Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a legjobb.
Na mindegy, nekem még korán van ehhez, úgy látszik . A 2. linken rendelhető ingyenes házhozszállítással
pontosabblinkan:
Itt van olcsőbb, durván egy ezres: link
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.
Ez jó ötlet. Mármint, hogy az elöregedett defekt javító spray kipróbálja az ember, egy elkopott cserére ítélt gumin. Én is meg fogom tenni.
Mondjuk az én spray-m még csak három éves.
De most hogy tömlő nélküli a kerekem, így jobb megoldást keresek. Szeretném ha ott helyben véglegesen meg tudnám javítani és nem kéne, esetlegesen külföldön gumist keresni.
Én valami ilyesmire gondoltam.
http://www.szaszmotorshop.hu/k...
Ezzel ott helyben, kerék kiszerelés nélkül. Javítható a gumi. S van benne patron is amivel felfújható a kerék. És ez végleges javítást eredményez. Nem kell ismeretlen helyen gumis után kajtatni.
A témát azért dobtam fel, mert abban reménykedtem, hogy valaki már szerzet be hasonlót csak esetleg olcsóban.

Ma szép idő van. Mi is készülünk motorozni.
Előbb megcsinálom a tavaszi nagy szervizt. (olaj és szűrők cseréje)
Aztán irány Eger (Oda vissza 140 km) A párom akar ott szétnézni valami sport boltban. Mert nem testszik neki a jelenlegi hordozható házunk. S szeretne újat, picit nagyobbat. A jelenlegit 2012 őszén vettük. És még csak 1 szezont használtuk. Én meg csak motorral vállalom az utat.
Ja lesz egy eladó sátrunk. Ha valaki pont sátrat szeretne. Fotó mellékelve.

Katana750
Az én defekt elhárító spray-m 3 éves de már nem látszódik rajta a használati utasítás. Egyébként nem nagy vasziszdasz. Tehermentesíteni kell a defektes kereket. Vagy közép állvány, vagy eldöntés. Szelepen keresztül betöltöd a gumiba. Vársz egy kicsit míg a hab kiterjeszkedik. Ettől valamennyire meg is keményedik a gumi. Ez ideglenes javítás. Mérsékelt sebességgel, célszerű az első gumishoz betérni. S elvégeztetni a végleges javítást. A tömlő nélküli kereket tudják javítani. A belsővel rendelkezőt csak akkor ha van tartalék belsőd.
http://www.amazon.com/Victor-2...

linket megint elfeleljtettem
Mi ilyet hasznalunk es nagyon bevalt. Ehhez mar csak egy pici pumpa kell vagy akarmi amivel felfujod a gumit. Auto es motor gumit is javit.
Viszont nagy sebessegre nem alkalmas. 150 Km/h felett ajanlatos a belulrol gomba alaku folttal javitas.
Nem tudom, még nem használtam. Remélem van rajta valami használati utasítás!
Ha azt használod, fel kell emelni súlytalanra a kereket, amikor befújod?
Nekem is a Tescós van. Hátul a dobozban elfér és aranyat érhet ha defekt van a halálfaszasenkiföljén.
Üdv mindenkinek!
Én az autóban mindig tartok egy felfújós flakont, működött bármelyik. Jó dolog.Autós boltban vagy a Tesco is kapható,nem egy nagy összeg.
Hát sajna a hátsó most csak 10 000 Km-t bírt (az előző ugyan ilyen 20 000 Km-t), úgyhogy váltok a contiról bridgestone-ra, hátha tovább tart.
Az elsőt is cserélem, nincs elkopva csak abban már 30 000 Km és 5 év van, repedezik a pereme...
Elég hamar elkopott a mostani gumid. Elől,hátul csere?
Szia,
én szerencsére nem használtam még, de ki fogom próbálni, mert úgyis gumicsere előtt állok és a spray is van már vagy 5 éves. Úgyhogy jövő héten kiszúrom a gumit és kipróbálom a defektjavítást (hétvégén még motorozni szeretnék ), majd beszámolok az eredményről.
Sziasztok
A tömlő nélküli gumihoz, szeretnék venni patronos defekt javító szettet.
Honnan, melyik oldalról érdemes ilyesmit venni?
Használt már ilyet valaki? Ha igen, mi a véleménye róla?
Válaszokat előre is köszönöm.
Köszi szépen! Még ma megnézem:)
Szia,

kb 5 éve csináltattam itt, teljesen jó volt a minőség, talán 2-3 ezer pénzért. (az eredetit vinned kell)
http://www.bowdenszerviz.hu/ci...
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani Budapesten egy jó és lehetőleg nem túl drága bowdenest aki a kuplongbowdenemet megcsinálja 10cm-el hosszabra?
Neked is köszi! :)
Köszi!
Ez egy garázs, csak megváltozott a funkciója.
Szia.
Rendeltem az ebay-ről fékpedált, a lábtartót meg brúno eladta nekem.
Jobban megnéztem az előretolt lábtartót,és 4 helyen van felfogatva.
Bálint, ez komoly, hogy a szobában tartod az XT-t? És a motornak van a padlón összefolyó csinálva?
Szia,
Találtál végül fékpedált? Beszéltünk telefonon...
Egy az egyben nem jó rá