Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy tűnik, hogy a típusszám, ami rá van írva, az valami ic-típusa lehet, ami benne van, mert csak ahhoz közeli cuccokat dob ki a net. Ez hogy működött? Amikor felkapcsoltad a világítást, magától felemelte a motor, és lekapcsolásnál vissza, vagy a gyújtásról azonnal?
Mindjárt mutatok pár képet, ami segít elindulni. Türelem. :)
Most akkor mit csináljak? Lehet,hogy nem is szar az Omron? Ha a végálláskapcsoló a rossz, akkor mi van? Azt könnyebb szerezni?(venni) Meg kéne vizsgálni mielőtt megkérem Józsit,hogy nézzen az USA ebayen. Mikor tudnánk ránézni?
Tamás! Ehhez kell a motor is szerintem. Ha gyantába van öntve az elektronika, akkor biztosan. Majd ránézünk valamikor, ha nem sikerül szerezned hozzá elektronikát.
Te mit mondasz Jogo? Hozzád nem egy nagy dolog átvinni a motort ha komolyan gondolod,hogy megoldható a probléma.
Elvileg én is , valszeg 2 fő, 1 sátor, de 100%-ra csak előtte egy-két héttel tudom megmondani.
Az ezzel a baj, hogy magát a dobozkát hiába nézegetném, az egész vas híján nem tudnék megfelelő következtetéseket levonni. De a spontán nyitás-csukás nem a relé hibájára utal, nekem sokkal inkább az a gyanúm, hogy a lámpatest végálláskapcsolói szarakodnak.

A lényeg: ez egy rendszer, ahol minden összefügg mindennel. A dobozkát önmagában (kaprajz nélkül pláne) hiába méricskélem, ha nem tudom, melyik kivezetés mit művel és hová megy.
Akkor az én kérdésem! Megcsinálod? Ha igen elküldöm neked csomagként a postán. Ha kész, mondasz egy árat és átutalom,elküldöm rózsaszín csekken vagy ahogy akarod. Telfonszámom,e-mailcímem a reglapomon.
Volt már ott. Azt mondta csere. Nem javítható. Nem vitatkozom mert hülye vagyok hozzá. 4éve fixen van. Ráérek ha blaciexnek kihívás megcsinálni. Ha nem megy akkor marad a csere.
Na a kovetkezokrol tudok hogy jonnek:

Brumeszkosz
Katana 750
Zsocca
Skulteti elvtars
Fabesz
Robin62
Fabesz
Heni57
Kalmi79
Kispest30
5.50

A
kit kihagytam szoljon ram!
Ne itt vitázzatok, vigyétek egy "gépjárművillamossági műszerész"-hez. Mert lehet, hogy nem is akkora a baj!
Természetesen vízállósítható. Itt is az a trükk, hogy a mágneskapcsolót egy nyákra forrasztották, a kivezetéseket így a gyárnak és a csatlakozónak megfelelő sorrendbe/helyzetbe tudták pakolni, majd beleültették egy műanyag dobozba és körbenyomták műgyantával. Jó minőségű sziloplaszttal lehet ilyesmit művelni házilagosan is.
Ha az USA ebey-en vagy a cheapcyleparts.com-on vagy a bikebandit.com-on talalsz akkor szivesen hazaviszem neked.
Blackiexnek,Jogonak: Nincs kapcsolási rajzom a Katanához. Csak roncsolással szétszedhető a cucc. Ha megpróbálná valaki kiváltani akkor az vízálló lenne? Ha úgy gondoljátok,hogy kiváltható én állok elébe. Jogohoz mondjuk egyszerűbb átvinni mint blackiexhez. A probléma úgy kezdődött,hogy menet közben elkezdett bólogatni néhányszor, később már egyre tovább, még később meg már állandóan csukott, nyitott. Volt amikor ezt tök sötétben az M0án munkába menet. Ezután döntöttem a fixálásról.
Sziasztok!
Van valakinek xv750-re eladó fékpedál?
Sziasztok!
Előre tolt LÁBTARTÓT, FÉK és VÁLTÓ konzollal cserélnék gyárira. Ha valakit érdekel jelezze és megbeszéljük, hogy mint mennyiért!
Köszönöm a helyesírási kiigazításokat is.
Köszi
Erre tippeltem, csak erről a reléről már nincs adatlap...
Nem lehet túl bonyolult.2x2motor fel-le, 3 a végálláskapcsoló, 2 a +,- lehet. (érintkezők száma) Szerintem simán ki lehet váltani, így hirtelen első ránézésre 3 db relével, egy kis méricskélés után.
Legalább egy részletes kapcsrajz van a motorhoz? Megpróbálnám visszafejteni.
Kíváncsi lennék, mi van benne. Az omron mágneskapcsoló csak 5 vagy 6 lábat magyaráz... A másik három vajh mi lehet?
Szia Józsi! Nekem is lesz egy kérésem hozzád. Mindenféle lomok átkutatása közben rátaláltam a Katana hibás lámpanyitó elektronikájára. Kurva sógor, azt mondta,hogy magával vitte amikor(4éve) utoljára itthon volt. A napokban dumáltunk és bevallotta,hogy nem találja,sőt lehet,hogy nem is vitte magával legutóbb. Ha esetleg be tudnád szerezni, nagyon megköszönném. Persze ki is fizetem, ha(nagyon) kell . Az van ráírva,hogy OMRON G2R-214P-FD-V 12VDC. 9 láb áll ki belőle. mindjárt lefényképezem és felteszem(a fiam). Ha esetleg beszerezhető, kérlek írd meg az árát és átutalom, vagyis megoldom a tranzakciót. Nyáron amikor jössz, úgyis találkozunk és majd nagyon megköszönöm.
Miért nem? Csak 8€10c. Néha tényleg olyanokat írsz,hogy lefordulok a székről. Az internetet, röviden net, te mindig 2tvel írod. Gondolom direkt! Na jó. A tuja a tököm tényleg súlyos volt a részemről is, elismerem. De legalább nem arc művészkedtem,hogy baseball ütőnek is jó lenne. Mer' én ilyen fasza gyerek vagyok, és találtam egy motoros szórakozóhelyet székesfővárosunk 20. kerületében, Finn testvéreink fővárosáról elnevezett utcában. Big Bike Pub. Ma este megtekintem néhány haverral. Közben lesz koncert is 3. Belépés ingyenes, motoroknak őrzött parkolóhely. Nyáron jó találkahely lehet motorosoknak! A legjobb,hogy a fiam hoz,visz minket. Félek a holnap reggeltől.