Sajnos nem volt nálam fotómasína. Csak a telefonommal tudtam megörökíteni. De tervezzük megszerezni a képet. Legalább marad az 535-ösünkről egy profi emlék.
Ha megnézed a lengővilla között a gumi szélei milyen közel vannak a villához rájössz Te is hogy max 1 cm a hely és oda sokkal szélesebb gumit nem lehet berakni, meg nem is gyártanak olyat ami befér.
Csak a membran maga. A regi helyere be is tette, nemi kezugyesseggel meg lehet csinalni.
Ebay-n kaphato olyan valtozat is, aminel a szoritogyurut dl kell vagni es ujraragasztani, ehhez jar ragaszto is. De nekem azonnal kellett. Vagy talan motorradbay volt.
Fabesz! Köszi a választ, szerintem az nem jó, mert az nem 2.73, hanem 2.773 a gyári adat. így ha a viragó fogszámot osztom: 11:32=0.343 gyári adat 3.003 . ez sem egyezik. Más dolog szivat engem :(
A 2.73 úgy jön ki, hogy a 9-et osztod 33-mal =0,2727-- 2,73
A blokknál lévő szögkihajtás nem módosít sokat, talán 47/45 fogas a hajtás. Hátul a kardánnál vannak különbségek. A Venture és a Vmax aminek ugyanilyen a hátső hajtása (meg FJR), de gyanítom, hogy a Viragoé a legkisebb. A Vmax biztosan jobban pörög a Viragonal, ott nagyobb áttétel szükséges.
Köszöönöm a segitséget, jellen pillanatban itt tartok az összeszerelésnél, nem tudom, hogy pontosan, hol futott a kábel kötteg a fényszóróba, és még a km óra bowden se tiszta, kösz
Kérdésem lenne, hogy van egy 535ösöm és az első henger nem igazán akart elindulni, ötlet valakinek hogy ez mitől lehet, és hogy a hátsó sárhányón hogy lehet hátrébb rakni az indexburákat? köszi szépen
Sziasztok! Blackiex, vagy brumeszkosz,vagy aki vágja , segitséget kérnék a nagy guruktól: xv 1100-esemen évek óta gondolkodom a kardán áttételén, hogy hosszabb legyen. De most jutottam el óda, hogy adatokat gyűjtsek, melyiké lenne jó. gyárilag az xv 1100 szekunder áttétel gép könyvbe 3,003. hogy hosszabb legyen az áttétel, ettöl kisebb számút keretem, az fjr 1300: 2.773 a kettö különbsége 8.3 %, ami jónak tünt. szerezve egy fjr kardán hajtást szomorúan tapasztaltam, hogy annak a szekunder áttétele 3.666 ! magyarul nagyon rövid! Most akkor mi van? Hogy jön ki a 2.773 amit írnak? xv 1100 kardán fogaskerék fogszám 11/32 Az fjr 9/33 Köszi a segítségeteket! Miki
Azt még elmondanád hogy mi van a "készletben"? Csak a membrán? Esetleg jár hozzá a membrán alatti müanyag szorítógyürü? Mi a menete a cserének?
Le kell tépni a rágít, és melegen lehúzni a müa. gyürüt, membrán fel, gyürü vissza?
Köszi elöre is.
Sziasztok.
A csajok a motoron.hu oldalon Farsangi bált szerveznek Február 8.ára. Bp-re.
Beával gondolkozunk a részvételen.
Innen érdekel valakit?
Jó buli lehet sok motoros csajjal.
Akit érdekelnek a különleges épített motorok. Teknap jártam egy bemutatón.