Én tapasztalatok miatt, írtam, hogy majd rendelünk Pizzát a Robinzonon.
Tavaly és tavalyelőtt is olyan meleg volt, hogy senkinek nem volt kedve tüzet gyújtani. De majd idén Salgóbányán bepótoljuk. Oda tutira hozhatod a finomságaidat is.
Természetesen Arnótra mi is viszünk mindent. Sőt viszek egy olyan speciálisan Salgótarjáni, valamikori acélgyári fusiban fejlesztet csurdító eszközt. amivel egymagam 5 pec alatt kicsurdítom mindenki kenyerét.
Tisztelt RC51
Előszőr is köszönöm a meghívást:
1. Kedvelem a szalonnasütést és a társaságot is, tehát jövök júli12.én, (csak magam)
2. mindent megiszunk ami nem nyávog,
3. Ha itt tartózkodásod idején pesten jártok a családdal, látogassatok meg, szívesen látunk.
A rövideket utálom. A pálinka egyenesen a halálom. Mióta szinte eszméletlenre ittam magam egyszer belőle évekkel ezelőtt, azóta a szagától is kifordul a gyomrom. Így vagyok a Jager-el is! :)
Teljesen más téma. Lehet,hogy újra érdemes lesz F1et nézni. Legalábbis a hang miatt. Az 1,6 Turbók hangja fantasztikus. Végre nincs a visítás 19000 ford./percen. Formula 1 test Jerez 2014 pure V6 turbo sound. Ezt nézze meg aki kíváncsi. Látható(hallható) a You Tubeon.
Még,hogy hülyeségek! Szó sincs róla. Minden ami felmerül, igenis fontos. Annak aki felhozza. Különösen az olaj. Újra meg újra. Ráérünk, mert nem kell szétkapni minden idény végén a motorunkat, mint egyeseknek. Persze mert Made in Japan.
Rég írtam ide, de mindig elolvasom a sok hülyeséget ami itt születik!
Látom, hogy Józsiék jönnek haza nyáron, ez jó hír, mert én is megismerkednék vele személyesen! Mindenképpen ott a helyem!
A gép meg épülget, várom a tavaszt mint a messiást!
Szia.
Jott level toled es valaszoltam is de visszadobta a renszer. Hetvegen osszeirom kb hanyan is leszunk. Irjon mindenki hogy egyedul vagy utassal jon e.
Ez a kishitűségetek miatt van, mert én akkor is felajánlottam,hogy bepácolva leviszek húst. De nem kellett. Jó a "szárazkolbász meg a kenyér" mondta Jogo, meg a Gyula. Majd "rendelünk pizzát" mondtad te! A kis f@szomnak kell rendelt kaja,ha nyársalhatok. Remélem Floridát megszégyenítő idő lesz és akkor pálesz sem kell csak vbk!
1 motor
2 fő
1 db kicsi két személyes sátor.