, és nézni a nyerget a helyén közelről, mert vagy fél méter hiányzik ehhez a karomból.
Hát így jártam. Tegnap rendeltem egy garnitúra betétet, remélem megoldódik a dolog.
Ja, értem. Illetve, nem értem. Ha a nyomatékosság miatt kell a V2, akkor mondhatom itt sincs hiány benne. 5.ben 50-től elhúz és a vége igen messze van. A stílus persze tök más. Nekem mindegy a hengerszám, csak 1nél több legyen!
Látom jól vagy ,már olyan rég jelentkeztél,hogy kezdtem aggódni.
Nem szeretnék egy sötét sikátorban összefutni vele!
Salgóbányai Találkozón résztvevők alakulása.
Alakul a terv, elvtársak alakul!
1 ptomi69 1 db Motor ? Fő
2 brumeszkosz 1db Motor ? Fő
3 kispest30 1 motor ? Fő
4 Fabesz 1 Motor/? Fő
5 Casaba 1Motor/? Fő
6 SkultétiEmil 1 Motor/1 Fő
7 Heni57 1 Motro/2 Fő + 1 Autó/? Fő
8 Katana750 1Motor/? Fő
9 Beci58 1Motor/2Fő
10 Jogo 1 Motor/ 2 Fő
11 Sibra ? 1 Motor
Inkább a betét kopjon, mint a tárcsa. A Tárcsa olyan 70 ezer körül van.
Jól fog, viszont a tárcsáimat szépen megette .
Első fékbetét csere eött állok az 1100-be és kérdezném, hogy ti mit ajánlanátok ami a legjobb ár-érték arányban? Ez szerintetek jó?
http://robogoalkatresz.odormot...
Gyanúsan olcsónak találom. Ill még ez az ami szimpatikus:
http://www.m0moto.hu/racing-fe...
Ha tudtok jobbat akkor az is érdekelne:)
Köszi az érdeklődést. Valójában már nem levegős volt, és még mindig nem tökéletes. Ennek azért szokott nehéz lenni a légtelenítése, mert 1,4 m hosszú az első fékcső, 3 darabból van, és a villán van egy kanyargós fém része, ahova be tud szorulni a levegő. Rc51 azt javasolta, hogy nyitott légtelenítővel, függőlegesen magasra tartott mipoláncsővel légtelenítsek, úgy könnyebben kijön. Itt viszont más a hiba. Elkövettem azt a nevetséges "ostobaságot", hogy amikor összeraktam a féknyerget, nem mértem meg a betéteket, mert nem voltak zavaróan kopottak. Tegnap, egy ki tudja hanyadik próbálkozás után eszembe jutott, hogy ránézzek. Az önbeállóm be volt állva, amikor szétszedtem a rendszert. Na ettől félrekopott az egyik betét, és "billeg" Majdnem kitéptem a nem létező hajamat.
Mentségemre szolgál, hogy nem tudom egyszerre nyomni a fékkart, és nézni a nyerget a helyén közelről, mert vagy fél méter hiányzik ehhez a karomból.
Hát így jártam. Tegnap rendeltem egy garnitúra betétet, remélem megoldódik a dolog.
Gratulálok,szép darab.
Néztem az adatlapját, hát nem semmi!
Vigyázz vele ,mert ez nagyon durva lehet és még könnyű is.