Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsoccca
1 motor
2 fő
1 db kicsi két személyes sátor.
Én tapasztalatok miatt, írtam, hogy majd rendelünk Pizzát a Robinzonon.
Tavaly és tavalyelőtt is olyan meleg volt, hogy senkinek nem volt kedve tüzet gyújtani. De majd idén Salgóbányán bepótoljuk. Oda tutira hozhatod a finomságaidat is.
Természetesen Arnótra mi is viszünk mindent. Sőt viszek egy olyan speciálisan Salgótarjáni, valamikori acélgyári fusiban fejlesztet csurdító eszközt. amivel egymagam 5 pec alatt kicsurdítom mindenki kenyerét.
Én egyedül jövök.
Nana, elvtársak, 25 felett csak megfontoltan a borokkal!
Segítségnek itt a legjobb útmutatás a Belgától:link
Tisztelt RC51
Előszőr is köszönöm a meghívást:
1. Kedvelem a szalonnasütést és a társaságot is, tehát jövök júli12.én, (csak magam)
2. mindent megiszunk ami nem nyávog,
3. Ha itt tartózkodásod idején pesten jártok a családdal, látogassatok meg, szívesen látunk.
A rövideket utálom. A pálinka egyenesen a halálom. Mióta szinte eszméletlenre ittam magam egyszer belőle évekkel ezelőtt, azóta a szagától is kifordul a gyomrom. Így vagyok a Jager-el is! :)
Az is jó. De pálinka az halálos a dög melegben. Így a 4. X után. Amúgy meg inkább dumálni akarok mint piálni! Arra marad Gerjen,Barcs, stb.
Vörösboros kóla. Én meleg nyári napokon fröccsöt szeretek inni végtelen mennyiségben Olaszrizlingből, vagy Irsai-ból.
mi az a vbk?
Teljesen más téma. Lehet,hogy újra érdemes lesz F1et nézni. Legalábbis a hang miatt. Az 1,6 Turbók hangja fantasztikus. Végre nincs a visítás 19000 ford./percen. Formula 1 test Jerez 2014 pure V6 turbo sound. Ezt nézze meg aki kíváncsi. Látható(hallható) a You Tubeon.
Ezt jelenteni fogom a moderátornak!
Még,hogy hülyeségek! Szó sincs róla. Minden ami felmerül, igenis fontos. Annak aki felhozza. Különösen az olaj. Újra meg újra. Ráérünk, mert nem kell szétkapni minden idény végén a motorunkat, mint egyeseknek. Persze mert Made in Japan.
A fektarcsa es a gumi evjarat/motor evjarat jo tippek, koszonom! Jelszo: eberseg, elvtarsak!
Koszonom Robin elvtars!
Egyedul fogom kepviselni a geptermet.
Nemnem! Palesz kell, vbk nem.
Sziasztok!

Rég írtam ide, de mindig elolvasom a sok hülyeséget ami itt születik!
Látom, hogy Józsiék jönnek haza nyáron, ez jó hír, mert én is megismerkednék vele személyesen! Mindenképpen ott a helyem!
A gép meg épülget, várom a tavaszt mint a messiást!
Az email rendszer nekem jól müködik amint látod hisz az én levelem megkaptad. Szalonnát sütni az asszonnyal megyek sátorral.
Barnus mar szerintem reges reg szetrohadt. De fasza kocsi volt pedig!
Bár még meglehetősen messzi az időpont, de velem számolj egy fővel.
Aludni megteszi az a barna Wartburg is... ha még meg van
Szia.
Jott level toled es valaszoltam is de visszadobta a renszer. Hetvegen osszeirom kb hanyan is leszunk. Irjon mindenki hogy egyedul vagy utassal jon e.
Azt azért ki is kérném magamnak.
Mondtuk volna inkább azt, hogy nem bízunk a konyhatündér képességeidben?
Ez a kishitűségetek miatt van, mert én akkor is felajánlottam,hogy bepácolva leviszek húst. De nem kellett. Jó a "szárazkolbász meg a kenyér" mondta Jogo, meg a Gyula. Majd "rendelünk pizzát" mondtad te! A kis f@szomnak kell rendelt kaja,ha nyársalhatok. Remélem Floridát megszégyenítő idő lesz és akkor pálesz sem kell csak vbk!