Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Tisztelt kollégák, ha valaki tud eladó hátsó ülést drag star1100-re kérem szóljon. Nem baj ha szakadt, vagy sérült, mert áthuzatom hogy kényelmessebb legyen. A gyári előre lejt, emiatt elég kényelmetlen. Erről lenne szó.
Hát megértelek!
Jómagam is inkább valamilyen szabadon választott cuncit motoroztatnék.
S most éppen szabad is vagyok. De hétfőn jön haza az asszony, és sajna pisztolya is van. Én pedig elégé féltem ezt a tyúkszaros életem.
No meg az ember, egy bizonyos kor felet már mérlegel is.
Jó (kanyar) vadászatot! Nem tudok kitérni a punci motoroztatás elől. Később megyünk és közelebbre. A szúnyogszigeti halászcsárdát bevizsgáljuk és egyszer majd ha jó a pálya, elmehetünk a csapattal is erre a Velencei-tavi körutazásra is.
Oké
Holnap, szombaton 12.00-re ott leszek. Szurdokpüspökiből, Gyöngyös felé, kivezető úton. A Fenyves fogadó előtti parkolóban fog állni a motorom. Én meg lehet, hogy bent fogok vedelni a fogadóban.
Holnap 20 fok, felhőtlen ég vár ránk!
Igazi motoros idő lesz!
Ha valakinek kérdése van, keressen a telenoros 3224028-on.
Szerintem kb. délben leszünk arra fele.
Ha jöttök, jelezd hol találkozzunk pontosan!
hi! ha minden kötél szakad, akkor én is megjelenek egy haverommal.
Üdv mindenkinek!
Béci58:
Tudsz-e Kiskunhalason valakit, aki vállal motoros oldaltáska javítást,vagy lehet-e valahol bőrszegecset vásárolni? Előre is köszi a választ.
A Szurdokpüspöki, Gyöngyöspata közti út nagyon király! Holnap vizsgázik a Katana, de Jocó barátom már kedden leszervezett egy Velencei-tó körüli motorozást 2 szőkének, úgyhogy most esz a penész. Mennék ide is, oda is. A semmiből a bőség zavara. Ha megyek ott leszek a mekinél időben.
Heló
Engem is érdekel a túra.
Mikos lesztek kb Szurdok püspökinél?
Mondjuk, még Ptomival is meg kell beszélnem. Mivel szombaton délután az ő Virgácsában kéne olajat cserélnünk. De valószínűleg el lehet halasztani. Vagy előre tudjuk hozni.
Na, megtaláltam a csomagolást (minden sz@rt elteszek), mégiscsak 2 ajkas a szimmering, de van többféle is, nem tudom, melyik az igazán jó. (a képen az RSD jelű)
Szia,

ott leszek.
Mondjuk fél háromra otthon kell legyek, de majd lelépek valamikor ha nem érnénk vissza.
Elég rendhagyó módon, alacsonyrendű utakon közelítenénk meg a Mátrát.
https://goo.gl/maps/XgbhP
Sziasztok urak!

Szombatra Bp-Mátra-Bp útvonalra motorozást szervezek. Indulás a szokásos helyről (OMV-Mc Donalds) 10:00.
Akinek van kedve társulni, jöjjön!
Gyújtás ráadásával automatikusan világít a lámpa. S indításkor sem alszik el.
S mivel ÁÁmerikai, így nem aszimmetrikus a fény, hanem szimmetrikus. Elég furcsa volt eleinte.
Szia!
Nagyon szívesen. Én is olcsót de jót kerestem, és nagyon jó minőséget árulnak. 8mm-be bőven bele fér még kissebb méretbe is bele fér a dupla ajak. Remélem minden rendben lesz és sok-sok baleset mentes km tudsz idén is motorozni vele.
Köszi, megnézem!
És még jók is az árai. Mert én is olcsót vettem annak idején, 3000/pár alatt nem nagyon volt.
egy ajkas a szimmering, nem is tudom 8 mm-be elfér-e 2 ajkas.
Egyébként motoros boltban vettem vmi 3000 forintokér, direkt telószimmering volt ráírva is, azt hiszem, Athina márkájú volt.
Bocs, telefonról írtam / elírtam
Bandázsolás, igen
Ez most bandázás vagy bandázsolás?
A bandázsásra gondolsz? Attol nem lesz hangosabb Bocs, nem tudtam kihagyni
Szia!
Egy vagy két ajkas a szimering? Mert van olyan aki teló szimmeringnek árulja az egy ajkasat is, pedig oda két ajkas való, és akár mennyire jó a méret de az egy ajkas nem megfelő.
Tudtommal nincs (vagy nem látszik, ha alulról van), de nem ott folyt, éreztem a kezemmel, hogy a teló alsó (vastagabb részén) végig volt csorogva.
A teleszkóp alsó szárának a legalján nincs véletlenül egy csavar (besüllyesztve) ami gumi tömítéssel van ellátva? Más motoroknál így szokott lenni és ha összeül a tömítés, akkor kezd el folyni a telóolaj!