Szevasztok!
Tisztelt kollégák, ha valaki tud eladó hátsó ülést drag star1100-re kérem szóljon. Nem baj ha szakadt, vagy sérült, mert áthuzatom hogy kényelmessebb legyen. A gyári előre lejt, emiatt elég kényelmetlen. Erről lenne szó.
Hát megértelek!
Jómagam is inkább valamilyen szabadon választott cuncit motoroztatnék.
S most éppen szabad is vagyok. De hétfőn jön haza az asszony, és sajna pisztolya is van. Én pedig elégé féltem ezt a tyúkszaros életem.
No meg az ember, egy bizonyos kor felet már mérlegel is.
Jó (kanyar) vadászatot! Nem tudok kitérni a punci motoroztatás elől. Később megyünk és közelebbre. A szúnyogszigeti halászcsárdát bevizsgáljuk és egyszer majd ha jó a pálya, elmehetünk a csapattal is erre a Velencei-tavi körutazásra is.
Oké
Holnap, szombaton 12.00-re ott leszek. Szurdokpüspökiből, Gyöngyös felé, kivezető úton. A Fenyves fogadó előtti parkolóban fog állni a motorom. Én meg lehet, hogy bent fogok vedelni a fogadóban.
Üdv mindenkinek!
Béci58:
Tudsz-e Kiskunhalason valakit, aki vállal motoros oldaltáska javítást,vagy lehet-e valahol bőrszegecset vásárolni? Előre is köszi a választ.
A Szurdokpüspöki, Gyöngyöspata közti út nagyon király! Holnap vizsgázik a Katana, de Jocó barátom már kedden leszervezett egy Velencei-tó körüli motorozást 2 szőkének, úgyhogy most esz a penész. Mennék ide is, oda is. A semmiből a bőség zavara. Ha megyek ott leszek a mekinél időben.
Heló
Engem is érdekel a túra.
Mikos lesztek kb Szurdok püspökinél?
Mondjuk, még Ptomival is meg kell beszélnem. Mivel szombaton délután az ő Virgácsában kéne olajat cserélnünk. De valószínűleg el lehet halasztani. Vagy előre tudjuk hozni.
Na, megtaláltam a csomagolást (minden sz@rt elteszek), mégiscsak 2 ajkas a szimmering, de van többféle is, nem tudom, melyik az igazán jó. (a képen az RSD jelű)
Gyújtás ráadásával automatikusan világít a lámpa. S indításkor sem alszik el.
S mivel ÁÁmerikai, így nem aszimmetrikus a fény, hanem szimmetrikus. Elég furcsa volt eleinte.
Szia!
Nagyon szívesen. Én is olcsót de jót kerestem, és nagyon jó minőséget árulnak. 8mm-be bőven bele fér még kissebb méretbe is bele fér a dupla ajak. Remélem minden rendben lesz és sok-sok baleset mentes km tudsz idén is motorozni vele.
egy ajkas a szimmering, nem is tudom 8 mm-be elfér-e 2 ajkas.
Egyébként motoros boltban vettem vmi 3000 forintokér, direkt telószimmering volt ráírva is, azt hiszem, Athina márkájú volt.
Szia!
Egy vagy két ajkas a szimering? Mert van olyan aki teló szimmeringnek árulja az egy ajkasat is, pedig oda két ajkas való, és akár mennyire jó a méret de az egy ajkas nem megfelő.
A teleszkóp alsó szárának a legalján nincs véletlenül egy csavar (besüllyesztve) ami gumi tömítéssel van ellátva? Más motoroknál így szokott lenni és ha összeül a tömítés, akkor kezd el folyni a telóolaj!
Tisztelt kollégák, ha valaki tud eladó hátsó ülést drag star1100-re kérem szóljon. Nem baj ha szakadt, vagy sérült, mert áthuzatom hogy kényelmessebb legyen. A gyári előre lejt, emiatt elég kényelmetlen. Erről lenne szó.